Gå till innehåll

Slajmboll

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Slajmboll

 • Rank
  Nyanländ
 1. Aleks: För att denna skräpmat är en tradition och något jag och sambon ser fram emot hela långa veckan. Att man vet att det kanske inte är bra mat, det vet jag. Men sedan finns det även ett värde i hur viktigt jag och min sambo tycker det är. Man måste ju förstå att sånt här är tämligen subjektivt, och vad vi definierar som livskvalitet är olika, även om jag frågar på ett renlevnadsforum. Det är lite sådana saker som gör mig rädd att testa metoden, för att många ser saker som svart och vitt (och allt däremellan tittar man ner på), istället för vitt och en smula grått. Jeanette: Förstår att
 2. Oj oj oj vad många svar, roligt att läsa. Ja, hur viktigt våra traditioner är , är givetvis subjektivt. Jag hade tänkt röra mig lagom mycket (har ett väldigt stillasittande jobb som spelutvecklare) så även det kanske sätter fart lite på kroppens metabolism. Men man kan ju givetvis fundera på om man ska vidga gappet, så att skräpmatsdagen kommer tämligen mer sällan.
 3. Hej alla! Nu har jag tagit klivet och på riktigt försökt ge mig an denna lchf-metod, det verkar ju intressant att man kan äta rätt goda saker ändå liksom. Min fråga är dock något som sätter bekymmersrynkor i pannan. Jag och sambon käkar skräpmat varje lördag, en tradition sen urminnes tider. Som givetvis innehåller kolhydrater. Är det OK att fuska en dag i veckan, eller hur lång tid tar det att komma in i ketosis igen? Förstår ju att ju striktare man är, desto bättre, men ja, vissa traditioner är också viktiga.
×
×
 • Skapa nytt...