Gå till innehåll

jdrotz

Medlem
 • Innehållsantal

  37
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

36 Bra

Om jdrotz

 • Rank

 • Födelsedag 1978-02-01

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Norrland
 • Interests
  Jakt, LCHF, familj och karriär.
 1. För min del är det iallafall slutdrucket. Har varit utan en period och jag mår otroligt mycket bättre på alla sätt och vis. Saknar det dock lite grann på jobbet, få ersätta med te istället.
 2. Vad har ni för erfarenheter av Kaffe? Jag upplever att min viktnedgång stannar, eller tom vänder åt fel håll när jag dricker kaffe. Brukar endast ha lite grädde i. Dessutom mår min mage aningen bättre om jag skippar kaffet. Kan kaffe inverka negativt på ketos? Erfarenheter?
 3. Sluta drick mjölk och ta det lite soft med proteinerna. Skaffa ketonmätare. Det där som Henke skrev om stress verkar skumt. Personligen känner jag mig mer stresstålig sedan jag började med LCHF.
 4. Hej alla. Har det framkommit nåt nytt här om E250?
 5. Hej Som sagt, jag är inte ett dugg orolig. Var mest bara nyfikna på vad ni tyckte i ämnet.
 6. Jag är inte heller orolig. Var mest bara nyfiken på av Doc och alla andra hade att säga om detta. Det känns ju larvigt med alla rapporter hit och dit som pumpas ut i media. Alla motsäger de varandra...
 7. Har kört LCHF i 2,5 år nu. Först det senaste halvåret har magen börjat se ut som jag vill ha den. Dvs ganska platt och lite rutor. Men det tog som sagt tid. När jag började med LCHF rasade vikten fort, men det har dröjt ett tag för resten av kroppen att följa efter utseendemässigt, även om jag mått som en prins. Det gäller att ha tålamod.
 8. Var nyss på all-inclusive semester i Grekland en vecka. Fint lyxhotell med MASSOR av god LCHF-mat. Det blev grekiska ostar, kött, fisk, rödvin etc... i stora mängder. Kände mig nästan lite för mätt efter middagarna. MEN, när jag kom hem hade jag inte ökat ett enda gram. Jag har kört strikt LCHF i 2,5 år.
 9. Vet inte om ni hört nyheterna imorse om att man löper 27% större risk att få hjärtinfarkt om man slopar frukost??? Låter ju helt absurt? Vad tror ni om detta? Personligen äter jag när jag är hungrig.
 10. Intressant....jag kör en kopp kaffe mixad med en rejäl dos smör och kokosolja. Har aldrig provat med ägg i faktiskt.
 11. Har upptäckt en annan grej... Provade att göra en typ av kakor (kallas normalt "kokostoppar" tror jag). Jag gjorde dessa utan socker, kvar blev en smet av smält smör, kokos och ägg. Denna gjorde jag bollar av som jag körde 20 min i ugn, 150grader. Mättande och goda, håller fint i rumstemperatur och kan långförvaras i frysen.
 12. Har mycket svårt att ta denna människa på allvar faktiskt.
 13. www.globetrotter.de Har aldrig provat, men är mycket intresserad av det ur ren hållbarhetssynpunkt. LCHF mat i övrigt funkar ju inte så bra när man skall vara ute i skogen en vecka under sommarhalvåret utan tillgång till kyl.... Pemmican verkar ju vara lösningen. Dock är jag för lat för att tillverka det själv. Dessa som jag hittade på nätet innehåller ju iofs 10g kolhydrater/100g, men det är ändå ingen katastrof.De skall tydligen vara riktigt mättande, goda och fulla av fint animaliskt fett
 14. Har nyss beställt pemmican från utlandet. Nån som vet om det går att köpa/beställa i Sverige? Jag är för lat och har inte tid att tillverka själv.
 15. Hej alla! Jag tillbringar mycket tid i skog och vildmark, främst under den varmare halvan av året. Nån som har bra tips på LCHF käk som håller, utan att bli dåligt?
×
×
 • Skapa nytt...