Gå till innehåll

Lasse-hatten

Medlem
 • Innehållsantal

  133
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

277 Enastående

Om Lasse-hatten

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

1 354 profilvisningar
 1. Då hamnar man på sista (senaste) inlägget, inte första olästa. Tidigare kom man till första olästa genom att klicka på rubriken, nu måste man klicka på pricken eller stjärnan bredvid rubriken och på telefonen är det ett precisionsjobb.
 2. Ett problem jag upptäckt, åtminstone på telefonen, är att om jag klickar på ett ämne hamnar jag inte längre på första olästa inlägg, utan måste bläddra från början.
 3. Jag tror du läser tabellen fel? Jag tror det skall vara 959=171+732+51+6 Då stämmer det med grammen, och med din tidigare summering.
 4. Det här bevisar väl ingenting? Vi har (minst) två möjliga scenario: 1. Naturskyddsföreningen har rätt. 2. Naturskyddsföreningen har gått på myten om klimatförändringarna och upprepar bara vad ev. lobbyister vill ha fram. Vilket är det?
 5. 30x4 + 100x9 + 150x4 = 1620 kval. Det verkar, som Kattuggla är inne på, vara väldigt lite mat med tanke på din aktivitetsnivå. För något år sedan satt jag också fast. Jag beräknade då mitt energibehov och började väga och mäta allt jag åt, och insåg att det var för lite. Ökade intaget till 2-300 kcal under mitt behov och plötsligt gick både träning och vikt/kroppskonfiguration åt rätt håll! Nu kommer jag säkert få på f-n för att jag fokuserar för mycket på kalorier men någonstans har de ändå betydelse. Särskilt om man är fysiskt aktiv, då måste man få i sig tillräckligt med energi,
 6. Vill inte förstöra stämningen, men... Bortsett från kon lever de till höger 50 - 80 år, medan de till vänster bara blir 10 - 15 år.
 7. Jag tror de syftade på att socker bara ger energi och ingen näring... Det finns tillräckligt många uppenbara konspirationer utan att man skall behöva leta efter dem i varenda kommatecken!
 8. Det tvivlar jag starkt på! Det ligger i den mänskliga naturen att hålla fast vid sin egen övertygelse, och ignorera allt annat, och är det någon grupp som är övertygad om sin egen förträfflighet så är det väl just veganer? Och LCHFare. Och... (fyll i valfri intresseorganisation).
 9. Men hur många renodlade vegetarianer finns det? De jag stött på (inte så värst många, skall erkännas) är alla någon form av xxx-vegetarian, pescetarian eller liknande.
 10. Då gick det undan...
 11. Jag också! På morgonen efter toalettbesök, men med pyjamasbyxorna på, för att registrera i min "viktdagbok", och på kvällen för att se vad jag kan förvänta mig morgonen efter. Ibland på dagen också, t ex efter ett längre löppass, mest för skojs skull.
 12. Det ger 150 g salt/dosa! Rätt osannolikt, eller? Jag gör eget snus och använder, om jag minns rätt, runt 100 g/sats om ca 50 dosor (lössnus).
 13. Vad är det för jävla argumentation (ursäkta ordvalet)? Du har väldigt ofta en väldigt otrevlig ton mot de som inte delar dina åsikter. Vad tillför det???
×
×
 • Skapa nytt...