Gå till innehåll

Anatomy

Medlem
 • Innehållsantal

  48
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

50 Utmärkt

Om Anatomy

 • Rank

 • Födelsedag 1990-08-17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Östergötland
 1. Just nu när jag kör lchf igen så har jag slutat helt med allt snacks och godis även det som är ”okej”. Äter inget mellan målen. Eftersom jag förstått att det kommer vara tuffare denna gång. Hittills går det jättebra och vågen går nedåt av all vätska. Min man äter samma så det finns inget lockande hemma. Dottern äter bra så henne är jag inte orolig för. Läst Smakäventyret faktiskt! Den är bra! Tänker vara strikt nu för jag vet att det kommer bli en och annan jordgubbe under sommaren.
 2. Jag har just nu en bra relation till mat. Är snacks och godis som är svårare. Ska kolla upp henne! Tack för tips och stöd!
 3. Glöm vikten pga min ålder? Jag var inte tonåring sist heller? Tycker hela ditt inlägg var konstigt? Min vikt har inget med min roll som mamma att göra?
 4. Skulle lagt till att hon snart fyller 1 år. Så ammar inte och hormonerna känns i balans igen. Jag sprang tills jag var gravid i ca månad 4. Sen blev jag i stort sett sängliggande. Inte tagit ett löpsteg sen dess.
 5. Jag har tidigare ätit enligt lchf i ca 4 år. Gick ner 28 kg. Helt otroligt enkelt! Jag nådde min målvikt och ökade lite i kolhydrater för att jag har svårt att löpträna hårt på lchf. Inga problem. Körde så i ca 3 år. Allt frid och fröjd. Bra vikt på ca 62 kg till mina 160 cm, MEN! Sen bestämde vi oss för att skaffa barn. Fick ett missfall men blev snabbt gravid igen. Jag mådde sedan fruktansvärt i 9 månader. Fick en underbar dotter men som har haft och har stora problem med sömnen. Nu väger jag 85 kg igen och mår inte bra. Testade lchf i en månad (Februari, ingen viktminskning) men föll för sockret igen. Nu vill jag gå all in igen som från första början. Målet är -20 kg, piggare, mindre huvudvärk. Är det möjligt att lyckas en andra gång?
 6. Åt nästan en påse (80g) på min tenta i onsdags. Vägde 67,3 i måndags och 66,8 igår så det verkar som att min kropp går ner i vilket fall. Men ska så klart inte äta dem varje dag. Är mest prislappen som sätter stopp där! Jag vägde som sagt 66,8 igår morse. På eftermiddagen "fuskade" jag medvetet och åt en liten bit smörgåstårta på kalas. Idag har jag i vilket fall gått ner till 66,6. Hur länge tror ni att det dröjer innan jag ser "straffet" från den mumsiga smörgåstårtan ?
 7. Jag har hittat en sak som hjälper något mot hjärnspökena som skriker efter godis! Macadamianötter från Nutisal. Svart och blå påse. Supergoda!
 8. Jag går redan minst 3 timmar per dag med hunden. Ska testa att äta mer då... Helst vill jag faktiskt gå ner allt till sommaren men det är inte ett måste. Det är just lakrits som är det jag är mest sugen på, går det att hitta ett substitut för?
 9. Ibland har jag svårt att få i mig de där fettbomberna. Dricker te med kokosfett men jag gillar inte mjölk/grädde och inte heller kaffe. Jag äter mycket mat och alla näringsvärden är kollade! Hur ska jag kunna lura hjärnan? Avokado äter jag redan ca 1 per dag. Tack för alla tips!
 10. Jag startade med lchf 2/1 och har hittills gått ner 5kg av de 12kg jag vill gå ner. Har inte "fuskat" en endaste gång och ätit riktigt lite kolhydrater per dag. Men jag är fortfarande extremt sötsugen. Tänker flera gånger om dagen på godis, bullar, kakor och just nu alla semlor. Vad ska jag göra? Fick ett bryt på affären häromdagen och började gråta för att jag var så sugen. Vad ska jag göra? Trodde den här känslan skulle gått över efter två månader...
×
×
 • Skapa nytt...