Jump to content

eandra

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eandra

  1. Oj, jag får förbereda mig på kamp.....Det du berättar är en av mina värsta farhågor. Sonen är inte den som har mat som största intresse så jag vill verkligen att det lilla han nu äter gör honom gott och inte det motsatta. Mardrömmen vore att han efter ett tag på förskolan också kommer att fått smak för det söta och konstlade....suck....
  2. Treåringen har just börjat förskola. Tyvärr verkar de inte ha tagit till sig något kring vetskapen om näringsriktig mat, det serveras lättmjölk, milda, sirapslimpa...ja ni förstår...Vi vill ju förstås att det sonen äter ska vara vettigt och vi funderar nu kring hur vi ska ta upp detta på bästa sätt. Jag gissar att det är många av er som har eller har haft barn i samma situation och jag tar gärna emot tips och råd från er om hur man på bästa sätt kan få till en förändring, om inte för hela förskolegruppen så i alla fall så att man kan få lämna smör och riktig mjölk till sonen så han kan få i sig något vettigt.
  3. Önskar att jag åt fler ägg, det är ju ett fantastiskt livsmedel. Har dock tröttnat på smaken och konsistensen.....
  4. Nyårslöftet blir att laga mer riktig mat och inte som nu mest leva på keso o meze...tar dock den lätta vägen och kör periodisk fasta så slipper jag laga mat så ofta i alla fall. Träna mer ska jag också göra, som tur är så tycker jag att det är roligt så det blir inte någon uppoffring utan mer en belöning.
×
×
  • Create New...