Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  396
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Kattuggla vann senast 10 November 2019

Kattuggla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 340 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

953 profilvisningar
 1. Kattuggla

  MAF-tråd

  Verkligen fint, såg underbart ut!
 2. Kattuggla

  MAF-tråd

  Du får berätta hur det gick!
 3. Hej, förmodligen blir det en liten viktuppgång och kanske illamående, beroende på hur känslig man är och vad man äter, ni får testa och se vad som händer! Kan säga att vissa saker som jag åt förut, inte alls smakar som jag minns dem. Till dit hör glass och godis. Många glassorter som man kan köpa smakar bara konstgjort och sött. (Egen glass är mycket godare och lagom söt)
 4. Nej då, den exploderade inte...det blev väldigt smakrikt och gott!🤩
 5. Jag har också gått över till Smetana!
 6. Jag har blivit med växthus! Grannen köpte ett större, så jag fick det gamla av dem. Jag bestämde mig för att odla i krukor och har har ställt in 5 stycken. Och det är så fint, med plattor på "golvet" och plats för ett par stolar! Det blir tomater, kapkrusbär, kryddor och lite blommor. Runt växthuset blev det en rabatt med ringblommor och luktärtor. Har också sått persilja, rödbetor och morötter. Har dock problem med rådjur, de äter gärna blast och annat. Sniglar finns det också..Och vildsvin..
 7. Kattuggla

  Dubbel cream

  En googling gav double cream på Lidl..Irland! Kanske kan den finnas på LIdl i Sverige också?
 8. Hej! 1. Hur man vet att man druckit tillräckligt vid strikt LCHF? ..Ja jag känner tydligt när jag är törstig och då dricker jag. 2. Att inte få i sig tillräckligt med vätska..? ..Oavsett vad och hur man äter så blir man uttorkad om man dricker för lite. 3. Jag har ingen aning om viktnedgången påverkas negativt?.. Har du tidigare innan LCHF känt törst? Tänker att det här med vätska ska kroppen reglera själv och jag håller med Maria F, prova att öka på saltet! Det kanske kan få stopp på din ökade törst.🙂
 9. Hej, jag började med att fasta två dagar i veckan förra året och det ruckade på min viktplatå. Jag planerade in fastan från vecka till vecka, lite beroende på jobb och annat. Nu har jag börjat att fasta igen efter ett uppehåll. Det kan bli 16 timmar eller ett helt dygn, planerar inte, känner bara efter när det känns bra med en fasta. Och jag har gått ner två kilo sen i februari. Att fasta är enkelt för mig, känner sällan någon hunger. Maten smakar så bra sen då jag får äta.
 10. Hej, skippa mellanmålen och försök att äta högst tre gånger per dag. (vad äter du för mellanmål?) Använd nån app så att du ser ungefär hur du ligger till med fördelning av protein/fett/kolhydrater. Det kan ge en aha-upplevelse.
 11. Jag tycker också att det är en väldigt intressant fråga. Det verkar ju som att det aldrig går att ha sönder förmågan att gå upp i vikt?!
 12. Vilken lättnad!🤩
 13. I natt har det stormat rejält och nu på morgonen; är det lite snö på marken!
 14. Utanför ämnet, men jag äter det för att det ska vara utrensande bl a. En lustig sak som hände när jag började med msm var att min syn försämrades, men som tur var blev den sen bättre än innan.🙂 https://kurera.se/darfor-ska-du-ata-msm/
 15. "MSM är en naturlig källa till svavel och fungerar som en viktig beståndsdel i kollagen – det protein som bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud. MSM i pulverform är ett vanligt kosttillskott för den som vill behålla sin ledrörlighet och bland de som vill upprätthålla kvaliteten på hud och hår. MSM är en förkortning av Metylsulfonylmetan, vilket innebär en form av organiskt svavel som finns naturligt i kroppen. Svavel är en viktig beståndsdel i kroppens kollagen och keratin, som bygger upp all bindväv, brosk, senor, hår och hud. MSM kallas därför ibland för ett skönhetsmineral, eftersom det ofta används för att upprätthålla håret och hudens kvalitet. MSM ingår även som komponent i ledtillskott och tillskott för hår, hud och naglar." Från svensk hälsokost, där jag precis skickat efter msm.