skeptiker

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om skeptiker

 • Rank
  Nyanländ
 1. Nej, tänkte mest att i andra dieter så måste man hålla stenkoll och äta ungefärligt detsamma varje dag för att det ska få önskad effekt... Det var mer det jag menade. Men ok, tack för alla goda tips!
 2. okej, så bara bort med fetträdslan helt enkelt men, i din uppfattning, så måste man hålla en konstant fet kost? Eller funkar det om man inte når upp till den rekommenderade fettängden varje dag? Om man mår bra då alltså.
 3. Tack för ett snabbt svar! En vanlig måltid har t.ex sett ut som en bit protein (kycklingbröst t.ex), bland sallad med olika grönsaker med dressing på olja och vinäger. Räcker det om man lägger till en fettbaserad sås till det? Eller ska man äta mindre portioner med mer fett?
 4. Hejhej! Har provat lchf i en vecka nu... Eller, mer low carb, low fat. Om jag äter så fettigt som jag läst att man ska blir jag lätt illamående och trött.. Dagarna då jag bara äter typ sallad och protein mår jag bättre. Tänkte bara fråga; hur viktigt är fettet? Går man ner snabbare i vikt om man äter fettmängden, eller är det bara för att hålla sugen/hungern borta? Eller är det för att få i sig den energin som man annars får av kolhydrater? Om man inte äter rätt mängd fett; får man sämre resultat då? Ska man ta bort det helt eller äta massor? Lätt förvirrad jag själv här, men tack på förhand för er hjälp!