Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  209
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

617 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

432 profilvisningar
 1. Kattuggla

  Godmorgontråd?

  Jag har precis kommit hem efter en underbar morgon! Cyklade ner till sjön, med morgonkaffet i termos och simmade, simmade..och drack kaffet på bryggan. Soligt och vindstilla, redan 25 grader klockan 8 i morse. Men..!..längtar ändå efter regn, det är helt galet torrt här och många av mina grannar har djur.
 2. Kattuggla

  Cancer

  Enligt min mening så får du skriva så mycket negativt som du vill, bara att ösa ur sig! Många tankar till dig/ Eva
 3. Kattuggla

  Börjat träna, eller?

  Här finns en till språkpolis då..
 4. Kattuggla

  Ömmande och lättblödande tandkött

  Ja det var ju en tanke förstås..! Men de små krypen klarar sig nog. För övrigt så känns det inte riktigt trevligt att svälja det som jag svischat runt i munnen några minuter. Säkert inte farligt, men jag spottar hellre ut.
 5. Kattuggla

  Ömmande och lättblödande tandkött

  Nej då, det vill jag inte göra, spottar ut det på gräsmattan
 6. Kattuggla

  Kolhydrater essensiella

  Man kanske försvinner så småningom, av turboeffekten! Men det är en märklig mening, trots att man går ner i vikt så är det inget man ska hålla på med nån längre tid. Förvirrande!
 7. Hej! Jag tycker att din rubrik säger en del, du har trots hård träning och kontrollerat matintag inte gått ner till din önskevikt. Du är 29 år, fick barn i februari och väger numera 74 kg. Du väger och mäter ständigt maten och dig själv, men det ger ändå inte det resultat du önskar. Jag tänker att det är ett strålande resultat som du åstadkommit! 74 kg till 171 cm är inte dåligt alls. Jag tänker att du kanske måste släppa lite på den väldigt hårda kontrollen av maten och träningen (och dig själv). Sluta väg och mät. Jag skulle tänka att variera maten mer över en vecka, visst fasta om du vill, jag gör också det ibland. Men.. jag tänker att du egentligen, som du själv är inne på, äter för lite. Ät mer, lär känna din kropp om vad som är lagom utan att mäta, dra ner på den hårda träningen och lägg till mer avslappnande som yoga och simning och kika på den långa tråden om MAF också. Jobba på med sömnen och välbefinnandet, allt handlar inte om vikt. /Mvh Eva
 8. Kattuggla

  Ömmande och lättblödande tandkött

  Hej, jag brukar använda kokosolja till oil pulling, men aldrig att jag skulle spotta ut det i handfatet. Det kan tyckas vara en liten mängd, men många bäckar små!
 9. Kattuggla

  Köttdiet och C-vitamin.

  Kanske droppa i lite citron i vattnet?
 10. Kattuggla

  MAF-tråd

  Ta med pulsbandet till dansen!
 11. Kattuggla

  Medicinsk fiber

  Hej! Inolax antar jag att du ätit av en anledning? För att få magen att inte böka? Det kanske skulle vara bra att sluta med den och försöka få ordning på magen utan att behöva några piller. Det kan ta lite tid att ställa om kroppen och med att få ordning på tarmfloran. Det finns många trådar i ämnet på forumet. 4health pod finns en massa bra info att gräva ner sig i!
 12. Lagom är ett utmärkt ord, det är vad stunden kräver just då. Fingertoppskänsla typ!
 13. Kattuggla

  Gardasil

  Min dotter är inte vaccinerad.
 14. Kattuggla

  Hemgjort smör kolhydrater

  Hej, kan inte vara någon skillnad, samma ingredienser!
 15. Kattuggla

  Barn inte hyperaktiva av socker... VoF...

  Sockret har fått skulden när det egentligen är kalasets fel och att föräldrarna förväntar sig hyperaktiva barn! Finns inget pris som "Årets Förvillare"!?