Jump to content

Koff

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Koff's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

 1. Har i tre kvällar använt silvervatten med msm i näsan och i svalget innan läggdags. Har sovit som en stock jag undrar varför men vill inte dra förhastade slutsatser, givetvis blir det en dos snart och läsa mig till sömn. Sov gott. Ganymedes f.lux är väldigt bra. Sen inget kaffe sent på eftermiddagen.
 2. Före LCHF så åt jag minst två tre ägg per dag och numera så kan det blir upp till 6 ägg. Tiny Tom vi kan väl prova med äggur
 3. Jag instämmer med Larz att hålla ut, okej det är ju lätt o säga när det inte gäller en själv men vad är alternativet annars. När jag började med LCHF så hade jag inga problem alls, det var positivt från start. Min mage blev bra efter att ha strulat i nästan 20år, och viktminsking på ca 10kg. Det första jag gjorde var att sluta med bröd pasta ris och potatis. Jag äter D3 vitamin ca 4000IE och fiskolja. Håll ut Nina34.
 4. Haha! Riskera att bli ogillad av alla.
 5. För mig blir det mellan 3-6 om dagen, beror på hur mycket annan mat som finns i kylen som behöver ätas upp först. För ca 20 år sedan hörde jag för första gången om ägg och kolesterol av en kompis som är tandläkare och jag säger samma nu som då, bs.
 6. Hur många skall man få innan något händer, inte för att jag tänker abonnera på dom.
×
×
 • Create New...