Gå till innehåll

Inra

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Inra

 • Rank
  Nyanländ
 1. Inra

  Kolesterol

  Tog ett prov nov 2010, skrev värdena i mitt första inlägg. Tog även prov i okt 2009 men har inte de provsvaren kvar men det var bra värden då. Jag är 55 år och mina värden har alltid varit bra tidigare, jag har tillhört de "fettskrämda" alltid bantat fast jag är inte direkt överviktig men min mage har alltid varit som en spärrballong full i gaser.
 2. Inra

  Kolesterol

  Hej På ApoliproteinA1 o B står det g/L som enhet. På APOB/APOA1 Står det (KVOT) Dessa svar kommer direkt från labbet. Tränar gör jag också fast inte HögIntensiv utan går(fort), springer, styrketränar lite och cirkeltränar. Blir alldeles snurrig i huvudet, hade mitt kolesterol gått upp utan LCHF eller är det orsaken? Mår så himla bra av den kosthållningen, så vad råder ni mig till?
 3. Inra

  Kolesterol

  Ett prov heter, som enligt läkaren är det goda, P/S- ApoliproteinA1 som var 2.09, Det onda P/S-ApoliproteinB var 1.60. APOB/APOA1 var 0.8. Det var dom proven de tagit. Ska det stå triglycerid om det tagit det?
 4. Inra

  Kolesterol

  Hej Har ätit LCHF sedan april 2011. Var på en hälsoundersökning i nov. 2010 o på en ny i nov i år. Mitt goda kolesterolvärde hade förändrats från 1.73 till 2.09, onda från1.13 till 1.60 och skadekvoten från 0.7 till 0.8. Min fråga är nu vad ska jag göra för att sänka det onda och skadekvoten. Äter ingen potatis, pasta eller rotfrukter. Bröd äter jag bara sånt jag bakat själv av mandelmjöl, frön och nötter. Har ätit rysk youghurt på morgonen men har nästan slutat med det eftersom jag funderar om det blir för mycket mejeriprodukter. Unnar mig en liten bit mörk choklad och lite vin ca 1gå
×
×
 • Skapa nytt...