Batcow

Medlem
 • Innehållsantal

  18
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

13 Neutral

Om Batcow

 • Rank

 • Födelsedag 1979-03-21

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm
 1. Lunch: Spenatsoppa med stekt bacon och kokt ägg i Middag: Köttfärs & ostgratäng med pizzasallad på surkål
 2. Jag känner igen mig i känslan att utan socker finns ingen ljuspunkt i livet. Det är en återkommande känsla jag har, men den kommer mer sällan nu. Men igår kväll var det en sån dag, ensam hemma en lördagskväll, varför skulle inte jag kunna förgylla den kvällen med lite sött, en liten godispåse kan ju inte skada så mycket. Men det gör det för mig, jag hade inte stannat vid en liten påse och hade fått kämpa med sötsug flera dagar efter. Det var tungt att stå emot och jag kännde mig deppig. Men idag är jag nöjd och stolt att jag stod emot, och suget är borta. Kämpa vidare, det är stundtals tungt, men det är värt det, för alla de dagar när jag slipper kämpa mot sötsuget som jag tidigare hadde varje dag.
 3. Jag har en våg av liknande modell och den behöver plant underlag för att visa rätt. I badrummet fungerar den inte alls eftersom golvet lutar mot golvbrunnen, och då visar den olika som du beskriver. De bästa stället hos mig är mitt på vardagsrumgolver, men där är de inte så trevligt att ha vågen stående :-) Så jag har hittat en vrå i klädkammaren där golvet är plant, jag vet att jag hittat rätt när den visar samma om och om igen.
 4. Kan tipsa om att man kan göra kall sås på nötsmör och kokosmjölk 1dl valfritt nötsmör (även tahini går bra) mixas med valfria kryddor. Jag gillar att blanda i lime, vitlök och ingefära. Sen mixar jag ner kokosmjölk till den konsistens jag vill ha. Såsen klarar sig bra i kylen ca 5 dagar.
 5. Och här kommer svaret: Hej XXX! Tack för ditt mail Det är så att leverantören ej har uppdaterade sin information om bytet från olivolja/kokosolja. Den nya versionen är att D3 kommer innehålla kokosolja som det står på våran hemsida. Ha en bra dag!
 6. Jag har mailat en återförsäljare på nätet som anger kokosolja som innehåll och frågat varför det skiljer sig. Återkommer när jag får svar.
 7. På min burk står det olivolja och även om man tittar på PurePharmas hemsida står det att det ska vara olivolja http://www.purepharma.com/index.php/se_se/products/purepharma-d3.html
 8. Fortsätt kämpa på! Jag kan ha en viktökning från en dag till nästa på upp till 0,5kg. Ofta finns det orsak, hormoner, mycket mat i mag/tarm, ökad träningsmängd mm, men inte alltid. Men så länge trenden pekar nedåt långsiktigt ska vi vara nöjda och inte tappa motivationen.
 9. Köpte hem och provade baconosten idag, fett god på en skiva gräddost Nästa gång ska jag testa ädelosten.
 10. Jag hade hoppat över nötterna, de kan vara ett problem när man vill gå ner i vikt. Är skolmaten för fettsnål så försök lägga till smör om de har annars kanske olivolja på salladen. Finns inte smör eller olja så går det ha en lite flaska olivolja med sig i handväskan. Men skruva på korken ordentligt
 11. Som barn fick jag äggröra och kokt torsk efter en magsjuka. Små mängder i början och ökad mängd när magen blir stabilare. Enligt min mor var det de snällaste man kunde ge magen. Sen fick jag även avslagen cola, men de skulle jag nog låta bli idag om jag blev magsjuk, buljong som Johanna07 skriver låter mycke bättre.
 12. Det ska jag testa, kanske redan i morgon :-)
 13. Blir ostchipsen hårda när du använder gräddost? Ibland när jag gjort ostchips blir de aldrig hårda, utan sega och går inte att använda till tacos. Jag tror det har att göra med vilken ost jag använt, men är inte säker.
 14. I min butik står kokosfettet på en hylla med ekologiska produkter, de är en mindre butik så de har bara Biofoods utan smak. Vill jag ha nån annan så går jag till hälsokosten. Kryddblandningar använder jag ofta, köper märket Utrekram, de är bara kryddor inga konstigheter. Gott att göra kryddsmör på om man som jag har svårt att komma på egna kryddning av smöret. På jobbet äter jag min lunchlåda med kollegerna, jag är oftast hungrig då för jag äter inte frukost, men inte alltid. Men för mig är det sociala som lunchen ger lika viktigt som maten jag äter till lunch.