Gå till innehåll

phunqe

Medlem
 • Innehållsantal

  15
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

24 Bra

Om phunqe

 • Rank

 1. phunqe

  Diabetestårta

  Ok jag vet att det vid det här laget är överspelat att prefixa allt innehållande socker med "Diabetes", men det här förtjänar bannemig titeln. https://www.mathem.se/recept/pinatatarta Över 1kg socker OCH 725g Godis. Allvarligt...
 2. Hej, jag hade tänkt testa om mitt blodsocker reagerar på Erythritol. Hur skall jag göra, mäta en gång, ta ett glas med vatten och 2-3 matskedar och sedan mäta vid vilken tidpunkt? Tack.
 3. Stort tack alla för input, jag har börjat nu med fettkaffe på morgonen och en större måltid. Det verkar fungera bra än så länge
 4. Hej, stämmer det kokosfett inte fungerar så bra för att mixa fettkaffe? Jag läste att fettypen i smör gör så att man får den där speciella konsistensen när man mixar och att det inte fungerar med kokosfett. Jag tänkte nämligen köpa en mixer och om det är fallet kan jag lika väl fortsätta att dricka det som nu där jag bara rör med sked (har inget emot det, men vill gärna testa med mixer). Om det nu skulle vara fel det jag läst, vilken mixer lämpar sig bäst, jag tänkte mig en https://www.amazon.co.uk/d/Home-Kitchen/NutriBullet-Magic-Bullet-Blender-0-68/B00UI5JCT2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1487838759&sr=8-5&keywords=bullet+mixer Tack.
 5. Hej, jag tänkte köra med fettkaffe på morgonen och sedan äta endast en gång runt 13-14. Blir det korrekt om jag då kör två portioner av måltidskategorin under alla recept? Jag har tittat på en del recept och en snabb överslagsräkning på protein, fett etc tyder på att det skall vara ok för hela dagens intag, men jag ville bara höra vad ni tycker, om det blir för mycket för en måltid? Jag vill helst inte äta mer än en gång (förutom fettkaffet på morgonen), jag tycker min kropp mår bättre av fastan som sedan kommer till nästa dag (jag är inte hungrig om huvudmålet är ordentligt). Tack.
×
×
 • Skapa nytt...