mmm

Medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om mmm

 • Rank
  Nyanländ
 1. Brödet jag äter har jag bakat själv efter recept från tasteline, frukostbröd med 1,2g kolhydrater, mycket goda och rekommenderar starkt!
 2. Till akewah; Låter bra och gott men var är receptet?
 3. Tack för alla inlägg. Kanske prova med mer fett och mindre med kött och fisk.
 4. Vad jag äter...... Frukost: 1 ägg med majonnäs,1 lchf frukostbröd med smör och ost, Ibland lunch: rester från gårdagens middag Middag: kött eller fisk med sallad, tomat, avokado, gurka, champinjoner, broccoli, goda kryddor, kryddsmör, créme fraichesås, eller sås med grädde (inte mjöl) , lite vin till. Lite nötter, mycket the med grädde, Äter mig mätt, tar omega 3 oljekapslar Active care, Försöker köpa ekologiskt för det mesta. Är ute och cyklar ibland och promenerar gör jag som vardagsmotion. Tycker om att grovarbeta i trädgården. Har allmänt rätt så kul här i livet.
 5. Har nu hållit på med LCHF sen januari 2014 och har inte gått ner i vikt. Det mesta sitter på magen vilket ju inte är bra. Är noga med maten äter mest ekologiskt samt följer lchf. 62 år, 164cm, och väger 76 kg. Kan det vara så att lchf inte passar mig? Någon med erfarenhet av detta?
 6. mmm

  DNA-banta

  Har läst om att man kan skicka in ett prov till DNA-test för att se vilka gener man har och utifrån det avgöra vilken typ av diet och motion som är lämplig för just mig. Hemsidan är www.geneticcode.se. Är det någon som vet något om detta?
 7. mmm

  Blodsocker

  Tack för alla tips! Jag har lågt blodtryck så jag ska sätta i mig lite salt för och se om darriga, snurriga känslan försvinner
 8. mmm

  Blodsocker

  Har startat med LCHF och har hållit på 1 månad. Idag fick jag ett blodsockerfall och blev alldeles darrig. Kan det bli för lågt blodsockervärde av LCHF?