Jump to content

gmofrijord

Medlem
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

gmofrijord's Achievements

(2/7)

12

Reputation

 1. Hej! Det är så att min mor har gjort en ballongsprängning för ca 1 år sedan o legat inne pga kärlkramp ett antal gånger. Nu gör hon det än en gång efter att ha börjat på lchf i ca 1 månad efter mycket om och men. Hon har även diabetes, reumatism, ME,och fibro. Jag vet att det såklart skulle hjälpa att fortsätta med lchf men finns det några mer tips som kan få henne att få upp hoppet igen? Egna erfarenheter?
 2. Tant majsan, varför tror du jag ska prova sluta med msm, kan de ha sån effekt?
 3. Vad roligt att så många svarar o ger tips fasta gjorde ju faktiskt allt mycket bättre när jag höll på med det, 16:8 körde jag också det ska jag köra igång med igen! Tack! Medicinen provade jag endast en dag nu igen så tror ej att det är den som påverkar.. B12 alltså, är det något man kan fråga dom om på labb o ta el måste man ta det genom läkaren tro?
 4. ja blodprover ska jag ta här i veckan. Har troligen fibromyalgi så de vill utesluta allt annat innan diagnos vågar inte riktigt ta detta med dom heller då dom kommer att göra lchf till boven bakom dramat och rekomendera min medicin, Elvanse, som dom är på mig om att börja med, igen
 5. Hej! Som titeln lyder min ADD har blivit extrem. Ingen motivation, rastlösheten har blivit värre, lopar i konstant i huvudet bestående av antingen situationer låttexter eller bara meningar som vägrar försvinna.TOTAL oordning i skallen, har aldrig varit så här pass dålig pp att ta mig ur det förut. Jag går på lchf och har gjort med små, små avbrott sen 2 år tillbaks. Det jag har förändrat är att jag börjat försöka yoga 1 gång om dagen, lite misslyckat då jag stressar igenom det för jag inte orkar med tankarna om vad jag ska göra sen, läser eckart tolle o försöker följa hans råd, uteslutit mjölkprotein och gluten såklart och jag har börjat ta tillskott.. Msm, d vit, fiskolja o kokosolja, magnesium. O det har bara förvärrats! Blir så himla trött, vad tror ni, någon som har erfarenhet och tips o råd?
 6. "Viktigt att tänka på är att glycin även fungerar som en leverrensare, så man bör börja med en lägre dos och arbeta sig upp – har du leverproblem (mycket gifter) kommer du att må dåligt av glycin inledningsvis då dessa rensas ut."
 7. Haha nej det är ej så behagligt sömnmedel eklart. Ska ge bort mitt glutamin till min mor som är sjuk i ulcerös kolit. Du kanske ska ta o skippa ditt glycin också, man måste lyssna till kroppen
 8. Hmm gud vad konstigt. Glycinet fungerar ju antagligen uppiggande (dock lugnande på samma gång) pga min ADD men att man kan må dåligt av den visste jag ej, på vilket sätt mår du dåligt? Ja kanske är det så, men om det vore så illa att det bildas till glutamat så vågar jag nog inte ens gå in mig på det!
 9. Hej. Är det någon som har erfarenhet av Glutamin tillskott? Har nyss köpt då L glycin fu kar superbra på min ADD. Blir alltså inte trött utan bara otroligt skärpt o lugn. Men glutaminet får jag hjärtklappning, ångest och svårt att andas utav ca 2 h efter intag. Antagligen omvandlas det till glutamat istället för GABA, men är detta något man kan göra nåt åt och varför blir det så här? Någon som vet?
 10. Hin har medverkat i en fitnesstävling på enbart ketogenkost
 11. Äter inga mediciner och sitter aldrig framför datorn. Har åkt i en bil som körde av vägen men inget hände direkt! Smärtan kommer o går, kan vara borta ett bra tag o med borta så menar jag den direkta, inte molvärken i leder som nästan alltid finns där. Var sockerberoende som barn och då hade jag alltid ont o kunde inte motionera el så då det kändes som kroppen verkligen sa emot. Nu är det inte så längre utan jag både styrketränar o springer när jag lyckas övertala mig själv ska testa utan mjölkprodukter och med kokosolja varje dag i kaffet. Men vad tror ni, ska jag träna som vanligt trots ont, just nu högst upp i nacken (aldrig haft där förr) som sitter i konstant från det att jag vaknar tills jag lägger mig, ibland mer akut ibland mer mol?
 12. Kokosfettet ska jag använda flitigare, tack för de! D-vit o omega äter jag redan
 13. Gluten har jag tagit bort det klarar ej min ADD av alls men jag ska prova med meijerier också, pust!! Både min farmor o min mor hade/har reumatism. Men proverna de tagit visar inget märkligt nog. Allt stämmer dock väldigt bra in på just den sjukdomen!
 14. Hej. Jag är 23 år ich har återkommande besvär med min rygg/nacke värk i handleder, bortdomning av höger arm osv. jag märker skillbsd av Lchf det gör jag men nu har det blivit värre igen och jag blir snart tokig, en 23 åring ska väl inte ha värk för jämnan?! Tränar o motionerar regelbundet o är jämt frisk för övrigt. Vad kan det vara, och vad kan hjälpa mer än vanlig Lchf, utesluta meijerier? Känns så himla tråkigt då man inte kan äta ute eller bli bort bjuden.. tackar för svar.
×
×
 • Create New...