Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  368
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Kattuggla vann senast 10 November 2019

Kattuggla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 243 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

862 profilvisningar
 1. Min erfarenhet är nog tyvärr så att det inte spelar någon roll vad man än säger, om personen ifråga inte vill ha hjälp. Tyvärr.
 2. Kattuggla

  Epigenitik

  Hej Maria, vilken intressant tråd! Ska bli spännande att läsa. För övrigt så tack för alla intressanta inlägg som du knåpar ihop! God Jul till dig (och alla andra naturligtvis)🎅
 3. Kanske denna MariaF, 4Health pod med Anna Sparre? 29 JUN 2019 224: Magnesium. Mineralerna i din kropp (1) Varför är magnesium så extremt viktigt för din kropp och energiproduktion? Hur får du i dig det, och vilka former ska du använda som tillskott? Behöver vi tillskott och varför? Och hur är det egentligen med kalcium?
 4. Skrattar lite😀..har varit herrfrisör i mer än 30 år och det kan jag skriva under på! Herrar byter sällan frisyr. 😉
 5. Ja, jag började läsa den..och blev irriterad..la undan den...och nu står den i bokhyllan. Tror att den får stå där, kanske bläddrar jag lite i den nån gång.
 6. Jag förstår hur du tänker, tror jag. Men för egen del kan jag inte äta vissa saker bara ibland, då får jag liknande reaktioner som du får. Jag har ingen aning om hur man ska kunna undvika att få sådana här symptom, annat än att undvika det som ger symptomen? Mitt råd är att helt enkelt testa dig fram, vad kan du äta utan att det straffar dig? Sen kan man ju alltid baka själv och då ha full koll på alla ingredienser.
 7. Köper mina från MM sports, köper man 20 st så kostar de 9 kronor st.
 8. Jag som bor på landet och är beroende av bilen, kan bara hålla med! Det vore en bra åtgärd för att stimulera svensk matproduktion, som jag anser att vi behöver.
 9. Om din kropp reagerar på ett sådant sätt, kanske den försöker att säga dig något? Hur funkar det med bara chokladen?
 10. Jag använder sådana nudlar ibland. Grönsakswoken blir lite fylligare och suger upp såsen bra.
 11. Håller med MariaF! Jag använder magnesiumspray och epsomsalt (fotbad) och huden/fötterna ska självtorka när du är färdig) Tar för övrigt inte så mycket piller, använder Holistics mineraldroppar också.
 12. Kattuggla

  Lågt Ferritin

  Hej, laga mat i järngryta är väldigt bra. Jag kokar bl a min kycklingbuljong i den.
 13. Jag kan tipsa om att äta kosttillskott med kisel. https://kurera.se/kisel-bra-for-hud-har-naglar-och-problemmagar/ Jag äter själv det regelbundet. 🙂