Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  269
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

876 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

675 profilvisningar
 1. Min käre make, som är en inbiten brödätare, har svåra kramper i benen. Han medicinerar receptbelagda mediciner och äter inte ett enda piller med magnesium.
 2. Men så bra, tack! 🙂
 3. Man kan ju också fråga sig om "vanlig mat" fungerar i längden? Förutsättningar ändras, man börjar träna, blir äldre, klimakteriet, bryter ett ben och blir sittande framför tv`n i två månader, osv..Grunden är ju ändå att ge kroppen bra mat, vilket LCHF är. Bra och näringsrik mat, sen får man väl justera sig då och då.
 4. Kattuggla

  Folkhälsopris

  Jonas Colting är en bra kandidat!
 5. Personligen har jag ingen bra erfarenhet av veganer. Jag tvivlar på att det i ett forum för LCHF, skulle gå att diskutera sansat med dem om nutrition. Tanken är god, men jag tror inte på det. Jag har mött hat och en hårdnackad attityd gentemot mig som äter animaliskt protein, hur gräsbetat och miljövänligt det än är.
 6. Hej, de 7 kilo som du gick ner, har du gått upp dem igen?
 7. Ett väldigt bra och angeläget inlägg!
 8. Dygnet har ju trots allt hela 24 timmar, klart att du hinner allt!😅
 9. Ja, i Uppsala!😁
 10. Hej, det finns 3? avsnitt med Anders Lönedal, på 4Health pod, Anna Sparre (kanske avsnitt 119 något..) där de talar om varför det inte fungerar med att använda bikarbonat om kroppen är sur. Jag vill minnas att en av de största anledningarna till att kroppen blir sur har med andningen att göra. Sen har hon också ett till avsnitt om halsbränna, reflux osv. Rekommende att lyssna på dem, verkligen! Ska faktiskt lyssna igen och friska upp minnet.
 11. Ja, plötsligt händer det..!🤔Jag gick ner 15 (förvånade) kilo, och gick sen upp minst hälften! Jag tycker inte att jag ändrat något, men har börjat att logga allt och tänker prova lite olika saker mer systematiskt. Sen får jag se om vikten kan vända tillbaka nedåt igen.
 12. All hårdost är laktosfri. https://mjolk.se/hardost-ar-naturligt-laktosfri/
 13. Jag har de senaste åren rensat hemma, skåp för skåp, altanen, lekstugan..Jag kände mig olycklig över att det inte var ordning och reda och att vi hade saker i förråden som bara låg där och tog plats. Sen i somras köpte jag en bok på loppis, "Rensa i röran med Feng shui" av Karen Kingston. Jag blev så inspirerad av den här boken att jag med förnyad kraft rensade ut lite till! Enligt min erfarenhet så stämmer det här med energier som är bundna i förråd och skåp, på något mystiskt vis. Det går inte att förklara, men när man rensar ut saker, tar aktiva beslut om vad man vill ha kvar, så händer det grejor i kropp och själ. Förnyad energi osv. Det går för övrigt en ganska intressant serie på Netflix, Städa med Marie Kondo. Kan tyckas tråkigt att se ett program om städning, men om ni kan så se den!