Jump to content

Mediax

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Mediax's Achievements

(2/7)

13

Reputation

 1. Det hände att jag brukade svälta mig själv men mest på grund av att jag är självdestruktiv och uttrycker min ilska genom att uttrycka det mot min kropp. Jag brukade inte räkna så mycket kalorier, har aldrig tagit bantningspiller eftersom jag vågar inte.
 2. Jag har inte vuxit på 2 år, skolsköterskan har sagt att jag är klar med puberteten. Dock så stötar mamma mig och hjälper mig med maten.
 3. Har testat LCHF tidigare och jag har fått bra effekter. Det är inte för att bara banta, mer även för min psykiska hälsa där jag också har problem. Jag får kraftiga humörsvängningar ibland, speciellt ofta runt höst och vinter där jag blir lätt påverkad.Runt den tiden får jag liknande Borderline symtom, men vill ej diagnosera mig som det. Jag gör det för min hälsla och jag vet om att LCHF har påverkat det positivt. Det är en av anledningarna till att jag vill börja det.
 4. Ahh, ursäktar om jag uttryckte mig fel!! Har varit med om liknande när jag var yngre, runt 6-8 år.
 5. Är 14 år och ska börja i 8an. Tänker mer att jag ska äta mindre proccesad mat, typ mer clean eating. Jag kör LCHF även för att jag har fått bra kunskap och något som jag kan lita på!
 6. Hej. Jag har en fråga just nu, eller kanske 2? Första är att, efter jag har nått mitt mål (jag fokuserar på dagen, inte vad som kommer att hända inom en månad) vad händer om jag äter normalt igen? Kommer jag att gå upp igen? Jag menar, jag ska inte överäta eller något liknande, men mer att breda ut alternativen ex. äta havregryn och frukt, men i lagom mängd, ibland något som inte är glutenfritt? Finns det risker? Andra frågan - Om man väger just nu 87kg, 170cm lång, att ha sitt mål som 65kg, skulle ni tycka att det var ohälsosamt? Har hört från skolsköterska att det är inte bra och undrar bara om vad ni tycker? Eller om jag ska kolla upp mitt BMI? Ska jag följa en skolsköterskas råd eller mitt mål? Tacksam för svar.
 7. Tack så mycket, jag försöker sätta kunskap i hjärnan, försöker låta bli att göra samma misstag som tidigare! Tack så mycket
 8. Hejsan! Har tidigare börjat med LCHF, gick ner 1 kg på 3 dagar (Min mamma körde den klassiska, gå på promenad, ät inte fett osv och gick ner bara hälften, 500g alltså) Nu undrar jag ni med erfarenheter, hur gjorde ni för att lyckas? Detta är min nyårslöfte, har gått bra osv men hur gör ni för att hålla borta den hära irreterande tanke, vad som inspirerade er, måltider och tips. Kan b.la säga att jag första dagen åt mycket mörkchoklad! Tacksam för svar!
×
×
 • Create New...