Little Redhead

Medlem
 • Innehållsantal

  84
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Little Redhead vann senast 27 Juni 2016

Little Redhead hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

307 Enastående

Om Little Redhead

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Södra Norrland

Senaste besökare till profilen

341 profilvisningar
 1. Little Redhead

  Att övervintra klimakteriedimman...

  Tack för svar! Då ska jag testa det.
 2. Little Redhead

  Att övervintra klimakteriedimman...

  En fråga till er övriga damer i den här tråden, och jag ber om ursäkt om frågan finns nånstans i tråden, men det var en del inlägg att gå igenom... Nån som har fått ont i fötterna under klimakteriet? Jag har så himla ont under fötterna och började tro att jag fått hälsporre, men inget av det jag testat mot hälsporre har hjälpt och smärtan flyttar sig. En bekant berättade att hon haft liknande besvär under sin klimakterieperiod och hon testade då lågdosöstrogen och besvären försvann. Erfarenhet någon?
 3. Little Redhead

  Endast veganmat i skolorna i Göteborg?

  Just det där med menstruationsproblem är ett tydligt och snabbt tecken på att nåt är fel i kroppen, många veganer tappar mensen och tycker att det är en bra grej... Hur konstigt som helst... Men så förstår jag mig ju inte på veganer öht.
 4. Little Redhead

  Stora vilda djur för ett bättre klimat

  Men hur når man ut med sånt här budskap? Det drunknar ju i all veganpropaganda och "kossan-är-miljöbov"... Och om man säger nåt sånt här är man klimatförnekare...
 5. Little Redhead

  Vi måste dra ner på köttkonsumtionen

  Håller fullständigt med! Eller den som är så rädd om djuren så den inte kan äta kött, men har inga problem med att tända en cigg! Hur vridet som helst.
 6. Little Redhead

  För lite kolhydrater förkortar livet

  Artikeln avslutas: "Utifrån en kompletterande metaanalys med fler än 432 000 deltagare i drygt 20 länder drar forskarna också slutsatsen att LCHF-dieter med fetter och proteiner från växtriket är bättre än dito med fetter och proteiner från djurriket." Precis i enlighet med den PK-riktiga vegosynen. Vilket lämpligt sammanträffande. Undrar också vem som ligger bakom... ?
 7. Little Redhead

  Kolhydrater essensiella

  Det som är så trist är att hon alltid får uttala sig utan att nån annan får vara med. Och varför vänder sig media till henne? Det måste väl finnas fler än hon som kan uttala sig om kost och sånt. Fast det är väl som i skådespelar-branschen: Persbrandt får alla roller.
 8. Little Redhead

  Barn inte hyperaktiva av socker... VoF...

  Pedagogerna på sonens förra skola brukade prata om pastakicken. De såg skillnad på barnens nivåer av aktivitet de dagar det serverades pasta jämfört med dagar då det serverades potatis. Inte för att det gör nån sanning men nånting ligger det i det...
 9. Little Redhead

  Tränar ultralöpning & ska börja med LCHF

  Kan glädja dig med att det kan förhoppningsvis ändra sig! Jag var sån, min sambo började med LCHF för att gå ner i vikt och han hade verkligen dåliga värden på blodfetterna vid 35-årskollen. Jag hade lite svårt att tro på det sättet att äta, jag har ju också trott på fettskräcken, men såg sedan vilken effekt det hade på honom. Och som en superduperbonus så blev hans IBS-mage hur lugn och fin som helst. Då vågade jag också testa, har också IBS. Och jag har inte ångrat en enda dag. När han sen gjorde samma blodtester vid 40 så var jag helt övertygad om att LCHF är rätt.
 10. Little Redhead

  Industriellt producerat nötkött utan behov av slaktdjur

  Håller fullständigt med! Så länge som vi har ett fåtal bolag som styr marknaden så kommer det heller inte bli någon förändring. Det måste till tuffa politiska beslut för förändring. Se filmen King Corn på youtube. Det är visserligen om den amerikanska marknaden, men de odlar subventionerad majs som sedan bara läggs på hög, i väntan på att bli skitmat till människan, och ev djurfoder. Om de markerna istället skulle få vara betesmarker så skulle amerikaner ha tillgång till väldigt mycket bra animaliskt protein. Det här är dock inget man pratar om i filmen, men det är ju bara att tänka själv. Majs och soja odlas i stora arealer, grödor som sen används till att skapa den skitmat vi äter idag, grödor som ultraprocessas till allehanda tillsatser. Och det är bara titta sig omkring här i Sverige: betesmarker växer igen, det går nästan inte att hitta en kossa i vissa områden. OT kanske men jag saknar verkligen resonabla röster i den här klimatdebatten, röster som folk lyssnar till och inte går på den eviga veganpropagandan.
 11. Little Redhead

  Industriellt producerat nötkött utan behov av slaktdjur

  Grundproblemet som jag ser det är att vi producerar så mycket skitmat! Vi producerar redan idag dubbelt så mycket kalorier än vad som behövs per person, globalt sett. Men det mesta är som sagt skit. Och låt maten som produceras stanna där den är producerad. Kolla Allan Savory och hans teorier om ökenutbredningen. Att öknar blir större och större beror inte på att marken betas för hårt utan snarare tvärtom: marken betas för lite! Jag tror heller inte att industriellt framställt kött är lösningen.
 12. Little Redhead

  Att resa sig, borsta av knäna och ta nya tag...

  Heja dig! Du fixar det! Känner så väl igen mig i det där med att trilla av vagnen... Just nu har jag slutat med kaffe och efter det har ett enormt sötsug dykt upp. Jag inser att jag sen jag började med LCHF har dolt sötsuget med kaffe och grädde. Jag trodde att jag inte alls var nån sockerråtta...
 13. Little Redhead

  Statsbetald aktivism mot kött

  Så egentligen borde man kunna åberopa att skolan ska vara en religionsfri zon och att man inte får komma dit och predika hur som helst. Måste kolla med skolverket hur de ser ut...
 14. Little Redhead

  Statsbetald aktivism mot kött

  Kan man "anmäla" Konsumentverket för att de ger finansiellt stöd till såna här workshops i skolorna? Skolan ska inte vara en plats där man ska kunna komma in och plantera en massa skitsnack. Det räcker att barnen blir tvingade till att äta sojafärs eller quornfärs flera gånger i månaden... http://smmi.se/erbjudande-till-skolor-workshop-om-mat-och-hallbar-utveckling-2/
 15. Boktips i ämnet: https://www.adlibris.com/se/bok/ideologin-och-pengarna-bakom-kostraden-9789172411425 Mycket läsvärd!