ida

Medlem
 • Innehållsantal

  11
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om ida

 • Rank

 1. ida

  Hård träning lchf

  Jag men i mitt fall, jag bara tog helt slut. Tog mig knappt hem från skogen,, Likadant igår, höll på att inte ta mig hem från gymmet.. Kände mig influensa sjuk och blev liggande på soffan tills min man tvingat i mig 1/2 banan. Tror iof inte att någon orkar och mår bra av att ligga på maxpuls under ett träningspass. Hur mår hjärtat då?
 2. ida

  Hård träning lchf

  Har kört LCHF i 6 månader. Jag va ute å sprang när jag precis börjat med LCHF. Hade då en snittpuls på 180 (stundtals var pulsen uppe i 195!) Vanligtvis ligger jag på 160-170 i puls på den slingan jag sprang. Då tänkte jag att det var säkert omställning för kroppen. Men nu vet jag inte.
 3. ida

  Hård träning lchf

  En fråga.. Jag har försökt komma igång med träningen (styrketräning och konditionsträning) igen efter ett uppehåll på ett halv år. Är löpare sedan tidigare. MEN nu när jag tränar sen jag började med lchf blir jag helt matt! Idag orkade jag knappt ta mig till bilen efter träningen. Jag känner mig helt slut i musklerna.. Hjälp, vad ska jag göra?
 4. Jag gör mousse ibland till helgen bara för att få njuta av nåt sött till kaffet. Då tar jag 3 dl laktosfri grädde 50 g choklad 70% eller choklad smaksatt med mint 70% 1äggula Smält chokladen över vattenbad under tiden vispar du grädden men inte så hårt Blanda i äggulan i grädden å sen ner med den smälta chokladen. Häll i 3 st portionsformar eller glas och ställ in i kylen några timmar typ 2. Det blir supergott tycker jag. Har hittat receptet i Katrin Zytomierskas LCHF bok.
 5. Jag börjar jobba vid 7 vissa morgnar och lämnar då barnen 6.20 på dagis och fritids. Jag måste äta frukost för att orka med hela morgonen. Min frulle består då av , 1,5 dl kesella 1% (lite mer protein i än den på 10%) 2 msk hallon 1 tsk fin light med Stevia 0,5- 1 dl grädde eller mjölk (laktosfri) Detta mixar jag och äter med sked. Jag är oftast mätt till lunch på den frullen. Detta funkar för mig! Lycka till!
 6. Å Toon jag önskar dig/ er all lycka!! Jag vet precis vad ni går igenom.. Vi har gått igenom allt det där.. Kontroller, hormoner, ägglossningstester, spruter och hopp, förtvivlan MEN till sist världens finaste lille pojk som blev 7 år igår! Jag håller tummarna och önska er stort lycka till!! Se till att må så bra du bara kan, ta hand om varandra och jag tror verkligen att LCHF kan hjälpa din kropp att fatta galoppen. Jag håller mina tummar för att 2013 kommer bli ert år <3
 7. ida

  Fuskar ni?

  Jeanette H-H Jag tycker det låter väldigt sunt. Lite som jag tänker mig framtiden. Läste på en annan tråd detta att kalla "avsteg" för fusk eller inte. Negativ klang har ju ordet fusk, det måste jag hålla med om. Som jag förstår det är det många som inte frångår sin LCHF kost för man "klarar" inte av triggandet som börjar då. Men en del tycker att det är värt det och dom funkar det för.
 8. ida

  Fuskar ni?

  Hm, ok jag förstår vad du menar. Men jag var varken fet eller sjuk innan. Jag gick inte och mådde dåligt även om jag mår bättre på många plan idag. Min stora skillnad är att jag inte jämt och ständigt är sugen på nåt. Att min mage funkar bättre nu.
 9. ida

  Fuskar ni?

  Icey, en fråga till. Är målet att ligga i ketos även när man nått sin målvikt?
 10. Hej Jennie! Jag har oxå pco och där läst att man rekommenderar låg kolhydratkost. Därav började jag med det och mår mycket bra. Jag kunde tidigare inte få nog av kolhydrater typ pasta och baserade våra måltider på det. Jag tror säkert att lchf kan göra att din kropp mår bra av kosten. Därav mens. Själv har jag spiral då vi känner oss nöjda med barn. ( jag undrar om vi kanske hade sluppit alla hormoner jag tryckte i mig i alla former för att bli gravid om jag haft balans i kroppen med lchf?) Lycka till?!
 11. ida

  Fuskar ni?

  Hej! Jag har kört LCHF i några månader och jag mår väldigt bra av det. Sen att jag har gått ner i vikt oxå gör ju att även det känns bra! Jag planerar alltid maten och tycker inte det är svårt att laga LCHF mat. Vi äter som tidigare men jag gör en sallad eller varma grönsaker till, för det mesta. Men ibland blir det ju inte alltid som planerat och man frångår LCHF för en måltid. När man tex går ut och äter. (Vi har barn å då sladdar man sällan in på restaurang och beställer en köttbit, inte vi iallafall) Även nu i jul åt vi risgröt frukost en morgon. Jag har inga svårigheter att gå tillbaka till LCHF efter "fusk"'. Jag triggar inte igång sockersuget. Vad jag undrar är hur gör ni med "fusket"? Frångår ni LCHF kosten någon gång? Vad händer med kroppen när man frångår kosten? Då menar jag inte varje dag, utan då och då. Ida