Jump to content

Kattuggla

Medlem
 • Posts

  436
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kattuggla last won the day on November 10 2019

Kattuggla had the most liked content!

About Kattuggla

 • Birthday 02/28/1962

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Recent Profile Visitors

1,376 profile views

Kattuggla's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

1.5k

Reputation

 1. Välkommen hit! Klart att du har många funderingar, men som iAnna föreslår, så läs på och läs på.. Kan rekommendera 4Health med Anna Sparre, hon har väldigt mycket material att lyssna på i sina poddar. Annas sida finns här under Bloggnytt.
 2. Förstår vad du menar..
 3. Det känns som om du kanske skulle behöva lugna lite? För många år sedan så gick min höftböjare också sönder, dessutom hade jag problem med mina knän. Jag slutade att springa och började cykla istället. Bor på landet, har många långa fina vägar att cykla på. För mig var det väldigt bra. Knäna blev mycket bättre och höftböjaren läkte ut. Värk tänker jag är ett sätt för kroppen att kommunicera och kanske det är så att du just nu ska vila från springandet, kanske inte ens gå promenader? Du har ju viljan och disciplinen, gör något annat. (Och cykling är toppenbra!) Kanske ett besök hos doktorn också? Kan också tillägga att jag efter tre år började springa igen och det funkade fint.
 4. Hur vill du att konsistensen ska vara? Äggmjölk är ju tunn, flytande glass känns lite "tjockare". Glass kan man ju göra på lite olika vis, men en variant är att sjuda ägg, grädde sötning och ev bär eller bara vanilj. Då tjocknar smeten, sen låter man den svalna innan man häller i glassmaskinen. Men om du då gör så och tillsätter smör till din varma massa, plus det du vill att den smakar..så kanske det blir som en flytande glass?
 5. Väldigt irriterande när man aldrig kommer fram till det "där"..
 6. Kattuggla

  MAF-tråd

  Tack! Blir nog en
 7. Kattuggla

  MAF-tråd

  @MariaF..funkar det bra med en Flowgun? Har varit lite fundersam om jag skulle köpa en?
 8. 1. Äter du frukt? Jag äter väldigt lite frukt men hellre bär. Vissa frukter har jag inte ätit på flera år. 2. Hur ofta äter du frukt? Det blir ganska sällan. 3. När äter du frukt? Som ett litet mellanmål. 4. Hur äter du frukten? Som smakförhöjare i mat (som t ex mango i min gryta med kycklinghjärtan) Mina egna bär i en smoothie, eller bär och grädde. 5. Hur resonerar kring inköp av frukt? Den ska helst vara ekologisk. På hösten äter jag äpplen..Åkerö, helt underbara äpplen och egentligen de enda äpplen jag äter. För övrigt; lite kall vattenmelon en varm sommardag tycker jag om. Jordgubbar ibland är väldigt gott, men egentligen hellre smultronen som växer vilt på tomten.
 9. Hej, håller du dig mätt så är det lagom tycker jag. Och lycka till!
 10. Sojan finns i vanliga matvarubutiker, kommer inte ihåg pris?
 11. Hej, jag har Sakura soja hemma, som " är naturligt glutenfri". Och apropå en hög med ben så brukar det finnas i mer välsorterade butiker färska köttben, som man kan koka buljong på. Frysdisken brukar det finnas märgben i också. Många säljer kött och grönsaker också via facebook. /Eva
 12. Hej, har du provat att göra övningar med ett gummiband, då får man ju lite motstånd? Och krya!
 13. Googla kostbevakningen så kommer du dit (och det är ett hjälpmedel för att regga maten du äter)
 14. Hej, jag brukar använda Kostbevakningen, men du kanske får fler tips.
×
×
 • Create New...