Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  291
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

957 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

726 profilvisningar
 1. Hej och välkommen hit! Du verkar ju att ha en bra plan och bra koll på vad du ska undvika.✨Jag personligen äter inte inlagda grönsaker, jag äter dem hellre färska eller lite wokade.( De enda grönsaker jag äter inlagda är syrade grönsaker, ibland.) De inlagda brukar innehålla socker och jag är känslig för det, men oftast så tar man väl bara lite till maten. 🙂
 2. Det förstår jag! ✨Ta nya tag och se framåt!
 3. Kattuggla

  Benbuljong

  Jag brukar göra det, benen är ju inte urkokta🤔
 4. Precis som rubriken säger, så tror jag att du borstar upp dig igen!🤩
 5. Och jag ska på bröllop idag, min kusin gifter sig🙂!
 6. Jag har iofs inte håravfall, men Silica, kisel, är väldigt bra för håret. Ofarligt vad jag vet. Tappade nästan inte ett strå när jag ammade, (för 27 år sedan, oj!). Kisel finns det också mycket av i Åkerfräken som växer vilt, kan torkas och göra te på om man nu inte vill pillra.
 7. Hej, Digerdöden är väl bara namnet på en av tre pandemier som drabbade oss. Det fanns tre? olika pestsorter, böld, lung och blodpest och de gav lite olika symptom, men var oerhört dödliga. Den sista pesten som drabbade Sverige var någon gång på 1700 talet, tror att ca 40% av Stockholms invånare dog då. Man levde tätt och många av de döda var undernärda (man har undersökt skeletten i massgravarna) så att smittan kunde lätt föras vidare, vad det nu var för bakterie eller virus? Genom råttor, loppor?
 8. Det är vild Hassel! Vi har 6 ställen på tomten (skogstomt) där det växer hassel, på tre av dem hittar man ganska många hasselnötter.🙂
 9. Igår var jag ut i trädgården och plockade hasselnötter. Vi har flera träd och några av dem ger en hel del nötter. Jag plockar dem när de är så här och när de sen torkat kan man knäcka och äta upp😋! (Hasselnötter ingår inte i allemansrätten)
 10. Hej, du har det verkligen jobbigt! Jag funderar på om det inte skulle kunna vara värt att ta kontakt med en funktionsmedicinsutbildad läkare. Vet två så här på rak arm, Peter Martin (Göteborg) och Cecilia Furst, men det finns säkert några till i Sverige. De gör en ordentlig utredning och tar en massa prover. Det kostar dock mer än den traditionella vården.
 11. Kattuggla

  Lågt blodtryck

  Känner du av det högre trycket? Men du kanske mäter varje dag?
 12. Hej, är inte diabetiker eller har högt blodtryck, men svarar med att fråga🙂. Äter du lågkolhydratkost, och har du märkt av någon effekt av det eller av att fasta? Tänker då på blodsockret och trycket?
 13. Hej Fiasofia, välkommen! Är ändå lite nyfiken på VAD du äter när du äter? 🤔