Jump to content

Tinglie

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Tinglie's Achievements

(2/7)

11

Reputation

 1. Nä precis. Jag behöver ju inte överdosera k vitaminet ;-) Jag ska in till sjukhuset om tre veckor och ta nya prover så är det inget konstigt då bör det ju vara lugnt.
 2. Det verkar väldigt svårt att hitta bra info om det här. Jag tror väl egentligen inte att just lchf kosten kan vara farlig men jag blir ändå lite nojig. Och får man verkligen i sig så mycket k vitamin genom kosten? Jag slutar min behandling med Xarelto nu så jag har inga mediciner att bry mig om.
 3. Jag läste nyss på nån norsk sida att man ska ligga såpass högt på kh intaget så man inte hamnar i ketos. Men jag fattade inte varför.
 4. Just det, jag är 30 år. Jag vill verkligen äta lchf då jag vet att jag mår så bra då.
 5. Jag har ätit Xarelto fram till idag. Har tagit blodförtunnande sprutor under mina graviditeter. Hormoner får jag inte ta så det undviker jag. Jag tycker väl också att det vore konstigt om lchf påverkar apcn. Det är ju som du säger mindre risk för propp om jag går ner i vikt. Antar att det är dåligt pålästa läkare jag stött på :-/
 6. Jag började med lchf i våras och i juli fick jag en blodpropp i benet. Såklart kopplade läkarna ihop detta med att jag har apc resistens och åt lchf. Jag avråddes starkt med att äta lchf och av rädsla så slutade jag. Så nu undrar jag, finns det någon här med apc som kör med lchf och hur fungerar det för er? Just nu har jag bmi på 42.6 så jag måste verkligen ner i vikt + att jag saknar lchf kosten. Är det ens rimligt att koppla ihop så som läkarna gjorde att kosten orsakade proppen pga min apc?
 7. Jag funderar på om det var tarmplack. Tarmarna kan väl rensas såhär i början? Magknipet har blivit mindre igår och idag, det är ju nått positivt iaf. Men man blir ju lite nojjig ändå
 8. Jag har kört lchf i ca en månad. Sen ballade jag ur i en vecka och åt väldigt dåligt..mycket socker! Jag tog mig i kragen och har nu ätit lchf i en vecka. Första dagarna hade jag diarré. Igår började det bli bättre och idag blev jag lite rädd på toan. Varning för äckel och beskrivning!! Det var alltså som blandat ljust och lite mörkare ihoppressat. Alltså som tjocka trådar ihoppressat. Hårt. Är det nån rensning av beläggning i tarmen eller bör jag söka vård? Jag har alltid förr haft problem med lös mage med flera toabesök per dag. Men förra omgången av lchf blev magen helt perfekt. Men så kom detta nu Jag har haft magknip till och från sen i lördags (torsdag idag).
×
×
 • Create New...