Jump to content

Junkon9

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Junkon9's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

7

Reputation

  1. Jag undrar om det kan ha att göra med att efter 1 månade så hade min fru inte längre diabetes och slutade med Januvia. Men trots strikt LCHF går hon upp i vikt vad ska vi göra ?
  2. Jag har fått en ny erfarenhet är 66 år idag , många år sedan puberteten har jag haft stora bölder framförallt på rygg och axlar inte så mycket i ansiktet( lite finnar). Jag har behandlats med Roacutan 1997 med mycket gott resultat och 2008 efter ett års prednisolon behandling av reaktiv artrit . Då återkom bölderna vi 60 års ålder. jag behandlades med roacutan igen med gott resultat. Det jag vill informera om att lchf kost ger samma verkningar som Roacutan talgkörtlarna som kryper ur kroppen på ryggen så det måste ju vara ett allternatiev istället för dyr medicin och mycket biverkningar och många läkarbesök och provtagningar av levervärden och blodfetter. Det går ju att sprida informationen till många unga som har problem .
  3. Jag undrar vad vi ska göra min fru är 64 år ville gå ner 10 kg men har gått upp 4 kg på 2 månader. Det positiva är att hon kunnat sluta med januvia, enalapril alla värden är bra men hon har svårt att komma i ketos . Vi äter i stor samma mat enligt lchf men jag gått ner 5 kilo på samma tid kunnat sluta med atorvastatin, ezetrol, Enalapril hade mycket biverkningar, tar bara trombyl och 25 mg seloken för säkerhetsskull. Kanske en kvinna ska äta mindre vi promenerar lika och andra aktiviteter varje dag. Har någon förslag vad min fru ska göra?
  4. Vad är det för bra att äta potatismjöl och vatten?
×
×
  • Create New...