Jump to content

Anatomy

Medlem
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

About Anatomy

 • Birthday 08/17/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Östergötland

Anatomy's Achievements

(2/7)

50

Reputation

 1. Just nu när jag kör lchf igen så har jag slutat helt med allt snacks och godis även det som är ”okej”. Äter inget mellan målen. Eftersom jag förstått att det kommer vara tuffare denna gång. Hittills går det jättebra och vågen går nedåt av all vätska. Min man äter samma så det finns inget lockande hemma. Dottern äter bra så henne är jag inte orolig för. Läst Smakäventyret faktiskt! Den är bra! Tänker vara strikt nu för jag vet att det kommer bli en och annan jordgubbe under sommaren.
 2. Jag har just nu en bra relation till mat. Är snacks och godis som är svårare. Ska kolla upp henne! Tack för tips och stöd!
 3. Glöm vikten pga min ålder? Jag var inte tonåring sist heller? Tycker hela ditt inlägg var konstigt? Min vikt har inget med min roll som mamma att göra?
 4. Skulle lagt till att hon snart fyller 1 år. Så ammar inte och hormonerna känns i balans igen. Jag sprang tills jag var gravid i ca månad 4. Sen blev jag i stort sett sängliggande. Inte tagit ett löpsteg sen dess.
 5. Jag har tidigare ätit enligt lchf i ca 4 år. Gick ner 28 kg. Helt otroligt enkelt! Jag nådde min målvikt och ökade lite i kolhydrater för att jag har svårt att löpträna hårt på lchf. Inga problem. Körde så i ca 3 år. Allt frid och fröjd. Bra vikt på ca 62 kg till mina 160 cm, MEN! Sen bestämde vi oss för att skaffa barn. Fick ett missfall men blev snabbt gravid igen. Jag mådde sedan fruktansvärt i 9 månader. Fick en underbar dotter men som har haft och har stora problem med sömnen. Nu väger jag 85 kg igen och mår inte bra. Testade lchf i en månad (Februari, ingen viktminskning) men föll för sockret igen. Nu vill jag gå all in igen som från första början. Målet är -20 kg, piggare, mindre huvudvärk. Är det möjligt att lyckas en andra gång?
 6. Tack för tipset! Ska kolla upp det direkt!
 7. Jag är kvinna! ? Vill INTE bygga muskler!
 8. Blir jag inte bara större då? Vill inte bli så muskelbyggd liksom, mer slank och fast.
 9. Jag har nu ätit lchf sedan januari 2014 och resan har varit väldigt bra! Vägde 72 kg när jag startade och jag är 160 cm lång. Bilden i blommig bikini och med kläder är från då. Vid årsskiftet hade jag gått ner 14 kg alltså till 58 kg, men eftersom jag inte tränat så hårt så var kroppen väldigt "lös och dallrig". Var då de tre bilderna med sport-bh. Nu har jag tränat ganska hårt i 8 månader. Joggat, tränat, ridit och gått raska promenader. Hela våren simmade jag även 2-3 dagar i veckan. De sista fyra bilderna är från nu i vår/sommar. Jag väger nu 63 kg. Till min undran. Kroppen är fortfarande lika ofast, måtten runt lår, mage och rumpa har ökat. Hur ska jag göra för att bli fastare? Känner mig bara större hela tiden. Samma storlek på kläder dock. Jag styrketränar inte med vikter utan bara saker som plankan, utfall, armhävningar, dips och liknande.
 10. Okej då förstår jag! Tack för hjälpen!
 11. Hur kan det då vara så lågt kolhydratinnehåll? Jag har inte tänkt köpa den alltså. Dricker inte cola heller. Bara undrade!
 12. Hej på er! Har inte varit inne på forumet på väldigt länge så vet inte om någon redan skrivit om detta. Såg idag på Maxi dessa Proviva lemonad. Det är sötningsmedel i dem men kan det stämma med kolhydraterna i alla fall? Kan man se det som Cola zero eller Pepsi max? Fattar inte riktigt!
 13. Jag äter massvis! Ju mer jag tränar desto mer äter jag också! Jag är 160cm lång/kort!
 14. Längesen jag uppdaterade! Nu har jag gått ner från 72 kg till 58 kg sen 2/1 i år. Alltså 14 kg. Jag har nått mitt första mål och ska nu kämpa mig ner 3 kg till. Har över sommaren joggat varannan dag, gått 2 timmar om dagen och ridit så ofta jag hunnit. Jag har ätit LCHF med en del fusk utan dåligt samvete eller påverkan på min vikt. Viktnedgången går nu sakta men ser att jag bygger muskler istället. Hoppas på att kunna nå mitt slutmål innan året är över. Mår superbra, är pigg och har bättre kondition än någonsin.
 15. Blev -10kg på mindre än 5 månader. Så glad! Men nu går det lite långsammare fast neråt fortfarande. Har nu 3,4kg kvar till mål nummer ett. Börjar tveka på att jag kommer vara nöjd då men det får stå som mål nummer ett!
×
×
 • Create New...