Gå till innehåll

Magnolia

Medlem
 • Innehållsantal

  103
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

121 Utmärkt

Om Magnolia

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Glad midsommar alla! är ofantligt mätt nu efter parmesanraka med gräddfil och löjrom, sen kalkon med hemmagjord bea och sparris med tryffelsmör Men jag kan nog klämma ner några jordgubbar med hemmagjord glass med
 2. ....men nu över midsommar blir det lite mer liberalt, med det menar jag lite rödvin och mejeriprodukter. Vi var på grillfest igår, det gick bra, jag åt kött och grönsaker, drack 3 glas rött, och lite rom till kaffet och vips har jag gått upp 1kg! Nåja jag tänker ändå äta jordgubbar med egen glass och dricka rödvin imorgon jag tror inte på att det här kan bli en livsstil om jag inte kan få njuta lite ibland, och jag hoppas verkligen att jag kan återgå till mitt strikta jag sen. Men jag har tänkt leva med lite mer grönsaker än jag gjort över sommaren, jag har varit för stressad med att gå ner
 3. Hejsan! jag insåg att jag inte har varit här på många dagar nu, förlåt! Jag har inte glömt bort er, men har engagerat mig i lchf- Facebook sidor, som har tagit mycket tid, det går rätt bra med vikten, glad att ligga under 100kg jag är tydligen väldigt kolhydrat känslig, så periodvis kör jag fakir för att det ska hända något med vikten, får leva rätt strikt om jag ska nå en normalvikt.
 4. Känner mig rätt nöjd ändå fast jag gått upp 1.5kg, jag har bott på hotell i Siljansnäs och var duktig och hade med mig kokosfett, ketobollar och wildchips, jag drack inte alkohol, åt protein och ovanjordsgrönsaker, rörde på mig, jag tittade på när de andra åt marängsviss! Och jag tror att viktökningen kan ha och göra med att jag fick min mens idag, men också att jag ätit mer grönsaker.
 5. En härlig dag i Haga park! vi kom lite sent och det var bara fem kvar, men jättetrevligt och varmt trots blåsten, vi spelade kubb och åt god kycklingsallad- sallad, stekt sparris, kyckling (som jag marinerat i lite heta kryddor) gurka och majo på det
 6. Tackar! det känns jättekul! mindre kul att vara snuvig, men det blir väl bättre Idag har det mest blivit grillad kyckling och fettkaffe hela dagen, det låter trist men det var det inte Jag har blivit lite matnonchalant senaste tiden, jag tänker inte så mkt på mat, bara det är något protein och att jag får i mig fett. Det blir lite trist för min sambo, jag har stått för de kulinariska måltiderna i det här hemmet, men för sjutton! det är väl dags att han lagar lite mat! men risken är att när han är ensam går han ner till thaikiosken
 7. Det är för att jag är fast besluten att lyckas och att knäppa läkare på näsan
 8. Idag visade vågen 99.8, jag är under 100 strecket! Tjooohoooooooooo!
 9. Lever nu ett strikt liv med mest protein, fett och vatten, det behövs om det ska hända något! Men jag lovar att jag äter och inte svälter Men nu är jag sjuk så jag tänker dricka the med fäsk ingefära, gott!
 10. Hejsan! jo det låter som mycket protein, men du har just börjat och det tar ett tag för kroppen att vänja sig. Tror att du är man? och är man man brukar man inte behöva vara så superstrikt. Det låter inte som du får så mycket variation, kanske lite grönsaker som inte har så mycket kolhydrater. Lycka till!
 11. Jo jag förstår dig, jag trodde att det skulle vara jobbigare att hoppa över frukost men fettkaffet gör att det fungerar, men om det är bra för mig vet jag inte Men det var efter rekommendation av Jonas Bergkvist på en föreläsning tillsammans med Kostdoktorn.
 12. Har ni sett Vetenskapens värld? 5:2 verkar bra för många, men de varnar också att metoden kan vara negativ för dem som haft problem med matberoende tidigare, samt jag har ingen lust att behöva börja räkna kalorier! Eller vad säger ni? Själv kör jag någon form av 16:8 variant, äter inget mellan middag och lunch, men tar en fettkaffe på morgonen.Det känns inte så jobbigt, men jag vet inte om det gör något för min viktnedgång? Kanske jag gör det i onödan?
 13. Jag kör 16:8 då och då och tycker det fungerar fint, äter inte från middag till lunch, men tar en fettkaffe på morgonen och den står jag mig bra på fram till lunch, tycker den fastan är skön då det inte känns som jag "fastar" om du förstår hur jag menar.
 14. Åh kära Stocsha och Mums! Ni är så rara! Jo att slappna av är precis det jag önskar och jag behöver kanske inte ha samma järnkoll längre fram i sommar. Och Stoscha- Jag svälter absolut inte mig själv! äter så varierat jag kan ( utan för mycket kolhydrat och minimalt med socker) och blir mätt varje dag, så det behöver du inte vara orolig för Och jag ska satsa på att fixa knoppen i sommar. Nu blir det grillad kyckling med gräddstuvad vitkål
 15. Kämpar på för fullt, det går rätt bra och jag har gått ner lite till men det känns tungt att jag måste vara så extremt strikt för att lyckas, jag hoppas på att nån gång i framtiden kunna ha lite mer frihet med maten och livet! jag har startat runkeeper på telefonen för att ha koll på att jag rör mig tillräckligt mycket, äter som jag ska, tar mina tillskott och mediciner, dricker mycket vatten, sover som en stock men är trött ändå. Fy vad tråkigt detta låter!
×
×
 • Skapa nytt...