Jump to content

Walter Levy

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Walter Levy

 1. Här är en intressant föreläsning på ämnet:
 2. Jag tror att Jacob har mest rätt. D.v.s. det finns många olika sätt att äta på för en god hälsa. Vegankost är ett (krångligt) sätt, LCHF är ett annat. Förklaringsmodellen med akut insulinhöjning då man äter kolhydrater som hela förklaringen tror jag inte alls på. Jag kommer fortsätta äta (liberal) LCHF men jag är inte längre rädd för potatis, råris, quinoa etc. Den stora fördelen med LCHF är ju att det är ett njutbart sätt att äta, samtidigt som det är nyttigt. Det är möjligt att LCHF har fördelar gentemot andra goda kosthållningar vid diabetes. Jag är lyckligtvis frisk och talar därför ur detta perspektiv.
 3. Ett relaterat ämne - jag brukar ofta (senast idag) få frågan om jag på något sätt jobbar med träning alternativt har ett väldigt fysiskt jobb (underförstått: för Du ser ju så oförskämt smal och vältränad ut). Tycker väl iofs inte att det är speciellt jobbigt men det visar att folka är vana att se överviktiga otränade individer men inte friska och tränade. Jag brukar svara att jag sitter framför datorn mest hela dagarna, men att jag äter nyttigt. Oftast räcker det som svar men ibland frågar de vidare - och då berättar jag vad jag äter.
 4. Kroppsviktsträning är grejen, kul att Du börjat med det! Du kan få väldigt mycket tips och inspiration till kroppsviktsträning på youtube. Sök t.ex. på Barstarzz, GMB Fitness, Global Bodyweight training etc. Eller kolla min kanal: :-) Den bästa träningen är den som blir av!
 5. Tack Mikael för Ditt bidrag. Det verkar inte direkt vara någon flod av människor som kör "min" kombination av kroppsviktsträning och LCHF/paleo. Men det spelar ingen roll, jag kör vidare ändå eftersom det funkar bra för mig. Helt klart är iaf att fler och fler kör denna träningsform. Som kontrast till min vinterfilm kommer här ett sommarklipp från häromdagen:
 6. Finns det några på detta forum med erfarenheter av kombinationen LCHF och calisthenics (kroppsviktsträning)? Gör detta själv sedan några månader med gott resultat, men skulle gärna byta erfarenheter. Min senaste träningsvideo för att förtydliga vad jag menar:
 7. Jag skulle inte dra ned på fettet. Prova strikt LCHF och/eller intermittent fasta först!
×
×
 • Create New...