Gå till innehåll

ingesmal

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om ingesmal

 • Rank
  Nyanländ
 1. Dina diarrer låter som när jag åt Dukan, samma som lchf, men inget fett alls i princip, och det var som vatten varje gång man gick på dass.
 2. Ca 400gr keso ca 1 dl majonnäs ca 1dl creme fraiche 34% 4st kokta ägg salt och peppar efter smak. 1 liten gul lök (hackad) Skala och mosa äggen, blanda i de övriga ingredienserna, rör ihop, och ät
 3. jag stekte på dom i smör, stod inte hur länge dessa skulle stekas i receptet, dom stektes gyllenbruna.
 4. jag har testat mäta trycket när jag åt kolhydratmat (som ska vara vanlig mat) och så när jag ätit lågkolhydratkost, och blodtrycket skiljer sig ganska markant. Med vanlig kost, allt från 130,140/80, 90 nästan 100 ibland i undertryck, mot lågkolhydratkost så har jag ofta tryck på kring 105/60-75, ganska stora skillnader ändå.
 5. Finns det någon som har ett recept på lasagne som inte innehåller plattorna, men gärna något substitut, DOCK ej zuchini eller aubergine, för det är inte gott, har testat, auberginen blir som ett tjockt snor och oaptitligt, så även zuchini.
 6. precis man vart ju inte fet över en natt heller =) har käkat dukan, där jag gick ner nästan 20 kilo på 10v, men tyckte maten var så trist, inga goda såser eller nåt.
 7. Gillar man inte att ha i smör i kaffet, så sätt i grädde istället, är nästan så gott, så jag vill dricka det hela dagarna =)
 8. Jag är 175 lång, och väger 112 kilo, och undrar hur mycket ni äter? Jag gillar att äta mig riktigt mätt, men har insett nu, att jag inte behöver äta lika stora portioner som när jag åt kolhydrater. Men i snitt till en lunch, hur mycket kött äter ni som är/har varit i samma kaliber som jag, och som har gått ner i vikt.?
 9. Hej jag är ganska ny på det här, har testat det tidigare, men inte helhjärtat, har nu kört ca 1,5 vecka och nu förstår jag vitsen med detta, mitt sockersug har försvunnit, jag äter ibland bara 2ggr om dagen, då min version av magic bullet coffee mättar fint på morgonen, jag har i ca 1 msk grädde i de 2-3 kopparna jag dricker, så mitt frukostsug kommer vid 9 och äter då ett lass med kött mellan 3-500 gram, sen äter jag middag vid 18 tiden på kvällen. Om jag känner de minsta hunger eller sug på kvällen, brukar jag ta en eller 2 ostskivor med lite smör i. men suget mellan måltiderna har försvunni
×
×
 • Skapa nytt...