Flæskesvær

Medlem
 • Innehållsantal

  22
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

33 Bra

Om Flæskesvær

 • Rank

 1. som jag trodde, starkt vinklad och tämligen värdelös artikel. Bra att du skrev till dem Xiro!
 2. "En tredjedel av alla svenskar planerar att dra ner på döda djur" Bara första meningen där avslöjar ju vilken vinkel artikeln är skriven ur. Väldigt trist tycker jag. Ingen som äter kött skulle beskriva en vegetarian/vegan som: ja nu planerar fler att äta upp djurens mat så de får svälta. Nu ska jag läsa vidare.
 3. Mycket förenklat så gäller väl "känner man sig frisk så är man frisk"? Det är inte en sjukdom att vara normalviktig. Nu vet ju de flesta på det här forumet att bmi inte är optimalt för att bestämma var i skalan man ligger, men för gemene man så är det väl det som gäller? - Så kan man svara: - Enligt bmi så är jag överviktig/normalviktig etc. Vill man effektivt få slut på kommentarer och frågor så är det ju bara att fråga tillbaka, vad är ditt bmi? Eller varirant på vad toto skrev: jag är inte sjuk bara för att jag inte längre är tjock.
 4. Med gilla menar jag är besatt av...
 5. Jag gillar ALLT godis! Egentligen inte gröna grodor och likn, men även det går ner om det kniper... Så tack för påminnelsen! Tror jag ska göra en liten poster med det och sätta upp på väggen!
 6. Prova då Extra thick double cream... Ljuvligt gott! tjockt som creme fraiche men smakar vispgrädde! Jag vet att det ska finnas ett danskt mejeri som gör double cream, men vet tyvärr inte vilket. Danmarks (arlas) creme fraiche har också lite högre fetthalv än den svenska. ang mejerier har vi ju Hjo Mejeri också.
 7. Gå in på thebookdepository.com. Där finns alla böcker som finns på amazon, skillnaden är att bookdepository har gratis frakt över hela världen! Varsågod, det var så lite Men den sidan är ju "begränsad" till böcker. Vill man ha andra grejer med så är amazon ett alternativ. Där går det att ställa in sökresultat på att enbart visa "free super saver delivery" - gratis leverans. till Sverige med. Jag har fått paket på flera kilo levererat helt gratis, andra gånger har det kostat trots att det står free delivery. Vet inte riktigt varför det är så. Men det är bara att prova sig fram! - man ser ju total kostnad före ordern bekräftas
 8. I bearnaise finns ju både lök, dragon och persilja som innehåller en aning kolhydrater, även ägg gör det, om än marginellt. Det är mycket svårt att hålla sig på exakt noll gram kolhydrater. någon % blir det alltid om dagen. Ägg innehåller alla näringsämnen människan behöver förutom vitamin c. Minsta lilla broccolikvist till så får man även vitamin c. Naturligtvis inte de mängder man behöver i en kvist, men min poäng är att livsmedel innehåller så mycket mer än vad man tror.
 9. Jag skulle avvakta ett par dagar till. När magen har varit utan mjöl och socker länge och sen blir bombarderad av det så ballar den nämligen också ur. Ge den lite tid så repar den sig nog. Skulle magknipet däremot fortsätta så är det ju alltid bra att kolla upp det.
 10. Ännu en kvinnlig köttälskare. Har alltid älskat kött men lchf har gjort att jag har gått mer "raw-style" Från mediumstekt till Rare/bleu. (undrar varför det är så, likadant med ägg) En stor bit halstrad ryggbiff med havssalt och smör är något av det bästa som finns. slår jag på stort så gärna en kall sås med någon stark ost i till. Men oftast med vanligt saltat smör. SMASK!
 11. Äh gör väl inget, Clas Ohlson är bästa affären som finns! Club Clas är enda "butiksmedlemskortet" som är värt att ha
 12. Om jag har en period då jag inte kraftigt begränsar kolhydrater så äter jag lätt ett kilo lakrits inom loppet av ett par månader. Lakrits är min absolut största svaghet. Upptäckten av lakritsrotspastiller har gjort det enormt mycket enklare att hålla nere kolhydraterna. Inte ens jag kan äta upp en burk såna pastiller i en omgång. Det vill inte säga lite det.
 13. Gå över en trafikerad väg utan att se sig om är också livsfarligt.
 14. Även kaffe kan ge kaliumbrist kan man läsa på sidor om kaliumbrist. Så då är det bäst att sluta med det också då. Det handlar ju även här om balans. Jag tror knappat att man faller död ner av några bitar lakrits när man äter lchf
 15. "Ät för guds skull inte lakrits tillsammans med LCHF. Det kan vara livsfarligt!" Eh, va??