Gå till innehåll

Skymning

Medlem
 • Innehållsantal

  506
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Skymning vann senast 13 Januari 2017

Skymning hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 563 Enastående

Om Skymning

 • Rank
  Gammal i gården
 • Födelsedag 7 Mars

Profile Information

 • Location
  Skaune

Senaste besökare till profilen

1 206 profilvisningar
 1. Jag kan bara utgå från mig själv, och i början gick det jättebra att byta ut allt jag åt när jag var sugen till LCHF-vänliga saker som grädde och bär mm. Efter att jag gått ner 35 kg stannade min viktminskning tvärt (med 35 kg kvar till normalvikt) och när jag började räkna på vad jag åt så insåg jag att mitt kolhydratintag snabbt överskred de rekommenderade 20 gram. Så mitt tips är att ta fram papper och penna och räkna en dag, hur mycket kolhydrater det blir. Då ser du om det är för mycket eller inte. :)
 2. Ca ett år efter att jag började med lchf var mitt hår också så som du beskriver. Det är inte så längre dock så jag tror det mer var förknippat med den stress så mycket viktminskning på kort tid orsakade på kroppen. Jag äter fortfarande lchf men har ingen direkt viktminskning och nu är mitt hår finare än någonsin.
 3. Hej och välkommen! Jag tänkte adressera din förstoppning även om du inte frågar om den. Själv äter jag hela linfrön som hjälper mig mot förstoppning. Du kan ju prova, så behöver du inte äta knäckebröd, om du vill undvika det.
 4. Vilka stora studier hänvisar hon till? Jag hade inte hört talas om detta. ?
 5. Hahaha... som jag känner igen mig. ?
 6. Det där är jag en följare av!! Det irriterar mig oerhört när någon svarar med sarkasm eller ironi på en fråga som kan tyckas självklar, men som personen som frågar uppenbart inte förstått. Varför göra så? Jag ser det alldeles för ofta. ?
 7. Men om man inte kan svaret, så är ju inte frågan dum. Eller? ?
 8. God Morgon!! Ni kanske inte känner till detta, ni som städar ordentligt och så, men med tiden här hemma, så hänger dammet från taket, lite som spindelväv. Detta är förkrossande för katten, som ser att det rör sig men som inte kan nå det. Hon jamar och försöker klättra på tavlorna. ?
 9. Jag tycker veganforum är fascinerande. De har ofta en väldigt human livssyn som jag faktiskt kan förstå även om jag inte omfamnar den själv. Jag anser mig ju trots allt ha rätt att äta djur.
 10. Jag tar faktiskt näringstillskott när jag fastar. De gör kanske inte någon nytta men de gör mig tryggare, vilket i sin tur gör dem nyttiga.
 11. Detta är spännande tycker jag. Var det inte kostdoktorn som hade en artikel om feta barn som lider av näringsbrist i Kina?
 12. Jag köpt mig en blodsocker- och ketonmätare. Nu ska vi se om jag kan hålla mig i ketos och hur det påverkar vikten.
 13. Oavsett kost, så tror jag att socker är allas vår fiende i längden, när det kommer till vår hälsa. Vegan eller normalkostare spelar ingen roll, om man äter kopiösa mängder med socker som många tyvärr gör idag. Jag känner veganer som är sockermonster då hälsosamt levene inte riktigt är intressant, då de är smala. Jag är ganska säker på att deras insida inte är så vackra som min.
 14. Jag kollade in Dr. Berg. Han är vass.
 15. Gå till affären nästa gång så får du motion också och lever till 90.
×
×
 • Skapa nytt...