Gå till innehåll

phunqe

Medlem
  • Innehållsantal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

24 Bra

Om phunqe

  • Rank

  1. phunqe

    Diabetestårta

    Ok jag vet att det vid det här laget är överspelat att prefixa allt innehållande socker med "Diabetes", men det här förtjänar bannemig titeln. https://www.mathem.se/recept/pinatatarta Över 1kg socker OCH 725g Godis. Allvarligt...
  2. Hej, jag hade tänkt testa om mitt blodsocker reagerar på Erythritol. Hur skall jag göra, mäta en gång, ta ett glas med vatten och 2-3 matskedar och sedan mäta vid vilken tidpunkt? Tack.
  3. Stort tack alla för input, jag har börjat nu med fettkaffe på morgonen och en större måltid. Det verkar fungera bra än så länge
  4. Hej, stämmer det kokosfett inte fungerar så bra för att mixa fettkaffe? Jag läste att fettypen i smör gör så att man får den där speciella konsistensen när man mixar och att det inte fungerar med kokosfett. Jag tänkte nämligen köpa en mixer och om det är fallet kan jag lika väl fortsätta att dricka det som nu där jag bara rör med sked (har inget emot det, men vill gärna testa med mixer). Om det nu skulle vara fel det jag läst, vilken mixer lämpar sig bäst, jag tänkte mig en https://www.amazon.co.uk/d/Home-Kitchen/NutriBullet-Magic-Bullet-Blender-0-68/B00UI5JCT2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&a
  5. Hej, jag tänkte köra med fettkaffe på morgonen och sedan äta endast en gång runt 13-14. Blir det korrekt om jag då kör två portioner av måltidskategorin under alla recept? Jag har tittat på en del recept och en snabb överslagsräkning på protein, fett etc tyder på att det skall vara ok för hela dagens intag, men jag ville bara höra vad ni tycker, om det blir för mycket för en måltid? Jag vill helst inte äta mer än en gång (förutom fettkaffet på morgonen), jag tycker min kropp mår bättre av fastan som sedan kommer till nästa dag (jag är inte hungrig om huvudmålet är ordentligt). Tac
  6. phunqe

    0,4% Avocado

    Ledtext överflödig... http://www.ceciliafolkesson.se/2014/02/21/vinnaren-av-skummaste-innehallsforteckningen/
  7. Tack, ja jag har haft kokosfett i kaffet, men fick problem med magen (jag tog för mycket direkt). Skall börja med det igen snart
  8. Jag har alltid kört med laktosfri grädde (den är snällare för magen och den har lite mindre kh. 1dl blir inte så mycket). Dock började jag precis med smör. Varför har jag inte testat det innan? Det är nästan som grädde, man får den där krämiga smaken. Kör med espressobönor så det blir starkare och det funkar bra mot smöret. Det här skall jag fortsätta med hed klart. Kan man spara grädden till en sås istället Nu när jag testat det skall jag även ge mig på äggmjölken
  9. Ja lite går, men jag känner även och fortfarande det där krasandet från psylliumfröna. Väldigt svagt, men Jag kan oftast urskilja de flesta ingredienser i rätter och mina smaklökar och gom verkar således vara finjusterade, vilket inte alltid är till en fördel uppenbarligen Har dock bunkrat upp med Pofiber nu, skall testa en del recept jag hittat. Köpte även Fibrex, har aldrig testat det. Om det inte har någon bismak eller krasande egenskaper bör det fungera också.
  10. Nice Hugh, thanks There is a "bake proof" protein powder you can buy (at least in Sweden), which can manage up to 200C, so that will probably work in that recipe. With such few ingredients it should be easy to experiment on the taste. Thanks.
  11. Tack för receptet! Har du testat att göra det brödet i form?
  12. Hej, jag söker med ljus och lykta efter ett bra LCHF brödrecept utan fiberhusk. Jag klarar inte av smaken av fiberhusk, det räcker med en tesked i en hel limpa och jag känner den speciella smaken direkt (vet inte riktigt hur jag skall beskriva den). Valnötsbröd med även hela bitar av valnöt gillar jag starkt, så ett nötbröd går utmärkt. Även ljust går bra, men det verkar vara lättare att få till ett mörkare med nötter/frön etc. Även t.ex. tranbär eller annan torkad frukt är gott, så länge det bara blir något bär eller två per skiva så är det lugnt (har inget direkt problem med sötsug)
×
×
  • Skapa nytt...