Gå till innehåll

Sandra

Medlem
 • Innehållsantal

  274
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Sandra vann senast 17 Januari 2013

Sandra hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

198 Utmärkt

Om Sandra

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1986-01-05

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Umeå
 • Interests
  Läsa, rita, träna, internetta (det är hädanefter ett ord).

Senaste besökare till profilen

1 060 profilvisningar
 1. Jag snubblade över precis. Det är en läkare i USA som själv hade MS och har ätit sig frisk med en anpassad stenålderskost. Hon har också en hemsida och bedriver studier på andra MS-patienter. Kan ju vara intressant? Tillagt: ska påpekas att hon gjorde massor av förändringar i sin kosthållning samtidigt. Det går alltså inte att utröna om effekten kom av det ena eller det andra, eller möjligen av några olika saker i samverkan.
 2. Det är inte ovanligt i början. Musklerna tar rätt lång tid på sig att anpassa sig från kolhydratdrift till fettdrift. För mig c:a 3 månader och då var det mest märkbart när jag gick i trappor, som du beskriver. Men när det väl hade gått över, orkar musklerna mycket mer!
 3. Innan kroppen helt har ställt om sig tar musklerna slut snabbare. De är vana vid att använda kolhydrater som bränsle, och tar ett bra tag på sig innan de använder sig av fett istället. Men när det väl kommer igång lär du märka en utökad uthållighet istället. För mig tog det c:a 3 månader innan musklerna använde fett som bränsle. Det var en jobbig period att ta sig igenom, men det är det värt. Nu kan jag gå och gå nästan i evighet så länge jag har vatten.
 4. För det mesta bara kaffe med grädde i. Om jag är lite hungrigare så värmer jag på matrester. Ibland när jag känner mig ambitiös kan det bli en omelett med vad helst jag har i kylskåpet - fetaost är ett hett tips! - eller så steker jag bacon och ägg. Ostrullar med smör eller philadelphiaost i är en annan enkel frukost.
 5. Idag: -10 kg sedan LCHF-start!

 6. Vaknade av mig själv efter 3 timmars sömn. Dafuq?

 7. Mättnad igen innan portionen var slut. Ville äta mer för det var så gott. Ställde i stället undan för senare behov. +2 exp.

 8. Kände mättnadskänsla "på riktigt" för första gången. Slutade äta med halva omeletten kvar. +1 exp.

 9. Du skulle kunna exemplifiera från detta forum. T.ex: Kategori: En del av forumet där man grupperat trådar av en viss sort. Exempel: Näringslära Sen kan jag tycka det vore bra att ta "Forum", "Kategori", "Topic", "Tråd", "Post", "Inlägg" i "storleksordning" istället för bokstavsordning, och likaså för "Medlem", "Moderator", "Administratör". Jag tror det blir lättare att förstå hur de hänger ihop på så vis. En slags organisatorisk överblick, skulle man kunna uttrycka det. I och för sig funderar jag nästan på att det behövs en forumguide över huvud taget, som berättar hur man postar, uppdaterar sin profil, etc., och då skulle man kunna vara mer ingående i den tråden istället. Edit: ser att du redan startat en sån...
 10. Åh titta, ett statusfält!

×
×
 • Skapa nytt...