Gå till innehåll

jockebertell

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om jockebertell

 • Rank
  Nyanländ
 1. Jag tycker att protein ger bättre resultat än fett vad gäller uthållighet. Protein => socker vid behov hela tiden Fett => keton vilket ger lägre oktantal Det är min teori nu I alla fall baserat på en tid med bara kokt vitfisk som mat.
 2. Här har vi tyckandet igen. Feta äter och dricker lightdryck alltså gör lightläsk folk feta, med samma logik hittar man sjuka människor på sjukhus, alltså gör sjukhus människor sjuka. Det är ju naturligtvis trams. Jag dricker läsk ibland och då enbart sockerfri, märker inget extra sockersug av det, skulle vara intressant att ta hundra slumpmässiga personer och låta hälften enbart dricka sockerfria drycker och den andra som vanligt och jämföra över tid.
 3. Jag tål nästan bara fisk har allergier och hudproblem med men som sagt kokt fisk verkar vara lindrigast för magen.
 4. Man vet inte vad som händer förrän man provat. Man går upp I vikt av allt I för stora mängder. Protein upplever jag som att det mättar längre per energienet och ger jämnare energinivå från frukost till kvällen. Brukar äta min fisk 800 - 1200 gram på morgonen. Det är ju mest vatten. Och på det står jag mej hela dagan med tillskott av mjölk kanske 3 dl i te och kaffe. 15 g socker och 9 g fett. Tar lite c-vitamin för att kunna förbränna sockret. Det här ger en sakta viktnedgång och då är jag fysiskt aktiv och går miltals i skogen varje vecka.
 5. Mager för att gå ner i vikt, ska i en gammal kostym samt att jag ville exprimentera med enbart protein för att se om det hämmar nedbrytning av muskler vid bantning. Men funderar på att lägga till fet fisk 2 dagar I veckan. Och 90 % av energiintaget. Det är en uppskattning, resterande är mjölk i teet och småätande, ostskiva, en lakrits, äta ute nån gång etc.
 6. Hej jag började exprimentera med kosten 2008 efter att blivit svårt sjuk i diabetes. Mer eller mindre lchf med mycket chark till en början och i perioder bättre kött, mycket smör och ost, massvis av fet ost. Med tiden vande jag mej och började öka i vikt. Chark innehåller massor av gifter - salt och E-nummer vilket gav besvär över tid. För att göra en lång historia kort så har jag optimerat kosten på ett helt nytt sätt. Jag äter 90% kokt fisk och då mager sådan. Efter 5 månader med den dieten har jag gått ner i vikt, blivit piggare och fått bättre mörkerseende.
×
×
 • Skapa nytt...