Tanten

Medlem
 • Innehållsantal

  103
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

130 Utmärkt

Om Tanten

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  StockholmStor
 • Interests
  Började med LCHF Mars 07. Mest för att lära mig vad energität mat är. Insåg att socker mjölmat och potatis bara tar plats men inte ger kroppen bränsle som jag så väl behöver då jag är lungsjuk. 2013 blev ett dåligt år och jag hamnade i en ond cirkel. Slutade mer eller mindre laga mat och åt smörgås med kaffe 1 färdigmat och mer kaffe och smörgås. När jag passerade 80kg stecket tog jag beslutet att ta tag i maten igen. Har ingen ambition att nolla kolisarna utan tänker ligga under 50g. Behöver lite vitaminer :) Så jag började med startvikt 80,1 och midjemått 87cm Är 58 år och 162cm.

Senaste besökare till profilen

226 profilvisningar
 1. Du behöver inte dra i gång värstingmotionen. Det är ju som att bjuda sig på misslyckande. Varför inte promenera? Lyssna på musik eller talbok och vacker omgivning. Det är alltid lättare att gå nya vägar och kanske åka kommunalt hem? Eller bestämma om hämtning på en bestämd plats? Börja med geochaching eller vad det nu heter? Leta "skatter" så kommer motionen av sig själv.
 2. Nu blir jag fulliskratt Jag har senast jag var på Glasbanken köpt mig denna Nu ser jag att socker är OK och jag brukar hälla i lite Ramlösa så har jag bubbel Den räcker två kvällar för mig för sonen dricker bara öl.
 3. Du har inte lust att lägga upp några av vinerna på listan? Jag köper inte ofta så jag vill alldeles vill när jag ska försöka hitta något. Jag blandar alltid ut med Ramlösa men om man har besökare vill jag ju att det ska vara OK
 4. Det blir ju det - om du räknar från start
 5. Och fortsätter du i denna takt har du ju tappat 5kg till
 6. Vad intressant! Jag ska hädanefter kolla efter "håriga lavar" på träden. Om det finns så vet jag att luften är bra! Tack
 7. Då slipper jag ta mig ut i skogen då. Men jag vill förtydliga att jag är inte allergisk. Bara det att luften är ju full med annat än syre så mitt lilla andetag blir ju lite sämre kvalité på. Jag får hålla mig lite stillsammare ett tag bara. Snart är det över Idag har det regnat lite så då dammas det av och luften blir klarare. Man lever på hoppet sa grodan
 8. Hej, eller så har du hittat ditt sätt att äta. OM du fortsatt som innan hade du kanske gått upp? Jag tycker det verkar positivt 1kilo per månad utan att banta är väl inte fy skam? Jag själv har inte vägt mig, är fullt upptagen med hur tråkigt det är med pollen. Favoriträtten just nu är köttfärs med vitkålsstrimlor, morotsstrimlor kryddat med spiskummin, koriander chili svartpeppar o salt. Allt fräst i kokosfett och grabben har pasta till.
 9. Men herregud! Det betyder att man ska ha midja stl 36-38. Hur lång man än är (eller kort) Jag som är en bra bit kortare än dig, ska jag ha midja 40cm ?? Såna mått skall man helt strunta i! För inte så länge sedan skulle midjan vara under 88. Så hitta din egen midja för de kommer ändra detta mått flera gånger om. Det enda man ska hålla som önskemål om man är kvinna är att midjan är smalare än höfterna.
 10. Tack själv! Torkade Wakame (brunalg) som jag köpte 100g för 35:- är också väldigt billigt! Nu ska jag banne mig koka egen köttbuljong och lägga i Wakame, det blir mumma Fast jag måste väl beställa köttben så det får bli vanlig buljong så länge. På Wikipeda läste jag att det får alla nyförlösta kvinnor i Korea för det är så näringsrikt Kokosnötsgrädden ska jag testa i gryta. Konjacrotsnudlarna kan man steka, det ska vara gott. Men som sagt krydda vill de väl ha. Ja, dit går vi igen. Kinesen tyckte nog det var jätteskojigt med två nyfikna Tanter Jag vill testa sjögräsnudlar!
 11. Och Kokosnötsolja! Glöm inte oljan