Lasse-hatten

Medlem
 • Innehållsantal

  43
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

57 Utmärkt

Om Lasse-hatten

 • Rank

Senaste besökare till profilen

275 profilvisningar
 1. Frukt bättre än kött!!!

  "4 year fruitarian here the only side effect ive noticed is my penis is now larger, not trolling, absolutely serious apparently cholesterol from meat can shrink it and when i went all fruit i cleaned that cholesterol out of there, much more blood flow now" Från kommentarsfältet till en YouTube-video om rent socker vs socker i bär.
 2. Svältkost. Lever man längre på det ?

  Jo, om alternativet är att dö...
 3. Jag har följ det här forumet under några år och kommit fram till att jag måste äta Omega 3, D-vitamin och K2-vitamin, vilket jag gör. Jag äter dessutom, för tillfället, två tsk gelatin om dagen, och jag har provat potatismjöl för tarmarna och glycine för sömnen. Vill jag vara helt säker på att överleva nästa födelsedag borde jag nog komplettera med magnesium, zink, selen, diverse B-vitaminer och säkert något mer jag glömt i all hast. För att inte tala om senaste (sista?) skriket, kolloidalt silver. Nu kommer poängen – jag märker ingen skillnad! Skall jag bara anta att jag mår bättre, eller förvänta mig att slippa må sämre om 5 – 10 – 15 år eller kan jag helt enkelt använda den icke föraktliga summa det kostar till något trevligare än att knapra piller? ”Vi” gillar ju inte mediciner i allmänhet och läkemedelsindustrin i synnerhet, men kosttillskottsindustrin får i princip carte blanche. Varför? Nämnde jag C-vitamin? Det dricker jag en brustablett om dagen. För det mesta.
 4. Kan lchf vara något för mig?

  Jag tror Garmin visar delmedelvärde om du trycker på lap när du byter från uppvärmning till MAF, och när du lämnar MAF för nedvarvning.
 5. Intressant utveckling från TS fråga...
 6. Synpunkter på det uppgraderade forumet....

  Tapatalk kräver inloggning efter uppdateringen, men det går inte att logga in. Någon form av formatfel eller liknande, jag hinner inte läsa felmeddelandet ordentligt.
 7. Gudiols teorier

  Intressant! Har han glömt försvara sockerindustrin? Eller häxjakten på Jacob Gudiol kanske är lite överdriven?
 8. MAF-tråd

  Jag började med lågpulsträning i november, och min första test gav tiden 7,44. Följande tester gav 7,40(!), 8,04, 8,14 och 8,28. Inte riktigt vad jag hoppats på. Jag bestämde mig då för att öka pulsen med fem slag enligt en, eller båda, av "reglerna" om att vara vältränad och/eller äldre. De två tester jag hunnit med sedan dess gav tiderna 7,29 och 7,23. För kort tid för att dra någon slutsats, men ändå... Vad jag vill ha sagt med detta är att man kan kanske inte följa "regelverket" slaviskt. Jag tror på teorin, men jag kan hålla med de skeptiker som säger att 180 - ålder är ett för trubbigt instrument, man måste nog testa sig fram till vad som passar en själv. Tilläggas bör kanske att jag inte följer resten av "regelverket" heller fullt ut, jag använder MAF-pulsen som medel, inte tak, och jag styrketränar någorlunda regelbundet. Plus att jag kör en del intervaller, så Ni får ta det här inlägget för vad det är, en stillsam fundering.
 9. Studie om artificiella sötningsmedel

  Ni som inte är allt för argsinta av Er kan ju läsa vad Jacob Gudiol har att säga. Jag tror det är den studien han syftar på. http://traningslara.se/vetenskapens-varld-och-sotningsmedel/
 10. Synpunkter på det uppgraderade forumet....

  Uppgraderade under stor vånda, och se på maken: det fungerar! Efter att jag lagt tillbaka de forum jag följer och som tydligen inte ville följa med till den nya versionen. Och efter diverse konfigurerande. Tack Peter B! Skickat från min SM-G900F via Tapatalk
 11. Synpunkter på det uppgraderade forumet....

  Svårt att säga, får vänta och se om det kommer något nytt inlägg med länk som inte syns. Ett exempel är "Frukost" i "LCHF för nybörjare" post 21 som innehåller en video. Den syns inte i Tapatalk.
 12. Synpunkter på det uppgraderade forumet....

  Att det fungerar kan kanske bero på att jag har en gammal version av Tapatalk (4.9.5). Jag fick problem med något efter en uppgradering för ett bra tag sedan, så jag backade, och har inte uppgraderat sedan dess.
 13. Synpunkter på det uppgraderade forumet....

  Jag tar tillbaka! Vissa länkar syns inte i Tapatalk. Jag har inte hittat någon gemensam nämnare, men framför allt verkar det vara videolänkar.
 14. Allt om kolesterol

  Det jag menade var att man skall inte per automatik klanka ner på läkare. Det finns väldigt många läkare som gör väldigt mycket gott. Vill Du ha förslag kan jag tänka mig, utan att ha någon veteskaplig studie att backa upp det med, att det finns en hel del insnöade personer bland t.ex. politiker, storföretagsledare, globalister, nationalister och, inta att förglömma, veganer och LCHF-anhängare.
 15. Allt om kolesterol

  Det är jag tämligen övertygad om att det gör.