Lasse-hatten

Medlem
 • Innehållsantal

  114
 • Joined

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

226 Enastående

Om Lasse-hatten

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

790 profilvisningar
 1. Så dog de också ut!
 2. Yippiiii! Nytt 2019-02-16 - SAJTEN VAR NERE NÅGRA DAGAR. Det var ett mindre fel. Allt fortsätter som vanligt. (Störningen kan ha berott på att Poppy tar internet med storm.)
 3. Det har jag gjort och fick svaret att mailadressen finns inte, eller kan inte nås. Kanske för att den ligger på samma server?
 4. Den har försvunnit. Gå gärna in på Matkalkyl.se och se, så det inte bara är jag som har problem.
 5. Precis. Plus att man kunde lägga in egen mat, man kunde ställa in den makronutrientfördelning man ville ha, man kunde få ut ett genomsnitt över tid mm.
 6. https://www.bestproducts.com/lifestyle/a25801200/lotito-folios-cheese-wraps-parmesan-jarlsberg-cheddar/?utm_source=facebook&utm_campaign=socialflowFBCOS&utm_medium=social-media
 7. Någon som vet vad som hänt med Matkalkyl.se? Den verkar ha dött. Eftersom den inte uppdaterats/underhållits på länge är det väl inte troligt att den återuppstår. Någon som har ett likvärdigt alternativ att föreslå?
 8. Av ren nyfikenhet: vad, och hur mycket, äter du då? Jag tränar också en del, och jag skulle inte klara av att äta hela dagsbehovet på en måltid.
 9. Det gäller väl i så fall alla titlar? Ändå är många här väldigt noga med att påpeka att LCHF-förespråkande forskare minsann är doktorer.
 10. Lufttrycket är betydligt lägre på månen så kroppen bör rimligtvis svälla upp rejält. Minns gräddbulle/vakuum-experimentet från skolan!
 11. Var går gränsen för fasta? 16 timmar? 12 timmar? Har det betydelse om man tränar (förbrukar glykogen)?
 12. Har du någon aning om hur många som kontaktar vården, i onödan, efter att själv ha mätt blodtrycket hemma? Skall det nu kompletteras med EKG-mätningar har jag full förståelse för Annika Dahlqvists oro.
 13. Det är nog individuellt. Jag vill väldigt gärna ha mat på morgonen!