Jump to content

sandrak

Medlem
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gibraltar

sandrak's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

 1. Dessa attacker kommer nar man atit for lite fett marker jag, och har alltid nagra "ketobollar" pa lur nar/om det tar överhand.
 2. Ser super gott ut men jag antar att det ar 200g krossade tomater?
 3. Hej Om Svensk sjukvårt är fyrkantig när det kommer till LCHF, är det dubbelfyrkantigt här, tyvärr! Jag hade bra värden och inga andra problem, blodtrycket var 72/102. Nu är det tre veckor till nästa check up, så jag provar att lägga till lite mer frukt och ovanjord grönt dom kommande veckor, som Tuva föreslog(dock förstod jag att detta heller inte garanterar slutet på ketonspår, på kuppen blev jag dock rasande intresserad av ketoner, jag skall se vad som har skrivits om detta)för att slippa få ännu en sträng blick över hennes glasögon . Tack snälla alla som har svarat!
 4. Hej, Var hos min barnmorska i går(bor i UK) som vanligt tar hon urinprov och sa då att hon såg spår av ketoner i mitt urin, och hon var inte nöjd med detta. Jag äter i LCHF(absolut inte stikt äter även mjölkprodukter) men har lagt till frukt under gravititeten (är i vecka 33) och mår toppen. Hon föreslog att jag skulle lägga till en Muller Rice, (antar att det är samma som risifrutti i Sverige) till frukost och äta mer pasta, vilket jag inte all har lust med. Nu undrar jag om det finns någon snabb fix på detta, är det något jag kan äta innan jag går dit? så att stickan ser ut som hon vill ha det?och i så fall när? Tack på förhand.
×
×
 • Create New...