Jump to content

Kajsa576

Medlem
 • Posts

  628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Kajsa576

 1. Är det ok att dricka kaffe med kokosolja på morgonen, om man kör 16:8? Eller ska man bara dricka kaffe?
 2. Åh nu blev jag glad igen! Känns bättre med den mängden protein ? och då kanske det räcker med mindre fett också? ?
 3. Ska man då äta ca 150 gram smör/dag och Ca 500 gram kött/dag och ovanjord grönsaker? Fördelat på 2 mål om man kör 16:8? För viktnedgång hm...
 4. Dagen slutade kolhydrat 5 fett77 och protein: 18 i E% -Godkänt?
 5. Jo jag går mot 61, så åldern kanske trögar till det. Men må-fr har jag börjat 16:8, så jag hoppas på det bättre, har 30 kg kvar. ?, som gärna får flytta till bättre behövande. ? tack för peppen Jo jag Åh tack! Nu ska det nog kunna bli skjuts igen ?
 6. Åh tack! Nu ska det nog kunna bli skjuts igen ?
 7. Är det max 5 gram kollisar/dag? Jag hittar inte fördelningen hur man ska ligga per dag ?
 8. Nu har jag tappat19 kg, sedan 24 maj 2017. Men står stilla sedan nyår. Jag har aldrig räknat kollisar eller annat . Me nu kanske jag måste börja med det. Vad ska jad ha koll på? Så att jag får i mig rätt proportioner på fett protein och kollisar. Har laddat ner en app My FatSecret
 9. Så är det, bara fortsätta som kag gör
 10. Klart att det är stort! Men har fortfarande något högt blodtryck och har sömnapne’, dessa är mina nästa delmål. Jag har också ett slutmål ang. Vikten: att gå ned 32 kg till....
 11. Igår var jag på årskontroll, läkaren var förbluffad -18kg på 6 månader mha LCHF, promenader och from 27 november pulsträning 3ggr/vecka. Resultat jag får sluta äta Metformin för typ-II diabetesen. Ett av mina delmål är nått. Heja Mig! ?
 12. Nu 2017, gjorde omtag med Viktväktarna, Itrim m.m. Men nu kör jag LCHF med bönor och Surkål. Sedan 24/5 har jag nu tappat 15,5 kg. Resan fortsätter. 35 kg återstår att tappa, men ser inte detta som bantningskur utan livstil. Hej hopp!
 13. 3 veckor utan bönor och surkål. Har varit på Mallorca i 3 veckor, kunde inte få tag på surkål (opastöriserad) eller bönor. Men har kört på med LCHF under hela min vistelse. Till och med druckit vitt vin, i princip varje dag... Min Viktresa fortsätter. Under dessa 3 veckor har jag tappat ytterligare 1.8 kg. Så sedan 24 maj har jag nu tappat 13,3 kg, känns rätt okej.
 14. 3 veckor utan bönor och surkål. Har varit på Mallorca i 3 veckor, kunde inte få tag på surkål (opastöriserad) eller bönor. Men har kört på med LCHF under hela min vistelse. Till och med druckit vitt vin, i princip varje dag... Min Viktresa fortsätter. Under dessa 3 veckor har jag tappat ytterligare 1.8 kg. Så sedan 24 maj har jag nu tappat 13,3 kg, känns rätt okej.
 15. Håller med bor privat direkt av värden 50 m från stranden, utsikten fantastisk, klart man njuter företaget kvällarna på balkongen med hemlagat. ??
 16. Jag hyr lägenhet privat, mycket lagande hemma, äggsmör och skinka till frukost, kvällen: köttbit med vitlökssmör (hemgjord) och lök o tomat och lite sallad. Mums!
 17. Semester 3 veckor på Mallorca. inga blnor eller surkål så långt ögat når, men håller mig enbart till protein o fett o lite ovanjordgrönisar. Funkar bra. Är bara nyfiken på vad vågen säger när jag kommit hem. Ser ut som jag fortsätter nedåt. Ha det fint!
 18. Nu har jag varit hos Diabetessköterskan, långtidsockret: 44, dagsockret efter måltid: 6,5. Blodtryck godkänt! Puls ok. Ska dit om 6 månader, är det bra då, så får jag sluta medicinera Metformin ?
 19. 6:e veckan med Bönor, Potatismjöl och Surkål som komplement till kosten. denna vecka har jag tappat 1,0 kg, jag har nu totalt gått ned 11,5 kg sedan 24 maj. Drt går bra nu. ?
 20. Resultat hos Diabetessköterskan slutar med att om jag håller i så kommer jag få sluta med min Diabetesmedicin om 6 månader. (Återbesök). Långtidssockret: 44 dagens: 6.5 efter måltid. Häpp :-)
 21. Nu har jag varit hos Diabetessköterskan, långtidsockret: 44, dagsockret efter måltid: 6,5. Blodtryck godkänt! Puls ok. Ska dit om 6 månader, är det bra då, så får jag sluta medicinera Metformin ?
 22. 5:e veckan med Bönor, Potatismjöl och Surkål som komplement till kosten. denna vecka har jag tappat 0.5 kg, jag har nu totalt gått ned 10,5 kg sedan 24 maj. Den här veckan har jag inte ätit lika mycket potatismjöl, men ca 3 tsk bönor till varje mål och Surkål Tistelvind, jättegod! Håller mig oftast till 2 mål mat om dagen. Kokosfettkaffe tar jag bara när magen behöver en skjuts Så för nu mår jag bra, allt känns lättare, har dammsugit torkat golv, utan motstånd och även städat ur en klädkammare. Så där är det numera ordning och reda. Ha en härlig dag! Ska till Diabetessköterskan om en stund... Se vad som sägs där. Häpp!
 23. 5:e veckan med Bönor, Potatismjöl och Surkål som komplement till kosten. denna vecka har jag tappat 0.5 kg, jag har nu totalt gått ned 10,5 kg sedan 24 maj. Den här veckan har jag inte ätit lika mycket potatismjöl, men ca 3 tsk bönor till varje mål och Surkål Tistelvind, jättegod! Håller mig oftast till 2 mål mat om dagen. Kokosfettkaffe tar jag bara när magen behöver en skjuts Så för nu mår jag bra, allt känns lättare, har dammsugit torkat golv, utan motstånd och även städat ur en klädkammare. Så där är det numera ordning och reda. Ha en härlig dag! Ska till Diabetessköterskan om en stund... Se vad som sägs där. Häpp!
×
×
 • Create New...