Gå till innehåll

Kattuggla

Medlem
 • Innehållsantal

  406
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Kattuggla vann senast 10 November 2019

Kattuggla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 373 Enastående

Om Kattuggla

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1962-02-28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Senaste besökare till profilen

1 004 profilvisningar
 1. Hej, hur länge har du ätit enligt LCHF? Om du är precis ny så kanske det går över, men annars får du testa dig fram till vad för livsmedel som funkar för dig.
 2. Hej, det finns otroligt mycket information om detta ämne på Martina Johanssons blogg. Skulle råda dig att kika in där. Annars kan jag tänka mig att det inte är kalorier du ska ska räkna på utan mer fördelningen av fett, proteiner och kolhydrater. Om du inte blir mätt så behöver du kanske öka på fettet.
 3. 5 kilo känns jobbigt, hoppas att det går tillbaka fort!
 4. Hej, kanske kan du äta lite mer mat, eller lägga till lite mer fett? Äta lite mer proteiner? Eller är det så det aldrig räcker, hur mycket du än äter?
 5. Och apropå sniglar så flyttade jag mina två paprikaplantor, från växthuset till min inglasade veranda. Anledningen var att plantornas blad såg skabbiga ut, det är hål i dem. Hittade mycket riktigt ett par sniglar bland bladen.(pantersniglar) Den ena plantan hade en väldigt stor fin paprika som jag tänkte wooka en del av, skar upp den men såg något mörkt inuti paprikan..en snigel! I paprikan. Såg inget ingångshål heller. Kändes inte lockande att äta paprikan tyvärr.
 6. Min mandolin har extra knivar som jag kan skruva på, i olika storlekar, då bli det blir tunna strimlor. Snabbt och enkelt!
 7. Jag använder en Mandolin, Benriner, den är supervass och har utbytbara blad och steglös inställning. Enkel att använda och lätt att skölja av. Men akta fingrarna!
 8. Jag hade ett samtal med en person, som tyckte att det var kränkande när företaget ville ordna typ morgongymnastik för alla medarbetare. Det skulle vara inom arbetstid, men obligatoriskt. Vet inte hur det gick med det där, men personen i fråga blev arg på mig för att jag inte tyckte att det var kränkande. Men det är en svår fråga, hur mycket man kan kräva av medarbetare. Jag själv har i mer än 30 år varit egen företagare och att vara frisk har haft väldigt hög prio.
 9. Kattuggla

  MAF-tråd

  Verkligen fint, såg underbart ut!
 10. Kattuggla

  MAF-tråd

  Du får berätta hur det gick!
 11. Hej, förmodligen blir det en liten viktuppgång och kanske illamående, beroende på hur känslig man är och vad man äter, ni får testa och se vad som händer! Kan säga att vissa saker som jag åt förut, inte alls smakar som jag minns dem. Till dit hör glass och godis. Många glassorter som man kan köpa smakar bara konstgjort och sött. (Egen glass är mycket godare och lagom söt)
 12. Nej då, den exploderade inte...det blev väldigt smakrikt och gott!
 13. Jag har också gått över till Smetana!
 14. Jag har blivit med växthus! Grannen köpte ett större, så jag fick det gamla av dem. Jag bestämde mig för att odla i krukor och har har ställt in 5 stycken. Och det är så fint, med plattor på "golvet" och plats för ett par stolar! Det blir tomater, kapkrusbär, kryddor och lite blommor. Runt växthuset blev det en rabatt med ringblommor och luktärtor. Har också sått persilja, rödbetor och morötter. Har dock problem med rådjur, de äter gärna blast och annat. Sniglar finns det också..Och vildsvin..
×
×
 • Skapa nytt...