Jump to content

zandraw

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

zandraw's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

4

Reputation

 1. Vi säger att man stått på gåbandet på gymet och man har bränt exakt 500kcal, och vi låtsas att det mesta är från fett. Det låter ju bra, men säger mig egentligen ingenting. Jag vill olidligt gärna veta hur mycket det är. Så, hur mycket fett har jag bränt? Är det en tesked? Är det 1x1 kvadratmillimeter fett som försvunnit? Är dett en fettklump stor som ett utspottat tuggummi? Finns det nån data på detta?
 2. Jag slutade med antidepressivt (fluoxetin) för ett par veckor sedan. I samma veva försvann sötsuget och den överdrivna aptiten!
 3. Kanske man kan hitta sig en motivationskompis här inne? Är 167 lång, väger 84. Jag tycker lchf funkar bra, men när jag inte kan vara utan choklad en enda dag??!! Fyy f-n, jag är så less, så less...
 4. Totto! Det var en bra ide ju! Tack för den:) lchf funkar bra, men det är dendär förbaskade chokladen jag inte kan vara en dag utan! Grr.
 5. Hej på er! Ibland när jag ätit godis, chips, cocacola (sånt som hör en filmkväll till) sent på kvällen så händer det att jag ganska exakt en timme efter att jag somnat vaknar totalförvirrad! Som att jag inte riktigt fattar vart jag är, som feberyra utan feber, disorienterad och hjärtklappning. Är det nån som varit med om liknande detta? Vad är det som händer, lixom?? //Zandra
×
×
 • Create New...