Skymning

Medlem
 • Innehållsantal

  419
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Skymning vann senast 13 Januari

Skymning hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 178 Enastående

Om Skymning

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 7 Mars

Profile Information

 • Location
  Skaune

Senaste besökare till profilen

199 profilvisningar
 1. Godmorgontråd?

  Många med tarmproblem kan härleda det till gluten. Skulle tro det är detta de syftar till. Vad gäller pizzan, så nästa gång, ät bara det som är på pizzabottnen. Det är riktigt bra LCHF-mat.
 2. Pepp-tråd

  Jag äter inte choklad alls, för jag kan inte begränsa det. När jag blir chokladsugen gör jag istället äggmjölk med kakao. Det stillar suget och fungerar som en hel måltid. Hoppas du hittar strategier som hjälper dig. Lycka till!
 3. Fundering om påstående i Wikipedias artikel om svält

  Jag har fått lära mig att om det finns det mer än ca 4% fett på kroppen så tar den energi från fettet och inte från muskelproteiner. Det är ju ganska logiskt, med tanke på att vi behöver våra muskler för att jaga rätt på vår mat.
 4. Godmorgontråd?

  God morgon! Ytterligare ett kilo borta denna veckan. Har fastat två dagar och nollat kolhydraterna helt två dagar. Tänker fortsätta att nolla kolhydraterna lite till och fortsätta min tvådagarsfasta söndag kväll till tisdag kväll då det känns så löjligt bra att göra den. På tiden att viktminskningen kommer igång igen efter årets stagnation.
 5. Om socker på SVT

  Jo, jag tycker nog de skulle haft med fler och tydligare exempel på livsmedel med mycket tillsatt socker. Sen tror jag inte folk bryr sig, som du är inne på. De vill ha sitt socker, och det är inte ketchupen som är problemet...
 6. Riksförening eller lobbyorganisation

  http://www.metabolhalsa.se/
 7. Smöret har blivit dyrt

  Ja, och vi tolkar så klart till det vi tycker bäst om. I varje fall gör jag det. Men i mitt fall var det nog inte potatisen, det grova brödet, riset och pastan som var boven i sig. Problemet var ju att när jag ätit det där så fanns det snart ett sug efter andra saker med mycket socker... Men socker finns det ingen diet som rekommenderar... En fungerande sockerdiet som gjorde mig frisk och smal hade jag kastat mig över.
 8. Smöret har blivit dyrt

  Jo, det är nog många som tar tillfället i akt, särskilt som människor över lag blivit mycket kostmedvetna. Men det hjälper ju inte om jag äter bönor i ylletröja. Det gör mig ju inte till vegan precis.
 9. Om socker på SVT

  Det lilla som var med var okej tycker jag. Passade många människor. Sen att jag väljer bort hela frukten är ju en annan femma...
 10. Smöret har blivit dyrt

  Och då anser jag att de är veganer av fel anledning. För mig handlar veganism om ett ställningstagande där man ser det som fel att utnyttja andra arter. Det har ingenting med hälsa eller miljö att göra.
 11. Smöret har blivit dyrt

  Det är ganska spännande, med tanke på att livsmedelsverket ökat andelen energi från fett i sina rekommendationer. Dessutom fortsätter de att trycka på mindre socker som ingen verkar lyssna på. Sen tror jag att potatis och fullkornsprodukter är bra för människor som är friska och normalviktiga. Det kan förmodligen hindra dem att bli feta och sjuka så länge de undviker socker.
 12. Linfröolja

  Inte något som är livsnödvändigt och som jag behöver ha dåligt samvete för att jag inte äter med andra ord...
 13. Linfröolja

  Läste att Linfröolja är bra då det innehåller mycket omega-3, men har aldrig sett någon nämna det här, där vi pratar mycket kokos-, raps- och olivolja. Vad är bra och dåligt med linfröolja?
 14. Smöret har blivit dyrt

  Jag har kört Valios smör ett tag nu, då det varit billigast, vilket är viktigast för mig.
 15. Tveksamhetens dilemma.

  Jag skrattar, men egentligen är det ganska sorgligt...