Gå till innehåll

CeciliaB

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om CeciliaB

 • Rank
  Nyanländ
 1. Hej! Tack för ditt svar. vad skönt att höra om såna bra människor. Ska boka tid hos vår skolsköterska! Mår din son bättre nu utan gluten? Hur gör ni/du förresten med havre? Med vänlig hälsning, Cecilia
 2. Jo jag har läst på om laktosintolerans respektive mjölkproteinallergi. Verkar vara laktosen eftersom hon kan äta laktosfritt och lite glass mm utan att få magproblem. Nu har ju läkaren själv inte tagit ordet jobbig i sin mun men hans reaktion när jag bad om glutentest och koll av Hb-värdet var tillräckligt. Tack för hjälpen!
 3. Tack vilka snabba och kloka svar. Nu har jag en plan!
 4. Min dotter 10 år har under senaste 1-2 åren ibland haft magont och lös mage och på sista tiden eksem i armveck och hårbotten och runt ögonen. Vi har sett ett mönster: det har med mjölken att göra. När vi utsluter den har hon inga problem. Vi gick till VC kunde vara laktosintelolerans. Men blodprovet visar inget. Togs även blodprov för att kolla gluten, på mitt önskemål. Visar inget det heller. Mot eksemen fick vi hydrokortison och rådet att smörja smörja smörja. Till saken hör att hon aldrig under sitt 10-åriga liv haft eksem och det är heller inget som laktosintolerans vanligtvis ger.
×
×
 • Skapa nytt...