Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  360
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Kattuggla vann senast 10 November

Kattuggla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 219 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

806 profilvisningar
 1. Köper mina från MM sports, köper man 20 st så kostar de 9 kronor st.
 2. Jag som bor på landet och är beroende av bilen, kan bara hålla med! Det vore en bra åtgärd för att stimulera svensk matproduktion, som jag anser att vi behöver.
 3. Om din kropp reagerar på ett sådant sätt, kanske den försöker att säga dig något? Hur funkar det med bara chokladen?
 4. Jag använder sådana nudlar ibland. Grönsakswoken blir lite fylligare och suger upp såsen bra.
 5. Håller med MariaF! Jag använder magnesiumspray och epsomsalt (fotbad) och huden/fötterna ska självtorka när du är färdig) Tar för övrigt inte så mycket piller, använder Holistics mineraldroppar också.
 6. Kattuggla

  Lågt Ferritin

  Hej, laga mat i järngryta är väldigt bra. Jag kokar bl a min kycklingbuljong i den.
 7. Jag kan tipsa om att äta kosttillskott med kisel. https://kurera.se/kisel-bra-for-hud-har-naglar-och-problemmagar/ Jag äter själv det regelbundet. 🙂
 8. Lite intressant om apor..https://fof.se/tidning/2006/8/artikel/favoritmat-andra-apor
 9. Det tar verkligen emot att fortsätta denna diskussion, eller fel, det tar stopp.
 10. Jag vet att kor kan gå ute, jag vet det för många av mina närmaste grannar är kor. Min poäng är att det finns kor som denna dag går i flock, betar gräs, vistas ute. Det är inget som vi behöver vänta på eller bojkotta. Men du menade kanske att trots att det finns djur som har det bra, så vill du ha bort de som inte har det bra och att du ändå kommer att välja att inte äta kött?
 11. Hej igen! Det var bara din formulering som fick mig att undra? Även om det egentligen var meningslöst. Vi har ju redan djur som går i hagarna och betar gräs, även om det kanske inte är några större hjordar? Menade du att hjordarna skulle vara ännu större? Men du menade att tills dess att förskolorna/skolor har råd att köpa naturbeteskött så ska de äta vegetariskt. Och då naturligtvis vegetarisk mat av ekologiskt ursprung. Och vad bra att du kraftfullt tar avstånd från de som utövar våld mot andra som inte tänker lika.
 12. Vi har redan naturbeteskött. Nyfiken fråga, hur och var skulle de stora hjordarna ströva? Och sen en sak till, det är inte ok att tvinga andra människor till att bli veganer och att terrorisera jordbrukare med djur, bara för att man anser sig ha rätt. Du har valt att äta vegetariskt och jag skulle aldrig försöka tvinga dig till att äta något du inte ville.
 13. Hej, Anders Lönedal blir intervjuad just om syra-basbalansen och kan rekommendera dessa tre podavsnitt som finns hos 4Health/Anna Sparre. Anders berättar utförligt om andningens påverkan i våra kroppar. Avsnitt 119, 120 och 145.
 14. Hej igen, ja du, att amma sitt barn är väl det naturligaste man kan göra! Och jag tillät mig att skämta lite med dig, men det förstod du inte🤨?!. Men om vi nu ska grotta ner oss lite så undviker veganer mjölkprodukter eftersom det är just animaliskt. Och det var min poäng här, eftersom människan inte är en..växt. Sen är det väl så att vi inte är ense om vad forskningen säger osv, eller hur! Vi är inte ense om väldigt mycket alls egentligen.