Gå till innehåll

bim

Medlem
 • Innehållsantal

  36
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

50 Utmärkt

Om bim

 • Rank

 1. Rekommenderar att du går till din mottagning och ber om ett test av c-peptid. Ett sådant skulle bättra på förståelsen av hur mycket insulin du producerar. Kanske behövs extra insulin men inte metformin i din behandling. Det finns en hel drös orsaker till diabetes och man har antagligen fler antikroppar att upptäcka. Typ2-diagnosen ställs förmodligen alldeles för fort idag.
 2. Tyvärr lite offtopic nu, men prova med kolsyrat vatten nästa gång. Har man en kolsyremaskin är det lätt gjort och har man en pytteliten del stevia i så vågar jag säga att resultatet, i alla fall nästan, kan liknas vid äppelcider.
 3. Är du diabetiker eller är det bukspottskörteln om menas med insulinpumpen?
 4. Spännande! Vore mycket intressant om du kunde sammanfatta det hela efteråt i ett lite längre inlägg. Jag har läst lite grann om det och tror inte att det är farligt så länge man känner sig ok. Den här är min favorit för övrigt. En 382-dagars fasta. Nu fick han förvisso lite tillskott av mineraler och annat och började på 207 kg så det fanns ju lite att ta av. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2495396/pdf/postmedj00315-0056.pdf
×
×
 • Skapa nytt...