Skymning

Medlem
 • Innehållsantal

  503
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Skymning vann senast 13 Januari 2017

Skymning hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 549 Enastående

Om Skymning

 • Rank
  Gammal i gården
 • Födelsedag 7 Mars

Profile Information

 • Location
  Skaune

Senaste besökare till profilen

707 profilvisningar
 1. Hej och välkommen! Jag tänkte adressera din förstoppning även om du inte frågar om den. Själv äter jag hela linfrön som hjälper mig mot förstoppning. Du kan ju prova, så behöver du inte äta knäckebröd, om du vill undvika det.
 2. Vilka stora studier hänvisar hon till? Jag hade inte hört talas om detta. ?
 3. Hahaha... som jag känner igen mig. ?
 4. Det där är jag en följare av!! Det irriterar mig oerhört när någon svarar med sarkasm eller ironi på en fråga som kan tyckas självklar, men som personen som frågar uppenbart inte förstått. Varför göra så? Jag ser det alldeles för ofta. ?
 5. Men om man inte kan svaret, så är ju inte frågan dum. Eller? ?
 6. God Morgon!! Ni kanske inte känner till detta, ni som städar ordentligt och så, men med tiden här hemma, så hänger dammet från taket, lite som spindelväv. Detta är förkrossande för katten, som ser att det rör sig men som inte kan nå det. Hon jamar och försöker klättra på tavlorna. ?
 7. Jag tycker veganforum är fascinerande. De har ofta en väldigt human livssyn som jag faktiskt kan förstå även om jag inte omfamnar den själv. Jag anser mig ju trots allt ha rätt att äta djur.
 8. Jag tar faktiskt näringstillskott när jag fastar. De gör kanske inte någon nytta men de gör mig tryggare, vilket i sin tur gör dem nyttiga.
 9. Detta är spännande tycker jag. Var det inte kostdoktorn som hade en artikel om feta barn som lider av näringsbrist i Kina?
 10. Jag köpt mig en blodsocker- och ketonmätare. Nu ska vi se om jag kan hålla mig i ketos och hur det påverkar vikten.
 11. Oavsett kost, så tror jag att socker är allas vår fiende i längden, när det kommer till vår hälsa. Vegan eller normalkostare spelar ingen roll, om man äter kopiösa mängder med socker som många tyvärr gör idag. Jag känner veganer som är sockermonster då hälsosamt levene inte riktigt är intressant, då de är smala. Jag är ganska säker på att deras insida inte är så vackra som min.
 12. Jag kollade in Dr. Berg. Han är vass.
 13. Gå till affären nästa gång så får du motion också och lever till 90.
 14. Det mest spännande i detta inlägget tycker jag är att LCHF placeras som någon motsats till veganism, när det inte nödvändigtvis behöver vara det. Veganism är ett politiskt ställningstagande, medan LCHF är en livsstil. Visst, veganism blir ju också en livsstil, men det är inte något man blir för att vara hälsosam. Veganmat, kan ju precis som LCHF få ett högt fettinehåll med oliver, avokade, kokos- och olivolja samt nötter och nötsmör. De måste inte äta spannmål men behöver baljväxter. De kan nog inte äta en ketogen diet, men helt klart en lågkolhydratdiet för hälsans skull, om det är något de vill. För många normalkostare skulle en diet utan tillsatt socker bli lågkolhydratdiet.
 15. Jag äter inte ägg för proteinernas skull, utan för all annan näring det innehåller och som sägs vara bra för mig.