Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  240
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

746 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

544 profilvisningar
 1. Kattuggla

  Godmorgontråd?

  Tack, Maria F! Spännande på ett läskigt sätt Jag är nog det!
 2. Kattuggla

  Vardagsliv

  Hej, jag kan berätta att efter 2 månader med MSM så insåg jag att min syn helt klart har förbättrats! Jag vaknade en morgon och tänkte att oj! nu måste jag till en optiker, tyckte att jag knappt såg något, var så suddigt.Sen försvann det och min syn blev bättre!
 3. Kattuggla

  Godmorgontråd?

  Sitter här vid datorn, snart jul och ute är det lite lagom vitt. Jag har fem dagar kvar på mitt jobb, som jag sagt upp mig ifrån, slutar som egen företagare (i 28 år.) Tar ett stort kliv ut i ett okänt landskap. Ibland är jag förväntansfull och andra stunder tycker jag att jag är galen!
 4. Kattuggla

  Nu behöver jag feedback.....*suck*

  Jag kanske inte begriper något, men är det ett måste att tugga? Det kan inte vara möjligt att lyssna på något som är intressant för dig, poddar, bok?
 5. Kattuggla

  Är LCHF för mig? (Depression)

  Hej, jag skulle säga att kör på med LCHF och var uppmärksam på ditt mående! Kanske händer inget dramatiskt men i bästa fall så smyger det sig på fler positiva förändringar som man inte trodde att det gick att förbättra, (om du förstår vad jag menar!?)
 6. Kattuggla

  Goda kolhydrater

  Hos Nelins i Uppsala finns jordnötter med skal i lösvikt och jag håller med Maria F, de är himla goda!
 7. Kattuggla

  Inga ketogener efter strikt LCHF?

  Hej, hur är måendet då, jag menar känner du att något är annorlunda i kroppen? Tycker dock personligen att 7 dagar är lite kort tid? Tipsar om att det finns mycket nyttigt om ketos hos Martina Johansson ( blogg.)
 8. Kattuggla

  Bipolär depresioner

  Hej, verkligen tufft läge! Har egentligen ingen aning om det kan hjälpa, men Mia Lundins bok "Kaos i kvinnohjärnan" kanske kan vara något att starta upp med? Sen finns Anna Sparres alla poddar om allt inom kropp, mående osv.
 9. Kattuggla

  Carnivore experiment

  Lycka till och som Tureborgaren skrev; dela gärna med dig om hur det går!
 10. Kattuggla

  Min tråd om LCHF med RA

  Hej, träffade en kvinna igår som också hade RA och diabetes. Hon berättade att hon varje vecka gav sig själv en spruta med cellgifter. Det var tydligen bra mot sjukdomen. För att motverka illamående fick hon medicin mot det också. Nån som vet varför man ger cellgifter mot RA, motverkar man inflammationen eller vad?
 11. Kattuggla

  Effies erfarenheter

  Jag står mest när jag jobbar, har en sittpall också (frisör). Kanske lättare att stå när inget alternativ finns. Upplever mig sällan trött i benen, men helt klart är det lättare att stå om man på fritiden promenerar/cyklar, dvs har lite cirkulation och muskler.
 12. Kattuggla

  Min kropp säger ifrån

  Hej, nu är jag inte riktigt säker på var du var från början?..men min lilla tanke är att du kanske inte ska göra det så krångligt utan kanske bara fokusera på att äta så god mat som möjligt. Kanske strunta i Keto till att börja med och också äta lite av rotfrukter, bär. Tänk mindre på hur många gånger du ska äta om dagen och mer på vad du äter. Jag menar att du kanske kan längta lite till matlådan redan på morgonen eftersom du vet att den är väldigt god, vilket kanske inte fungerar för dig? (Det finns ju en väldig mängd fina recept som inte är så krångliga ändå.) Kanske kan du efter en tid sen smyga över till mer strikt mat istället för att panga på med en gång? Jobbigt med kommentarer också, men låt dem istället bli lite sugna på riktig mat.?
 13. Kattuggla

  Bästa dieten på SVT

  Paret som äter LCHF blinkade förbi i början av programmet, de uttryckte sig typ "att allt smakade ägg" och att de snart inte ville äta fler. Efter det, en hastig glimt av hur paret troligen fick smaka en smörkaffe? Sen var det livsmedelsverket och tallriksmodellen som verkligen hade evidens för allt! Tydligen uppdaterar sig livsmedelsverket ständigt, fick man veta. Man skulle också lära sig att äta klimatsmart och det vet väl alla vad det innebär numera( rött kött är värre att äta än att flyga flera gånger om året). Sen växlades det mellan tallriksmodellen, 5;2 och veganerna. LCHFparet kom inte tillbaka. (eller sov jag då?) Jag såg inte första programmet och blev besviken på det här andra. Jag tycker att det andas PKmaffia, inga nyanser alls och vet inte om jag verkligen vill se fortsättningen.
 14. Kattuggla

  Gå-bort-present?

  Ska fundera..?
 15. Kattuggla

  Gå-bort-present?

  Hej, ska det vara en förrätt eller efterrätt?