Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  384
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Kattuggla vann senast 10 November 2019

Kattuggla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 284 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

905 profilvisningar
 1. I natt har det stormat rejält och nu på morgonen; är det lite snö på marken!
 2. Utanför ämnet, men jag äter det för att det ska vara utrensande bl a. En lustig sak som hände när jag började med msm var att min syn försämrades, men som tur var blev den sen bättre än innan.🙂 https://kurera.se/darfor-ska-du-ata-msm/
 3. "MSM är en naturlig källa till svavel och fungerar som en viktig beståndsdel i kollagen – det protein som bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud. MSM i pulverform är ett vanligt kosttillskott för den som vill behålla sin ledrörlighet och bland de som vill upprätthålla kvaliteten på hud och hår. MSM är en förkortning av Metylsulfonylmetan, vilket innebär en form av organiskt svavel som finns naturligt i kroppen. Svavel är en viktig beståndsdel i kroppens kollagen och keratin, som bygger upp all bindväv, brosk, senor, hår och hud. MSM kallas därför ibland för ett skönhetsmineral, eftersom det ofta används för att upprätthålla håret och hudens kvalitet. MSM ingår även som komponent i ledtillskott och tillskott för hår, hud och naglar." Från svensk hälsokost, där jag precis skickat efter msm.
 4. Kan också tipsa om 4Health pod med Anna Sparre, sök Anders Lönedal, kanske var det avsnitt 119 , 120 och 145? Finns många intressanta avsnitt där.
 5. Vi bor ute på landet och har en stor skogstomt, det finns att göra! Men jag putsar bort lite sly, sopar tak och fasader. Jobbar med veden och fortsätter med mitt projekt att rensa i förråd och garderober.
 6. Kanske har du plats för ett par myskankor, de ska ev kunna äta mördarsniglar? 🤔
 7. Hej, om Folsyra tänker jag att hellre ta Metylfolat, som inte behöver metaboliseras innan det tas upp i kroppen. Folsyra är om jag förstått det rätt, den syntetiska versionen. Själv skulle jag enligt läkare, ta folsyra i hög dos när vi planerade en graviditet. (26 år sedan nu🙂)..slutade dock på eget bevåg. Kände mig konstig och min hud som alltid varit bra blev fruktansvärt blank och finnig. Har inte så mycket koll för övrigt vad man kan ta, men Holistics mineraldroppar kanske? Magnesium ? Ni får kanske fler förslag, men lycka till!
 8. Stickorna är ganska dyra, du har inte funderat på att köpa en Ketonix istället? Dyrare i inköp, men sen kan du bara blåsa i den.
 9. Colting äter vad jag förstår ungefär LCHF. Och han ser ut som Colting. Vad jag menar är att jag tycker att ni kan testa och se vad som händer, det är inte säkert att han går ner i vikt. Skulle han göra det så kan han äta lite mer mat.
 10. Kanske magsjuka?..själv var jag magsjuk för fyra veckor sedan🤒
 11. Inte ge upp! Men kanske skippa lembasbröd, kesobröd och choklad. Ät sånt bara sällan. Laga ordentlig mat. Riktigt protein och lite grönt. Då behövs inga mellanmål, min erfarenhet. Jobba med sömnen och tänk på hur bra du är som har ett sånt driv för att komma dit du vill! Kanske kan du slänga in ett dygns fasta emellanåt också, istället för 16:8 varje dag. Och läs t ex Martina Johanssons blogg för där finns det mycket intressant att läsa.
 12. Hej, verkligen en knepig situation, jag vet hur det är. Har själv flera vänner och bekanta som också har sockerrelaterade hälsoproblem. Tyvärr är det svårt att hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. Vilket är jobbigt för dig, eftersom dina råd skulle kunna göra skillnad. Frågan är hur ärlig du skulle kunna vara? Jag skulle till en början välja Sockerbomben 3.0 och ge henne den. (finns som pocket) Förklara vänligt att du hoppas att hon vill läsa den, för din skull? Tror inte att du kan göra något mer.
 13. Hej, i grunden har du ett sockerberoende som får dig att trycka kolhydrater? Mitt förslag är att du läser Bitten Johnsson och Pia Nordströms bok Sockerbomben 3,0. Kanske kan du få lite mer förståelse om varför du hoppar av och på LCHF. Tänker också att du skulle kunna lägga in lite mer bra kolhydrater och antingen trappa ner dem till strikt eller bara rotera intaget. Att då och då slänga in en fasta är inte heller så dumt. Du tränar styrka, vilket är bra. Kan du kanske tänka dig att ta lite långsamma promenader eller lite yoga också? Bra för att kunna få ner lite stress. Och sömnen, hur sover du?
 14. Talg har en viss smak och lukt, tror inte att du gjort något fel.