Lasse-hatten

Medlem
 • Innehållsantal

  123
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

243 Enastående

Om Lasse-hatten

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

841 profilvisningar
 1. Då gick det undan... 🤔
 2. Jag också! På morgonen efter toalettbesök, men med pyjamasbyxorna på😊, för att registrera i min "viktdagbok", och på kvällen för att se vad jag kan förvänta mig morgonen efter. Ibland på dagen också, t ex efter ett längre löppass, mest för skojs skull.
 3. Det ger 150 g salt/dosa! Rätt osannolikt, eller? Jag gör eget snus och använder, om jag minns rätt, runt 100 g/sats om ca 50 dosor (lössnus).
 4. Vad är det för jävla argumentation (ursäkta ordvalet)? Du har väldigt ofta en väldigt otrevlig ton mot de som inte delar dina åsikter. Vad tillför det???
 5. Men då måste det väl vara en bra studie? Han har ju, per definition, fel i allt han skriver!
 6. Du missar poängen fullständigt. Ingen har sagt något om att bli fet. Om Crohns sjukdom gör att kroppen inte kan ta upp fett, utan det bara rinner rakt igenom , kan man knappast bota det genom att tillföra mer fett.
 7. Jag har svårt att tro att man kan bota oförmåga att ta upp fett genom att äta mer fett. Det blir något slags bakvänd homeopati.
 8. Min fru har Crohns sjukdom. Läkarna säger att den sitter i den delen av tarmen där fettet tas upp, så hon är rekommenderad lågfettkost. Äter hon mycket fett blir hon sämre i magen än vanligt, och det syns dessutom i toaletten (säger hon, jag har inte kollat😷). Så det kan nog finnas andra orsaker än celiaki. Inte för att det är någon tröst...
 9. Lasse-hatten

  köttätare

  Så dog de också ut! 😁
 10. Yippiiii! Nytt 2019-02-16 - SAJTEN VAR NERE NÅGRA DAGAR. Det var ett mindre fel. Allt fortsätter som vanligt. (Störningen kan ha berott på att Poppy tar internet med storm.)
 11. Det har jag gjort och fick svaret att mailadressen finns inte, eller kan inte nås. Kanske för att den ligger på samma server?
 12. Den har försvunnit. Gå gärna in på Matkalkyl.se och se, så det inte bara är jag som har problem.
 13. Precis. Plus att man kunde lägga in egen mat, man kunde ställa in den makronutrientfördelning man ville ha, man kunde få ut ett genomsnitt över tid mm.
 14. https://www.bestproducts.com/lifestyle/a25801200/lotito-folios-cheese-wraps-parmesan-jarlsberg-cheddar/?utm_source=facebook&utm_campaign=socialflowFBCOS&utm_medium=social-media