Gå till innehåll

Flæskesvær

Medlem
 • Innehållsantal

  22
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

33 Bra

Om Flæskesvær

 • Rank

 1. Prova då Extra thick double cream... Ljuvligt gott! tjockt som creme fraiche men smakar vispgrädde! Jag vet att det ska finnas ett danskt mejeri som gör double cream, men vet tyvärr inte vilket. Danmarks (arlas) creme fraiche har också lite högre fetthalv än den svenska. ang mejerier har vi ju Hjo Mejeri också.
 2. Om jag har en period då jag inte kraftigt begränsar kolhydrater så äter jag lätt ett kilo lakrits inom loppet av ett par månader. Lakrits är min absolut största svaghet. Upptäckten av lakritsrotspastiller har gjort det enormt mycket enklare att hålla nere kolhydraterna. Inte ens jag kan äta upp en burk såna pastiller i en omgång. Det vill inte säga lite det.
 3. Gå över en trafikerad väg utan att se sig om är också livsfarligt.
 4. Även kaffe kan ge kaliumbrist kan man läsa på sidor om kaliumbrist. Så då är det bäst att sluta med det också då. Det handlar ju även här om balans. Jag tror knappat att man faller död ner av några bitar lakrits när man äter lchf
 5. "Ät för guds skull inte lakrits tillsammans med LCHF. Det kan vara livsfarligt!" Eh, va??
 6. Åh rena laktritsrots-pastiller! Det hjälper mig i alla fall! Jag har bara provat Johan Bülows men laktritsfabrikens eller de som säljs i lchf-butiken är säkert lika bra. Som någon tidigare sagt så beror sötsug ofta på att man egentligen är hungrig. Så vid sötsug är det bara att fundera på hur lång tid det gått sen sista måltiden. Äta mat först, snaska sen Om man då fortfarande är sugen... min erfarenhet är att sötsuget ofta kommer framåt kvällningen, kan man då bara hålla sig tills det är dags att gå och lägga sig så har man vips klarat 8timmar till utan snask, och suget brukar vara borta på morgonen...
 7. Det beror väl förstås på vad "skräpmat" innebär. Hade det inte varit bättre att försöka komma på vad som ska ätas på helgen som ändå ryms inom lchf? Med tiden ändras smak och preferenser, och man är inte längre lika sugen på den mat som tidigare var "obligatorisk" Dessutom är det enklare att lyckas med det man föresätter sig om man låter bli frasen "fuska" och istället inser att det som stoppas i munnen är ett aktivt val. Jag som är ruskigt svag för chips, lösgodis och glass (bröd, pasta osv har jag aldrig varit förtjust i), ökar chansen att inte äta det om jag först tänker: nu väljer jag att köpa/äta chips godis osv. Prova två, tre veckor utan skräpmaten på lördagar, och se hur det känns. Sitter en tradition djupt rotad så är det ingen katastrof att den ställs in några gånger, är den viktig så kommer du att upptäcka det.
×
×
 • Skapa nytt...