Gå till innehåll

Redbull

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Redbull

  • Rank

  1. Ingen racermage, går på toa kanske var 3:e dag och det hjälper väl till att den är svullen och uppblåst. Det känns som att det står still överallt Fullkorn är inget alternativ, äter glutenfri LCHF men det är de råd som ges via tex 1177.se
  2. Mer fett alltså... jag får prova
  3. Jag har fått problem med svullen och gasig mage sista tiden (ca 7-10 dagar) och det har jag inte haft på väldigt länge på LCHF-kost. Det känns som när jag åt laktos och gluten och alltid hade en uppblåst mage, nu kan det nog vara så att det beror på progesteron i samband med min graviditet "Hormonet progesteron produceras under graviditeten och det påverkar matsmältningssystemet. Så även under en tidig graviditet kan magen svullna, men det beror då inte på att barnet växer, utan på en trög och gasig mage." "Redan tidigt kan det hända att magen ser uppsvälld och spänd ut - detta är en oöns
  4. Inget högt glukos, läkaren var nöjd
  5. För mig innebär strikt, normal och liberal endast totalt kh-intag på en dag. Sen vad man äter är mindre intressant, själv är jag medlem i SkaldemansLCHF för jag har tröttnat på alla bakverk, bröd, lakritskolor med sirap etc i andra grupper. Jag kämpar med ett beroende och det passar inte mig med att ständigt få sådant i flödet på en LCHF-grupp Själv äter jag enligt definitionen strikt
  6. Jag ska snart våga mig på att göra egen bea, men tillsvidare köper jag Eriks (Lallerstedt) eller Lohmanders
  7. Ja det borde sjunkit, vi får se om läkaren säger nåt på besöket nästa vecka
  8. Det var nog under 16:8 som grädde inte får plats, då bryter man fastan
  9. Såg en repris på serien "Sjukhuset" där det var en flicka på 6 år som hade kommit in med diabetes. Hon fick insulin intravenöst samtidigt som hon drack saft och åt en skogaholmslimpmacka.
  10. Mitt tips är att lägga in lite konditionsträning också, kanske kan det fungera med spinning eller crosstrainer?
  11. Jag upplever också att de flesta som äter LCHF äter varierat, hittar nya recept, ber om tips och råd när de hamnar i gamla spår. Personligen har jag nog aldrig varit så noga och duktig med mat och framförallt grönsaker som nu. Tycker en måltid är okomplett utan grönt men förr kunde det kanske på sin höjd vara ett par gurkskivor
  12. Skulle detta vara specifikt för oss som äter LCHF? Tror du någon som äter "vanlig" mat får en full dag?
  13. Nej jag ser ju LCHF som en kost som innehåller varierad grönsaker, fett och protein. En kost på kött, bea och ägg är ensidig oavsett den är LCHF eller inte. Jag tänker mer att vi antagligen får brister iom att livsmedel idag är förändrade mot förr, tex Omega-3 saknas i kött då det inte är gräsbetat i samma utstäckning så även om man äter källor till Omega-3 är det inte säkert man täcker behovet etc
  14. Idag när jag vaknade hade jag ett sjukt hungersug, "fuskade" och tog en skål med Yoggi vaniljyogurt (11gr kh /100gr) som stod kvar i kylen efter att vi haft gäster. 3 timmar senare är jag på VC för att ta blodprover och sköterskan räknar upp bla glucos Ska bli intressant och se om min strikta LCHF-kost nedreglerat insulinet så att det blir ett ofriskt utslag på blodglukosen, själv kände jag inte att jag taggade på sockret som jag kan göra.
×
×
  • Skapa nytt...