Jump to content

Tanten

Medlem
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tanten

 1. Du behöver inte dra i gång värstingmotionen. Det är ju som att bjuda sig på misslyckande. Varför inte promenera? Lyssna på musik eller talbok och vacker omgivning. Det är alltid lättare att gå nya vägar och kanske åka kommunalt hem? Eller bestämma om hämtning på en bestämd plats? Börja med geochaching eller vad det nu heter? Leta "skatter" så kommer motionen av sig själv.
 2. Nu blir jag fulliskratt Jag har senast jag var på Glasbanken köpt mig denna Nu ser jag att socker är OK och jag brukar hälla i lite Ramlösa så har jag bubbel Den räcker två kvällar för mig för sonen dricker bara öl.
 3. Du har inte lust att lägga upp några av vinerna på listan? Jag köper inte ofta så jag vill alldeles vill när jag ska försöka hitta något. Jag blandar alltid ut med Ramlösa men om man har besökare vill jag ju att det ska vara OK
 4. Det blir ju det - om du räknar från start
 5. Och fortsätter du i denna takt har du ju tappat 5kg till
 6. Vad intressant! Jag ska hädanefter kolla efter "håriga lavar" på träden. Om det finns så vet jag att luften är bra! Tack
 7. Då slipper jag ta mig ut i skogen då. Men jag vill förtydliga att jag är inte allergisk. Bara det att luften är ju full med annat än syre så mitt lilla andetag blir ju lite sämre kvalité på. Jag får hålla mig lite stillsammare ett tag bara. Snart är det över Idag har det regnat lite så då dammas det av och luften blir klarare. Man lever på hoppet sa grodan
 8. Hej, eller så har du hittat ditt sätt att äta. OM du fortsatt som innan hade du kanske gått upp? Jag tycker det verkar positivt 1kilo per månad utan att banta är väl inte fy skam? Jag själv har inte vägt mig, är fullt upptagen med hur tråkigt det är med pollen. Favoriträtten just nu är köttfärs med vitkålsstrimlor, morotsstrimlor kryddat med spiskummin, koriander chili svartpeppar o salt. Allt fräst i kokosfett och grabben har pasta till.
 9. Men herregud! Det betyder att man ska ha midja stl 36-38. Hur lång man än är (eller kort) Jag som är en bra bit kortare än dig, ska jag ha midja 40cm ?? Såna mått skall man helt strunta i! För inte så länge sedan skulle midjan vara under 88. Så hitta din egen midja för de kommer ändra detta mått flera gånger om. Det enda man ska hålla som önskemål om man är kvinna är att midjan är smalare än höfterna.
 10. Tack själv! Torkade Wakame (brunalg) som jag köpte 100g för 35:- är också väldigt billigt! Nu ska jag banne mig koka egen köttbuljong och lägga i Wakame, det blir mumma Fast jag måste väl beställa köttben så det får bli vanlig buljong så länge. På Wikipeda läste jag att det får alla nyförlösta kvinnor i Korea för det är så näringsrikt Kokosnötsgrädden ska jag testa i gryta. Konjacrotsnudlarna kan man steka, det ska vara gott. Men som sagt krydda vill de väl ha. Ja, dit går vi igen. Kinesen tyckte nog det var jätteskojigt med två nyfikna Tanter Jag vill testa sjögräsnudlar!
 11. Om det skulle vara gallbesvär. Klocka när du äter. Smärtan kommer 6 timmar efter. Jag kunde då punktbestämma smärtan i ryggen. Börjar som en känsla av magkatarrsbesvär. Kaskadkräkning. Jag tror mer på anknytning till din förkylning.
 12. ? Vad är detta? Slut på gilla! Det är ju det viktigaste man kan göra här! Gilla när det är bra. Behöver ju alla lite uppmuntran!
 13. Det gör du rätt i! Mamma är viktigast och det här är inte rätt läge att dividera om mat. När du kommer hem vet du ju hur du ska göra! Var sak har sin tid. Men du kan väl bjuda henne på lite lchf i smyg? Du som gillar att laga mat. Krama morsan lite extra nu när du är där!
 14. Jag kokar gärna grytor men har inte tänkt på att göra en bas! Den idéen snor jag Det blir mest skånsk kalops och en annan som jag inte har namn på, stek lök i curry och stark paprika, tomatpasta kött och vatten som får puttra tills det blir mjukt. Numer har jag blomkål eller broccoli istället för ris.
 15. Alltså tjejer använder något som suger upp svetten på såna ställen där huden skaver. Har inte frun något trosskydd/binda? du kan täcka området med när du ska gympa? Det smular inte och blir inte plaskblött som kläder blir. Det är ju ingen som ser. Sen är luft bästa sättet att läka det. Prova ut det hemma så du inte klistrar fast dem på fel ställe! Finns i olika storlekar.
 16. Ha en fett helg du med PS Jag åt en bulle med damerna Men så ser ju livet ut.
 17. Kokosnötsolja!!! kanske spetsat med citron? I varmt vatten?? (fast jag är ingen Doc dock)
 18. Nu går jag här och funderar Har just klämt lite på mig vid höftkulan ung. och känner att fettbubblorna under huden är nästan inte där!? Det har varit som pumpafröm fast lite längre. Svårt att beskriva. Men jag väger lika mycket. Så jag började googla och hittade i Illustrerad Vetenskap en artikel om att: 1 kubikcentimeter muskel väger 1.06 gram 1 kubikcentimeter fett väger 0.9 gram Som kvinna och jag gissar de flesta kvinnor är dåliga på att få i sig protein, nu när jag kollar mitt proteinintag så kan det vara så att det är naturligt att "gå upp i vikt" första tiden. Fast jag blir mindre fet! Och att det kommer att jämna ut sig när kroppen fått de muskler den behöver? Jag har ju varit ute och promenerat så raskt jag kan, igår blev det t.o.m backig skogspromenad. En kvinna såg mig, och sa jag var så stong som körde min Trionic i skogen Hurra hurra för mig. (Vad hon ser är en snigeltant som kämpar fast det inte går fort och som vilar då o då när pulsen tickar på för högt) Så vi alla som tycker att det inte händer något, har vi fel? Kan någon förklara detta för mig?
 19. Du kan lugnt ta lite grönt till! Några kolisar gör ju inte så mkt, det måste ju vara drägligt. Du äter ju mer fett och protein så du kommer hålla dig inom 5%.
 20. Kolla! Jag tänkte mest att de brukar inte behöva kylskåp så man kan ha det som nödproviant. Vet att LIDL hade en sort Lantjäger med 4 smala korvar i. Men de brukar alltid vara slut.
×
×
 • Create New...