Kamasa

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Kamasa

 • Rank
  Nyanländ
 1. Rapportera gärna här när/om ditt hår börjar växa ut och bli som förut. Jag är mitt i samma situation som du varit i. Mitt hår avfall har inte avstannat ännu. Det känns jättejobbigt med ett tunt och dessutom platt och livlöst hår, så jag vill få lite hopp om att det ska ändra sig framöver
 2. Jag har något liknande. Molande värk alldeles under skulderbladen, men också fram i mellangärdet, under bh-bandet och ner till naveln. Känns speciellt mycket om jag sitter lite ihopsjunken i t.ex. en fåtölj och läser. Har också varit förkyld lite till och från de sista 4 veckorna. Lika länge som jag hållit på med LCHF. Känner mig också lätt illamående ganska ofta. Men det är kanske något virus som Syster skriver.
 3. Då var det ett snedsteg jag gjorde igår då ett havrekex slank ner. Men det var det sistai kakväg som fanns kvar här hemma. Det var inte sötsuget, för det försvann efter 3 dagar, som var orsaken till att jag åt upp den utan en rejäl förkylning som gjorde att jag behövde lite tröst. Men det spelar ju eg. ingen roll varför. Jag åt den ju!
 4. Jag bara hållit på med LCHF i 6 d. och är helnöjd, men jag antar att det inte kommer att gå så här bra hela tiden. Därför undrar jag vad ni menar med snedsteg? Är ett havrekex ett snedsteg? Ett äpple? 1 glas vin? Eller krävs det att man sätter isig 1 kg lösgodis? Om man medvetet äter en tårtbit på ett födelsedagskalas och sedan inte mer. Hur "farligt" är det? Vad händer i kroppen då (förutom att blodsockret går upp) och hur lång tid tar det innan jag är tillbaka där jag var innan?