Anatomy

Medlem
 • Innehållsantal

  42
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

33 Bra

Om Anatomy

 • Rank

 • Födelsedag 1990-08-17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Östergötland
 1. Anatomy

  Fastare kropp!

  Tack för tipset! Ska kolla upp det direkt!
 2. Anatomy

  Fastare kropp!

  Jag är kvinna! ? Vill INTE bygga muskler!
 3. Anatomy

  Fastare kropp!

  Blir jag inte bara större då? Vill inte bli så muskelbyggd liksom, mer slank och fast.
 4. Anatomy

  Fastare kropp!

  Jag har nu ätit lchf sedan januari 2014 och resan har varit väldigt bra! Vägde 72 kg när jag startade och jag är 160 cm lång. Bilden i blommig bikini och med kläder är från då. Vid årsskiftet hade jag gått ner 14 kg alltså till 58 kg, men eftersom jag inte tränat så hårt så var kroppen väldigt "lös och dallrig". Var då de tre bilderna med sport-bh. Nu har jag tränat ganska hårt i 8 månader. Joggat, tränat, ridit och gått raska promenader. Hela våren simmade jag även 2-3 dagar i veckan. De sista fyra bilderna är från nu i vår/sommar. Jag väger nu 63 kg. Till min undran. Kroppen är fortfarande lika ofast, måtten runt lår, mage och rumpa har ökat. Hur ska jag göra för att bli fastare? Känner mig bara större hela tiden. Samma storlek på kläder dock. Jag styrketränar inte med vikter utan bara saker som plankan, utfall, armhävningar, dips och liknande.
 5. Okej då förstår jag! Tack för hjälpen!
 6. Hur kan det då vara så lågt kolhydratinnehåll? Jag har inte tänkt köpa den alltså. Dricker inte cola heller. Bara undrade!
 7. Hej på er! Har inte varit inne på forumet på väldigt länge så vet inte om någon redan skrivit om detta. Såg idag på Maxi dessa Proviva lemonad. Det är sötningsmedel i dem men kan det stämma med kolhydraterna i alla fall? Kan man se det som Cola zero eller Pepsi max? Fattar inte riktigt!
 8. Jag äter massvis! Ju mer jag tränar desto mer äter jag också! Jag är 160cm lång/kort!
 9. Längesen jag uppdaterade! Nu har jag gått ner från 72 kg till 58 kg sen 2/1 i år. Alltså 14 kg. Jag har nått mitt första mål och ska nu kämpa mig ner 3 kg till. Har över sommaren joggat varannan dag, gått 2 timmar om dagen och ridit så ofta jag hunnit. Jag har ätit LCHF med en del fusk utan dåligt samvete eller påverkan på min vikt. Viktnedgången går nu sakta men ser att jag bygger muskler istället. Hoppas på att kunna nå mitt slutmål innan året är över. Mår superbra, är pigg och har bättre kondition än någonsin.
 10. Blev -10kg på mindre än 5 månader. Så glad! Men nu går det lite långsammare fast neråt fortfarande. Har nu 3,4kg kvar till mål nummer ett. Börjar tveka på att jag kommer vara nöjd då men det får stå som mål nummer ett!
 11. Jag vet inte. Kan "fuska" ganska bra utan att det syns på vägen. Bröd, panering och bakverk går jag upp av direkt. Jag tål alla mejerier så får ta det till. Perfekt efter grillat som du sa! Vi får se hur det går kanske har blivit nöjd med vikten innan det uppsatta målet och firar med jordgubbar
 12. Liten uppdatering... Har nu gått ner 9,8 kg sen starten 2/1. Går jäkligt bra! Vill gå ner 4,2 kg till så kör på utan ändringar. Känner att det kan bli svårt att vara strikt när jordgubbarna kommer men ska gör så gott jag kan.
 13. Det går riktigt bra för mig just nu. Inget sötsug, inga celluliter, bra med ork och ingen uppgång varken i mått eller vikt!
 14. Åt nästan en påse (80g) på min tenta i onsdags. Vägde 67,3 i måndags och 66,8 igår så det verkar som att min kropp går ner i vilket fall. Men ska så klart inte äta dem varje dag. Är mest prislappen som sätter stopp där! Jag vägde som sagt 66,8 igår morse. På eftermiddagen "fuskade" jag medvetet och åt en liten bit smörgåstårta på kalas. Idag har jag i vilket fall gått ner till 66,6. Hur länge tror ni att det dröjer innan jag ser "straffet" från den mumsiga smörgåstårtan ?
 15. Jag har hittat en sak som hjälper något mot hjärnspökena som skriker efter godis! Macadamianötter från Nutisal. Svart och blå påse. Supergoda!