Little Redhead

Medlem
 • Innehållsantal

  95
 • Joined

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Little Redhead vann senast 27 Juni 2016

Little Redhead hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

362 Enastående

Om Little Redhead

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Södra Norrland

Senaste besökare till profilen

366 profilvisningar
 1. Har alltid haft lågt tryck, min syster likaså. Så vi är inte oroliga.
 2. Ja, vad är normalt blodtryck? Det måste väl bero på personen. Jag skulle göra en skrapning efter ett missfall och sköterskan kollade blodtrycket innan jag skulle få dropp, det låg på 95/60. Hon kollade tre gånger, hon trodde att jag lurades. Hur nu det skulle ha gått till...
 3. Tänkte just tipsa om Martina Johansson. Här kommer länk till hennes blogg: https://martinajohansson.se/
 4. OT, men ändå: såg ett program på tv där Heinz visade hur de gör vita bönor i tomatsås. De bönorna kom torkade till fabriken och låg sen i blöt i ca 20 minuter. Alldeles för kort blötläggning för att bli av med antinutrienter. Sen kokades bönorna EFTER att de tappats på konservburk och locket stängts. Man blev alltså inte av med några antinutrienter öht.
 5. Jag bara undrar när dårskapen ska ta slut. Ingen ifrågasätter den här vetenskapen. Hur gör vi?
 6. Jag har frågat många veganer vad de gör i lchf-trådar. De hoppar in och tror att alla direkt ska börja äta vegankost. En sa att hen måste ju försöka få oss att fatta att det är jättefarligt med fett och kött. Jag kontrade med att vi är många som ätit oss friska just med fett och kött. Men det var helt fel enligt den här veganen, vetenskapen visade ju att fett och kött är farligt. Och så drog hen upp Läkare för Framtiden och Dr Colin Campbell. Så tröttsamt...
 7. Tänk om vi slutade producera så mycket skräpmat. Och tänk om vi slutade odla druvor, korn, malt och potatis som blir alkoholprodukter. Och tänk om vi slutade att odla grödor som används till narkotika. I mina ögon så måste ju matproduktion vara viktigare än att producera allt annat skräp. Men pengar styr... Sen håller jag med dig om att sluta odla vete och annat spannmål så vi inte längre äter oss sjuka. Låt betesdjur få gå på fälten istället.
 8. Frukt och grönsaker innehåller diverse ämnen som faktiskt inte är så himla nyttiga för kroppen. Det är ingen hemlighet att det finns lektiner, goitrogener, fytinsyra, saponiner och andra ämnen i grönsaker och växter som fungerar som försvar. Sen är det ju bara läsa på vad de gör i kroppen. Som exempel: kålväxter är fulla av goitrogener som den som har sköldkörtelproblem ska undvika. Sen kan man ju fundera över vad som förorsakat sköldkörtelproblem i första hand... Därmed inte sagt att vi helt ska sluta äta grönsaker, vi behöver dock inte dem i den utsträckningen som all propaganda säger. Tänker jag iaf.
 9. Jag har också varit en riktig kaffetunna, och säkert druckit i 30 år... och ständigt en kopp kaffe i handen, du vet - en på morgonen, en direkt när jag kom till jobbet, två vid 9-fikat, en efter lunch, två till 15-fikat, en direkt när jag kom hem, en efter middagen och en i bilen på väg till kidsens träningar... Ja du fattar... hela hela tiden. I februari däckade jag i influensan och åt inte mat på över en vecka. Passade då på att sluta med kaffe, ont i huvudet hade jag ju redan av flunsan så det gjorde liksom inget att få kaffeabstinensen också. Jag hade börjat få klimakteriekänningar och efter att jag slutade med kaffe så är de borta. Vilket jag inte ens i min vildaste fantasi hade kunnat gissa. Kaffe påverkade min kropp utan att jag fattade det, eller ville tro det. Och hur hemskt det än låter så går det att leva utan kaffe. Jag tror tyvärr inte du kommer till rätta med sömnproblemen utan att ta bort kaffet. Förstår att det inte är det du vill höra... Önskar dig såklart lycka till med allt annat först!
 10. Dricker du kaffe? Jag trodde att jag inte blev påverkad av kaffe men när jag slutade att dricka kaffe så blev min sömn så otroligt mycket bättre. Jag somnar fortare och sover djupare.
 11. Tack för svar! Då ska jag testa det.
 12. En fråga till er övriga damer i den här tråden, och jag ber om ursäkt om frågan finns nånstans i tråden, men det var en del inlägg att gå igenom... Nån som har fått ont i fötterna under klimakteriet? Jag har så himla ont under fötterna och började tro att jag fått hälsporre, men inget av det jag testat mot hälsporre har hjälpt och smärtan flyttar sig. En bekant berättade att hon haft liknande besvär under sin klimakterieperiod och hon testade då lågdosöstrogen och besvären försvann. Erfarenhet någon?
 13. Just det där med menstruationsproblem är ett tydligt och snabbt tecken på att nåt är fel i kroppen, många veganer tappar mensen och tycker att det är en bra grej... Hur konstigt som helst... Men så förstår jag mig ju inte på veganer öht.
 14. Men hur når man ut med sånt här budskap? Det drunknar ju i all veganpropaganda och "kossan-är-miljöbov"... Och om man säger nåt sånt här är man klimatförnekare...