Jump to content

Sonja69

Medlem
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Sonja69's Achievements

(2/7)

2

Reputation

 1. Vad är (en) puma???? (Har inte svensak som modersmal), tack!
 2. INte ett under att man går upp i vikt med såna mängder mat. Det villju inte bulka! utan går ned i vikt! man kan inte vräker i sig mat bara för att det är 'LCHF'!! och man går inte automatiskt ned bara för att man minskar kolhydrater och inte går upp av glukos...
 3. Det verkar då inte vara naturligt att äter LCHF om man svälter tarmbakterierna. Om man nu anse att LCHF är människans naturlig foder (vilket stämmer till viss del...). Paradox!
 4. har mätat det kanske? är inte himla viktigt, men ett slags experiment.
 5. nja,det är lite av mitt problem, jag blir sällan mätt. bästa sättet att får mig mätt är oftast en rejäl talrik med grönsaker, typ gröna bönor,blomkål, broccoli och då menar jag minst 0,5 kg!! men jag har inte sagt att det är fel med ägg? jag tror här råder ett stort missförstånd i hela tråden. hara bara konstaterat att jag blir sällan hungrig så tidigt, och jag hade hoppats slippa det när jag är i ketos så att jag inte måste släpa mig mat konstant eller tänker på det.... jag har inget mot LCHF, fett, ägg, kött eller liknande. har bar undrat varför jag har det svårt att kommer i ketos OCH varför jag är ovanlig hungrig eller hungrig på ovanliga tider.
 6. nu har jag mätat och sticken visarmåttlig ketos. det går ju om man vill, kära kropp! men å andra sidan mår jag så illanu av hungern att jag fick äta 2 ägg med majonäs.normalt behöver jag ingen mat så tidigt på dagen...konstigt.
 7. stämmer kanske,mäter bara med såna stickor som samtidigt mäta blodsockret det med (fast det visar inte heller nåt). jag har mått så dåligt igår att jag kanske avbryter experimentet. mår egentligen bättre med Paleo och orkar träna med den kosten mer och arbetsdagen ochså. ska snart mäter en gång till, men ja,jag vet att de sticks inte är så pålitliga.
 8. just nu har jag osötad mandelmjölk (0.1g KH/100ml) i kaffet, det blir typ 300ml om dagen.
 9. jag vet det, jag är inte ny i näringslära. just nu tar jag bara lite mjölk i kaffeet, inga mejeriprodukter just nu. om man kör fakir går det inte så bra med grönsaker. fakir ska ju vara extrem för att komma i ketos och sparkar igång (see http://www.highfatfitness.net/) jag försökte med fakir för att testa om min kropp vill komma i ketos, det vill han tydligen den gång inte heller (har aldrig lyckas med det, inte ens om jag fastar). och så undrade jag lite varför man är hungrig utan kolhydrattillförsel. jag ville inte analyserar min kost i allmänhet eller typ går ned massor inom en vecka....
 10. som jag har skrivit kör jag just nu fakir, och nej, jag är inte alls skraj för fett, hur kommer du på det?
 11. ett par månader? nej, det blir för dyrt och jag mår inte bra av all smör, kokosolja, avocado och fet kött. tänkte bara kicka igång ketosen...jag har inte förväntat mig viktnedgång efter en vecka. ville bara veta varför man inte kommer i ketos och varför jag är hungrig? det är problemet.
 12. har inte sagt att jag förvänatr mig viktnedgång direkt, inte heller att jag har sug.
 13. jag tar lite kostillskott med mineraler & vitaminer
 14. ehj! jag har provat lchf av och till och i de perioder jag inte har äter jag lågkolhydrat kost ändå men inte mkt fett. jag äter mkt sällan potatis, bröd, sockergrejor, ris etc. mina kolhydrater då jag inte äter lchf kommer från grönsaker, allt från spenat till gröna ärtor. och jag mår rätt bra av det. jag har lite för mkt hull och tänkte bli av det. så jag provat fakirmetoden (på nytt). och kommer inte i ketos. varje gång jag har försökt med fakir eller tom IF (plus lchf), jag kommer inte i ketos. och jag tittar på proteinmängden! nu har jag återigen ätit som fakir i över en vecka och mår dåligt. jag är hungrig på morgonen fast jag vräker i mig fett på kvällen och hungrig efter lunch osv. inegn energi alls. ingen ketos, ingen bra 'bowel movement'. varför kommer jag aldrig i ketos, det kan ju inte stämma?
 15. finns ju osötade mandelmjölk som har 0,1 g KH/100ml, det är bättre än mjölk eller grädde!!
×
×
 • Create New...