Gå till innehåll

Greeneyes66

Medlem
 • Innehållsantal

  279
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Greeneyes66 vann senast 31 Oktober 2014

Greeneyes66 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

651 Enastående

Om Greeneyes66

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hudiksvall
 • Interests
  Film - Musik - Böcker
  Min familj, barn och barnbarn och mitt älsk!
  Snabba promenader - gärna en skogspromenad i november...kala grenar, rimfrost och en blekgul sol som inte ger värme ifrån sig...Jag...knäpp??? Jorå...förmodligen! ;)

Senaste besökare till profilen

978 profilvisningar
 1. Nedräkning till semester...Tjoflöjt!

 2. Ja men där är du ju! Kul å se skymten av dej och du verkar ju ha koll på läget! Hejja dej! LCHF är kanske inte för alla...man får nog hitta "sitt" sätt att må bra.
 3. Vad duktig du är kvinna! Imponerad...och lite avis Hejja dej!
 4. ÄNTLIGEN! Mitt mål att spräcka "100milagränsen på gående fot" innan nyår sprack ju då jag åkte på dunderförkylningen innan jul. Hes som en kråka och halsont. Hade ingen ork till promenixer. Strax efter nyår så visade sig min "eländiga mage" från sin sämsta sida. Och då varje steg hugger i magen så var raska promenixer inget att tänka på. Men...skam den som ger sig. Lite vintertrött och smålat har jag varit de sista veckorna men så i fredags...Långpromis på 1 mil och se där...där klev jag över 100 mil på drygt 1½ år! Yeah! Jag är stolt över mig själv minsann (då jag vet att jag kan vara det lataste som finns). Nu är det bara att sikta in sig på de närmaste 100 milen. Längtar ut till skogen och mina "slingor". Måtte snön och dess skidspår försvinna fort som bara den (läser besvärjelser)! Och så håller jag på att mobilisera mig...skulle behöva styrketräna lite. Det "sladdret" som sitter runt mage skulle behöva få sig en omgång. Även om sladdret blivit mindre och mer löst det sista året...så behöver det motarbetas lite! Finns en grupp på FB..." 30dagars utmaningen". Där det är fem "enklare" övningar man gör efter ett bestämt schema. Som man kan göra hemma. Vet (enligt säker källa) att det verkligen ger effekt. Kanske det vore nåt att kicka igång mej...att få mej till ett gym så småningom. Hm... Som sagt...mobiliserar...
 5. Vi går mot ljusare tider! Hopp om liv!

  1. Peter B

   Peter B

   25 dagar till sommartid :-)

 6. Ja jisses...fortsätta att tro på tomten också då...Eller? Skrattretande...
 7. Det går framåt med mitt mål...BARA 5.3 mil kvar... Heja mej!
 8. Tack! Klart man (jag) ska tänka positivt och ge mig f*n på att jag ska klarat...
 9. Ett mål...att spräcka 100 mil till nyåret! Japp...förra veckan så stod min "Runtastic" app på 907 km (90.7 mil)...som mitt sammanlagda promenixande/lufsande sedan 3 maj 3013. Jag är sååå imponerad av mig själv. Finns nog många som springer och går mer än jag...men för att vara "latmasken" i egen hög person...så är det för mej helt, otroligt fantastiskt. Så...jag tänkte köra en tävling mot mej själv att avverka de sista 10 milen till nyår...för att uppnå 100 promenerande mil. OM jag lyckas...kommer det att bli ett mil rekord/månad. Har aldrig gått så många km/mil en månad förr. Men...det borde gå...OM: * Jag får vara frisk * Beroende på hur jag jobbar * Och om snön håller på sig ett tag till. Vill ju helst gå i skogen och än så länge är det ju bara så fantastiskt. Lite tjäle i backen...men INGEN snö! Jaja...jag vill också ha snö...lite...men inte än... Håller tummen för mig själv...Tjoflöjt!
 10. Jag blir "kanondålig" av alkohol nu för tiden...efter LCHF start. Jag som älskar rött vin...men fixar knappt ett enda glas...Blir liksom "bakis" efter någon timme bara. Så...jag håller mig ifrån vinet för det mesta...Är inte värt det. Och det är väl inte så dumt...alkohol är ju inte bra alls...Har aldrig druckit speciellt mycket i mitt liv...men brukar iaf tåla 1-3 glas rött vin utan att bli dålig. MEN...jag kan ta mej en liiiten whisky...ibland...och den "sippar" jag på i flera timmar... Gillar nog milda sorter än så länge...Men "Laphroig" (som någon nämnde här) är verkligen speciell...Luktade som om man satt i en nytjärad eka, när man drack den. Räckte många timmar för mej!
 11. Jodå...det rullar på...

 12. Jorå...jag lever...men varit lite slitigt i höst med "maggen". Men just nu (i skrivandets stund) så håller den sig lugn! Tror du gör helt rätt...man måste hitta SIN egen variant av LCHF...och bättre än inget. Jag kör MIN variant...tror jag ligger rätt strikt (av bara farten) inget jag strävar efter...men gör små "sidospår" ibland...utan att jag faller tillbaka i gamla vanor och utan att må alltför risigt. Än så länge funkar det...så hankar på. Spännande att se hur det kommer att gå över advent/jul?!
 13. Men välkommen tillbaka! Funderade väl vart du blivit av såklart! Kul att se dej och att du mår väl. Va?? Vilket träningsfreak! Toppen och bara du mår bra så! KRAM KRAM
 14. Hörrö bönan! Fastnade du i Alcudia??? Hoppas att allt är väl!
 15. Men ha det så underbart Kajsa! Väl unt! Njut och må gott och jag ljuger så ini helsicke...då jag säger att jag är inte nåååå avis... Kläm!
×
×
 • Skapa nytt...