Gå till innehåll

Gotland

Medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Gotland

 • Rank
  Nyanländ
 1. Om du tränar 4-5 dagar i veckan så tränar du ju ivarjefall tillräckligt. Så om du vill gå ner i vikt kan du behöva minska både på matintag, typ bara äta två gånger per dag, och träning eftersom du nu antagligen bygger muskler och därför står stilla i vikt allternativt ökar i vikt.
 2. Det var smart, skall testa om värmen från min räcker. Thx.
 3. Det var lite det jag ville slippa, det blir liksom inte av att man tar det då. Bättre om det är flytande och bara hälla ner i kaffet. Perfa.
 4. Det var smart. Snabbt och lätt. Tackar.
 5. Vid spisen hemma är ju utmärkt, tror jag skall hälla över lite i en burk, så kommer man åt den även om det skullle vara kallt.
 6. Hejsan! Hur gör ni om ni vill förvara er kokosolja i flytande form. Min kokosolja är i flaska, lite svårt att komma åt med sked, hehe. Just nu har jag den bakor arbetsdatorn, där det blåser varmluft, men det beror på hur hårt datorn arbetar om oljan skall bli flytande eller inte. Mvh
 7. Tack för pepp och svar. Idag går det bra som vanligt igen. Mvh
 8. Hejsan! Har just börjat med LCHF i kanske fem dagar, idag var det glass till efterrätt och jag åt en del glass. Det blev att springa iväg till kiosken och handla en glass till och ett paket kakor och ett par bitar choklad... F.n vad kasst. Jaha, då är det väl bara att börja om igen då. Bra att veta att man inte klarar att äta något socker alls för då blir det återfall. Surt sa räven men det är bara att ta nya tag. Mvh Gotland.
×
×
 • Skapa nytt...