Jump to content

Scandichic

Medlem
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Scandichic last won the day on February 22 2014

Scandichic had the most liked content!

About Scandichic

 • Birthday 10/26/1970

Profile Information

 • Gender
  Male

Scandichic's Achievements

(2/7)

61

Reputation

 1. Tusen tack! Jag ska prova! Jag letar efter olika recept så att vi inte äta samma mat hela tiden!
 2. Detta får man inte med pizza i England och jag älskar den. Utan pizza nuförtiden lol!
 3. Inte så dum so jag känner när jag läser skillnaderna mellan alla sädesslag och fröer! Även nu är jag inte så säker att jag har uppfattat på riktigt! På engelska, brukar man säga Doctor. Dvs jag har en termin hos läkaren, han är läkare osv. Jag tror att de flesta brukar inte använda physician - det gör jag inte. Lite gammaldags eller högspråk. Hoppas att det hjälper.
 4. Hej Margaretha! Jag använde bara en liten stänk men jag tycker att du inte behöver använda det. Min man tyckte om tomaterna men jag tycker att de behövs inte heller! Hoppas att det hjälper!
 5. Jag hittade den här webbsidan och tyckte att det lät intressant. http://authoritynutrition.com/23-studies-on-low-carb-and-low-fat-diets/
 6. Du kan köpa quark i Sainsburys. Jag tror att det är samma sak.
 7. Scandichic

  Humor

  Jättekul! Jag tycker om Kvasthilda och Kalle och Hobbes. När jag var yngre och bodde i Göteborg läste jag dem varje dag i GP.
 8. Jag hittade det här receptet och tyckte att det var mycket gott - jag åt två skålar och min man åt resten! Det är för 4-6 människor. Hoppsan! http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1582
 9. Neeeej! Jag vill skriva Lol (laugh out loud) !!!!!!!!
 10. Hur säger man Lol (lugg out ljud)på svenska?
 11. Tusen tack! Beroende vad finns i åkern - till exempel cornfield (sädesfält) Du kan också säga arable (brukningsbar) land.
 12. Scandichic

  Humor

  Vilken snäll maniska du är! Kan du berätta hur jag ladda upp en fil när jag svarar en tråd.Tusen tack!
 13. Herregud, jag är engelska och jag lär mig nya saker varje dag! jag läste språk vid universitet och var fruktansvärt dåligt på mathe och vetenskapliga ämnar - tyvärr!
 14. Scandichic

  Humor

  Snälla, kan du berätta hur? Jag se bara en liten svart ask med skicka. När jag öppnade använd fullständig editor, tror jag att jag bara kan göra något till originalet. Har jag fel? Jag har redan frågat men fick inget svar......
×
×
 • Create New...