Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  189
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

531 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

371 profilvisningar
 1. Kattuggla

  Antibiotika till barn

  Tranbär är också väldigt bra vid urinvägsinfektioner, har för mig att de ( förutom att det är surt) även innehåller något ämne som gör det svårare för bakterierna att fästa på blåsans väggar. de sköljs alltså ut lättare.
 2. Kattuggla

  Stanna i ketos

  Precis!
 3. Kattuggla

  Stanna i ketos

  Kanske kan du utnyttja Placeboeffekten? Lägg alla tuggummin på ett ställe och blanda in x antal falska tuggummin. Kör sen på som vanligt. Inga förbud utan allt är som "vanligt". Efter ett tag så blandar du in fler falska tuggummin ..osv!
 4. Ibland trillar man omkull..och reser sig igen! Klart du fixar det här, ska följa dig och heja!!
 5. Kattuggla

  Bacon och korv?

  Hej, äter väl sällan korv och har inga fakta, men ja,man får helt enkelt vända på korven och läsa innehållsförteckningen.
 6. Kattuggla

  Nattarbete!! Hur äter jag?

  Hej, jag som aldrig jobbat natt tänker spontant middag innan jobbet som vanligt och frukost när du kommer hem! Eller kanske frukost precis innan du går hem.? Brukar du vara hungrig, det är ju några timmar!?
 7. Kattuggla

  Godmorgontråd?

  Och Uppsala laddar för årets galnaste dag; Sista April..Valborg. Igår Skvalborg, idag Kvalborg och imorgon, ja..Valborg! Finns visst Finalborg på 1maj också..Själv ska jag in till stan imorgon och kika lite på forsränningen, lär bli många badare i år, eftersom nivån i Fyrisån är så hög! Trevlig helg alla!
 8. Kattuggla

  Tjena! Tankar kring ungkarls-LCHF!

  Hej, varför inte köpa en Crock Pot, en slow cooker...kräver iofs en liten insats vid start, men är enligt mig ovärderlig ibland! Borta hela dagen och maten är färdig när man kommer hem. Du kan göra köttfärssås, grytor, tillaga en hel kyckling som blir väldigt mör. Finns många recept.
 9. Kattuggla

  That Vitamin Movie

  Jag kan tipsa om tallbarr som ska vara som mest c-vitaminrika under vintern. På våren kan man plocka tallskotten, sk tallstrunt, också väldigt c-vitaminrika. Skotten kan även torkas och blir då ett fint c-vitaminpulver. Även granskott ska vara väldigt c vitaminrika och de plockas ju nu på våren. Finns en hel del recept på nätet. Varning dock, vet att man inte rakt av får plocka granskott utan markägares tillstånd (och som alltid med vilda växter så skövlar man inte!)
 10. Kattuggla

  Godmorgontråd?

  Godmorgon! Jag är med på varenda ingrediens, men vet fler som skulle se lite frågande ut.. Hur intas det råa ägget?
 11. Hej Charlie och välkommen hit! Du kan nog vänta en ganska snabb viktnedgång till en början och att du då kommer att bli mer och mer rörlig. Vilket gör livet mycket roligare! Förhoppningsvis kommer du också att kunna minska/sluta helt med din blodtrycksmedicin, vilket många vittnat om, så håll lite koll om du börjar känna dig låg. Här på forumet finns mycket bra info och många goda råd..(tydligen hänger även irriterade veganer här också..) Lycka till!
 12. Kattuggla

  viktnedgång

  Hej och välkommen hit! Mitt tips är, sök på 4Health pod och skriv in epilepsi i sökrutan, det finns en intervju där som Anna Sparre gjort med en person (som jag ej kommer på namnet nu) som blivit mycket bättre på ketogen kost. Det finns massor att lyssna på för övrigt om både kost och hälsa, där!
 13. Kattuggla

  koka saft utan socker??

  Jag har lite saft på gång, men en Rumtopf..frostade av frysen och insåg att det fanns lite av varje, slånbär, körsbär, hallon..Köpte ett par flaskor rom och tog fram en ganska rejäl damejeanne, pillade i alla bär och tömde i romen. Nu ska det stå där och dra, ser fram emot att få provsmaka.
 14. Kattuggla

  Varma ägg

  Och min äggblandning höll 51 grader tillagad.
 15. Kattuggla

  Varma ägg

  Intressant., drack förut på morgonen en kaffe med lite smör och kokosfett, plus en nypa havssalt. Gott men blev inte mätt, hade en konstig gnagande känsla av hunger efteråt. Började då att mixa i ett par ägg också och det blev en helt annan känsla, blir mätt. Jag kokar vattnet, har i smör och lite kokosolja, har i äggen i det heta vattnet, mixar under tiden. Imorgon ska jag ta tempen på den färdiga blandningen. Tänker att det måste ändå göra nytta med proteinerna i äggen eftersom det blev en tydlig skillnad i mättnaden.