filipbergström

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om filipbergström

 • Rank
  Nyanländ
 1. Låter kanonbra allt ni säger. Jag säger tack så mycket för alla svar!
 2. Det ser ut på precis samma sätt i alla fall, den snurrar och sedan skärs den likadant som vår kebab i Sverige. Det är något sådant jag också misstänker, vad binder ihop den liksom?
 3. Kan säga att det är riktigt gott ja! Jo det är säkert bästa sättet, vet inte riktigt hur man säger blodsockermätare på grekiska bara Men ska klura på den! Mitt mål är väl att bara må bra egentligen, att äta gott och nyttigt. Har blivit väldigt inspirerad av denna sidan de senaste par månaderna. Är inte alls överviktig och tränar ganska mycket, men märker att nu när jag kommit upp i den extremt höga åldern av 22 år kan jag inte längre äta som jag vill utan att det lägger sig lite runt magen. Gyrosen är ju till viss del processad men det ordet kanske inte alltid behöver klinga negativt?
 4. God afton! Mitt första inlägg i detta forum blir en kort liten fråga. Jag är för närvarande bosatt på Rhodos och kommer vara det under ca ett halvårs tid. Gyros är ju omåttligt populärt, snabbt och enkelt att kasta i sig. Exemplet på bilden är kycklinggyros utan bröd och pommes, endast med sallad och tsatziki. Är det någon som vet vad som egentligen tillsätts i dessa stora snurrande 30-kilosklumparna innan de hängs upp och snurras runt? Vad jag förstår är det nedmalet och "ihopsatt" igen? Det är väl inte de bästa delarna av kycklingen liksom men det spelar egentligen ingen roll. Skulle ni kalla detta LCHF-vänligt är väl min fråga egentligen? Det innehåller naturligtvis mycket fett och man håller sig ordentligt mätt på det under lång tid, har heller inte upplevt några socker-cravings flera timmar efter måltid. Är ganska ny i allt detta så bare with me! Tack så mycket på förhand, Filip