Jump to content

Dietisten

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dietisten last won the day on September 16 2014

Dietisten had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dietisten's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

71

Reputation

 1. Det finns en liten sån facebookgrupp sedan i mars i år men den har hitills legat inaktiv. Skicka ett PM till mig här med ditt yrke, arbetsplats och din mejladress så bjuder jag in dig via mejlen
 2. Jag håller med om att det skulle vara väldigt bra med en avdelning för vårdpersonal. Då blir det även lättare som vårdpersonal att komma i kontakt med andra vårdgivare som jobbar med ett lågkolhydratperspektiv.
 3. Hej! Jag arbetar som legitimerad dietist på Telge Rehab i Södertälje (http://www2.praktikertjanst.se/10/Telge-rehab/) Jag jobbar med alla möjliga olika diagnoser men mest med fetma och diabetes. Jag är positiv till lågkolhydratkost och har den som utgångspunkt när jag ger kostråd till patienter med övervikt och/eller diabetes främst. På så sätt får man snabbt synliga, mät och hållbara resultat. Hos mig kan man söka utan remiss, frikort gäller och utan frikort kostar besöket 100kr. Jag vill egentligen inte göra ett reklamliknande inlägg utan jag vill visa att det sakta men säkert blir fler och fler dietister som är öppna till lågkolhydratkost runt om i landet. Hos mig kan ni komma utan att vara oroliga för att bli uppläxade eller ifrågasatta. Jag lyssnar på er och tillsammans gör vi de kostförändringar som krävs för att du ska gå ner i vikt, sänka och stabilisera ditt blodsocker och helt enkelt må bättre Om det här inlägget strider mot några forumregler så förstår jag givetvis om ni måste ta bort det.
 4. Hej! Jag är snart färdigutbildad dietist och jag är väldigt öppen och positiv för LCHF/Paleo. Jag vet att jag kommer att få jobba hårt i motvind inom vården, något jag redan märkt av under praktiken men jag är beredd att göra det för att på något vis kunna påverka folkhälsan. Jag gör så gott jag kan för att påverka mina kursare i att vara kritiska och nyfikna. När våra föreläsare propagerar för det mättade fettets farlighet, att det är tallriksmodellen och nyckelhålet som är lösningen på välfärdssjukdomarna så är det bekvämt för en del att luta sig tillbaka och bara ta emot. Jag försöker uppmuntra dom att själva söka information i alla de vetenskapliga databaser vi faktiskt har tillgång till. Jag vill bara att ni ska veta att det finns dietister och blivande dietister där ute som jobbar på att förbättra folkhälsan genom vettiga, vetenskapliga kostråd men att vi får kämpa och behöver det stöd vi kan få. Vi ses!
×
×
 • Create New...