Karolidou

Medlem
 • Innehållsantal

  27
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om Karolidou

 • Rank

 • Födelsedag 1990-03-12

Contact Methods

 • Website URL
  http://Instragram: Karolidou

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skåne
 1. Okej tack! För jag är oftast i skolan vid den tiden. Därför det blir svårt.
 2. Tack! Så om jag har Mitt ätarfönster vid 11.00 till 19.00 när menar du det är optimalt att träna? Om jag inte kan innan elva?
 3. Låter bra. Men nu har jag lite kilo kvar att plocka.
 4. Har kört 16:8 ett tag nu, men nu är det så att jag inte alltid kan träna innan mitt första mål och min fastebryt. Jag har läst någonstans att det är det optimala för ens träning när man kör denna fastan? Jag ska tillägga att mitt mål med allt detta är att gå ner i vikt, men även bibehålla mina nuvarande muskler. Eftersom jag går i skolan så är detta inte möjligt. Kommer det ge mig samma reslutat om jag tränar mitt på dagen? Är det då viktigt med att jag äter efteråt? Skall jag avsluta min fasta med ett träningspass och sedan mat? eller jag ska träna mitt under fastan och avsluta den mycket tidigare? Någon annan som har erfarenhet? Hur gör ni? Tack för svar!
 5. Nej, det här jag inte. Förlag på sådana?
 6. Men jag har haft dessa illamående innan jag började ta medicinen.? Har hänt flera gånger. Och nej jag är inte gravid haha.
 7. Orolig och orolig. Jag är en av och så människa. Jag är ständigt orolig av att gå upp i vikt igen och det ändå jag vill är att nå min målvikt. Jag känner att jag måste göra det fort innan jag tappar stinget. Du får lov att säga vad du vill det är ett fritt land. Och om du nu tycker att jag har stora problem så kan jag förklara för dig att det har du säkert rätt i. Men just nu är de under kontroll. Jag hetsäter inte längre och jag har inte ångest längre. Alltså mina besvär eller problematiken med maten har blivit mycket bättre. Tyvärr kommer jag nog alltid ha ett sjukligt förhållande till mat och det har jag lärt mig att acceptera. Jag är ganska drastisk i mitt tillväga gångs sätt och skulle kunna gå över lik för att nå mitt mål innan min motivation fortsätter helt.
 8. Ja! Jag tränar. Försöker träna varje dag. Men det blir inte alltid så. Jag har fått mycostatin. Någon gul lösning som innehåller xylitol. Försökte förklara för läkaren att jag gick på LCHF. Han visste inte vad det var. Denna lösningen skulle jag ta 4 gånger om dagen. I upp till sex veckor. Är väldigt rädd att detta kommer göra så jag går upp.
 9. Jag har ätit LCHF i mer än 6 månader. Och kör även 16:8 metoden. Jag är 155 cm och väger runt 65 kg. Har fått lite problem med både torsk på tungan och fått medicin för det som jag känner mig väldigt uppblåst av. Senare månaderna har jag vaknat mitt i natten och mått jätte illa och haft magsmärtor. Är det någon annan som upplevt detta? Kan detta vara ett tecken på att jag ätit för mycket? För tung mat? jag blir jätte illamående och måste resa mig. Det känns som någon konstig form av halsbränna men ändan inte.
 10. Skulle jag kunna få se den där bilden? Om det är möjligt! Tror nämligen det hade kunnat vara bra för mig.
 11. Men vanlig vitkål då? Jag vill ju hellre inte komma upp i hur mycket kollisar som helst heller. Några andra tips? Vet ni några vitaminer man kan äta under Keto?
 12. Så jag skall äta vitkål alltså? Det är bra??