Sockerapan

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

11 Neutral

Om Sockerapan

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 1988-02-12

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm
 1. Tack för tipset! Problemet är att jag dricker mest kaffe mellan 9 och 12 och då fastar jag ju. Så smör blir ju svårt! Ska testa med smör till eftermiddagskaffet:)
 2. Jag har faktiskt ingen matvåg. Men 600 gram köttfärs, 140 gram fetaost, 1 ägg i fetaostbiffarna. Det blev 5 matlådor, men då la jag till bacon vid någon måltid. Lax tar jag en sån laxbit i etg 4-pack. Kanske 3 msk aioli. Har precis laddat ner Myfitnesspal-appen idag bara för att se hur jag ligger till kolhydratmässigt och kalorimässigt. Kan ju vara intressant att se! Fast får bli till veckan för är hemma över helgen så blir klurigt att räkna när jag äter med familjen. Kul med svar och hoppas det går bra för dig!
 3. Lunch: Fetaostbiffar med blomkål och bea Middag: 2 Stekta ägg, 1/2 pkt bacon, 1/2 avokado och ruccola plus aioli Lunch: Lax med smörspenat + aioli 1/2 avokado Mellanmål: Ölkorv Middag: Kyckling i jordnötssmörsås och kokosmjölk med blomkålsris (Mamma som bjöd på gullisen!) Utvärdering: Magen är defenitivt lugnare och gladare. Och plattare. Trots att den mått bra på "normal" LCHF märker jag skillnad. Kanske för att jag äter mindre då jag inte är lika hungrig. Det svåraste är att inte ha få ha grädde i kaffet. Det är ju så gott! Men bara att göra det till en vana! På söndag är det invägning och mätning. Ska bli spännande!
 4. Jag kanske borde tänkt ett steg extra i rubriken. det jag menar är att jag ska äta strikt LCHF (under 20 gram kollisar om dagen) och mejerifritt kombinerat med periodisk fasta. När jag läst på om mejerifri LCHF haf jag förstått att smör och ost är godkänt och att de viktiga att undvika är saker t.ex grädde och yogurt då det innehåller mycket mjölksocker. Tänkte börja så iaf så får jag utvärdera ostfrågan senare då!
 5. Ja det var kanske lite snål... och därav ostskivorna. Får laga ordentligare mat imorgon!
 6. Juste kör periodisk fasta också, fast det sen länge. Har ätfönster mellan 12-20. Dagens mat: Lunch: Fetaostbiffar med bearnaise och hairicorts verts Middag: Ett paket bacon och en ägglatte på 1 ägg och en msk kokosfett Kvällsmål. En kopp te och några ostskivor Frågor på det?^^
 7. Hej! Jag har ätit LCHF i snart 3 år och gått ner 11 kg totalt, vilket ju är fantastiskt om jag får säga det själv, och det får jag ju! Men det jag är mest glad över är att jag inte längre hellre sitter hemma och äter godis och dricker cola istället för att umgås med fina människor ute i världen. För ja, det gjorde jag förr. Jag och sockerapan alltså. Sen upplever jag även alla andra hälsofördelar ni gör. Men det vet vi ju vilket otroligt skillnad det är. Nåväl! Längd: 174 cm Startvikt (3 år sedan): 84 kg Nuvarande vikt: 73 kg BMI: 24,11 Målvikt: 69 kg Mått: Midja: (smalaste stället) 77 cm Mage: (fetaste stället) 94 cm Rumpa: 100 cm Arm; 32 cm Lår: 58 cm Har under senaste tiden hittat en trygghet i hur jag äter och går varken upp eller ner. Men vore fint att ta tag i de här sista kilona nu. Dom här svåra. Så har bestämt mig för att köra strikt mejerifri LCHF men veckovisa invägningar och mätningar. För en extra pepp tänkte jag skriva lite matdagbok och om hur det går här i forumet. Nu kör vi!