Gå till innehåll

Maggan A

Medlem
 • Innehållsantal

  58
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Maggan A vann senast 7 Maj 2015

Maggan A hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

86 Utmärkt

Om Maggan A

 • Rank

 1. ja det är vad jag tror också - när jag har läst på om vårtor så kallas de tumörer - och tumörer gillar ju socker,,,,
 2. jag är idag 50+ gammal och har sedan jag var tonåring av och till drabbats av vårtor på fingrarna. Ett normalt vårtutbrott brukar visa sig genom att först uppstår små knölar under huden som också blir lite röd på utsatt ställe. Efter ett tag (från några dagar till veckor) uppstår sedan de karaktäristiska äckliga fula vårtorna med flikar ovanpå huden som man sedan kan få dras med i flera år och som även kan blöda mycket ymnigt och man misshandlar dem för mycket. Nu till saken - jag drabbades för ca två månader sedan av det jag brukar kalla "första varningen" att nya vårtor är på väg... sm
 3. Till historien hör att ett år efter att jag blev med hund började jag med LCHF - och DÅ började det hända saker på vågen ;-)
 4. För några år sedan skaffade jag mig hundar och trodde att jag skulle gå ner i vikt av flera hundpromenader varje dag... behöver jag säga att det inte syntes alls på vågen.... inte ens efter ETT ÅR!!!!!
 5. Vi skulle kunna stå bort 10 kilo på ett år och själv går hon i trappor och leder motion (gympafröken) en timma i veckan Det är ett HÅN mot alla överviktiga byggjobbare, städare och sjukvårdsbiträden som är i ständig rörelse på jobbet!
 6. Kan det vara så att våra hjärnor behöver fett för att må bra? I en värld som tror på fettsnåla kostråd och undviker att äta fett, är det kanske bara överviktiga personer som med sina fettreserver ger sina hjärnor det de behöver....
 7. Ser ingen anledning alls att inte äta LCHF. Argumenten känns väldigt 2010. Been there done that ;-)
 8. Alla rovdjur i toppen på näringspyramiden äter detsamma som de själva består av och det är det ingen som ifrågasätter (vargar, björnar, lejon och örnar t ex). Människan är också ett rovdjur - hur svårt det än kan vara att acceptera för vissa.... det är jätteviktigt för vår hälsa att äta den mat som vi evolutionsmässigt är anpassade för.
 9. kajsa 576 Första steget är att bli medveten - det verkar du ha blivit - lycka till i fortsättningen mot ett hälsosammare liv :-)
 10. Min pappa hade svår psorisasis över hela kroppen i 30 års tid. Sedan fick han en stroke och kunde inte äta annat än flytande föda i ett år(sväljreflexen blev påverkad) under den tiden försvann alla hans utslag och han blev hur fin som helst i huden. Sedan blev han bättre och kunde börja äta igen och psoriasisen kom tillbaka lika illa som innan. Det tar jag som bevis för att psoriasis är beroende av maten vi äter. jag gíssar på bröd/gluten.
 11. Han menar givetvis LCHF. Men "kvasikunskap" var ju lite nytt - annars brukar dom som vägrar uttala bokstavkombinationen säga "högfettskoster"
 12. kokosolja finns numera att köpa nästan överallt på vilken ICA, COOP eller Hemköp som helst. men se till att den är ekologisk och kallpressad. En -två msk/dag bör göra susen ;-)
 13. kokosolja är ett superbra sätt att få fart på magen - men ta det försiktigt i början - det är väldigt effektivt om magen är ovan ;-)
×
×
 • Skapa nytt...