Little Redhead

Medlem
 • Innehållsantal

  99
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Little Redhead vann senast 27 Juni 2016

Little Redhead hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

385 Enastående

Om Little Redhead

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Södra Norrland

Senaste besökare till profilen

388 profilvisningar
 1. Exakt mina tankar. Hur kan vi bli äldre och fortsätta vara arbetsföra när det metabola syndromet bara breder ut sig mer och mer? Och hur kan det vara så att politiker inte ser det?
 2. "men mamma - du har ju smör till allting!" var dotterns kommentar. Mer smör åt folket!
 3. Lyssnade på Rix FM som pratade med Anna Haag och Emil Jönsson inför Nattvasan. Anna berättade att hon kolhydratladdat ordentligt. Det var matintag varje timme, hon hade alltså tvångsätit pasta och bröd och andra snabba kolisar en gång i timmen för att ladda inför skidloppet. Helt sanslöst. Och jag tänker att om Svensson lyssnar på sånt så tror man ju att det är så man måste göra.
 4. Förstår dig. Det som är så himla trist med läkare och statiner är att de inte ser till hela patienten, min svärmor fick statiner insatt fast hon haft bröstcancer och har både fibromyalgi och annan påverkan på muskulaturen. Att då sätta in statiner med såna biverkningar som cancer och muskelvärk är för mig en gåta. Hon var vid den här tiden i början av demens, som vi inte visste, men med statinerna så tog demensen fart. Det är rent ut sagt omänskligt att göra på det viset. I hennes släkt fanns det heller inte hjärt-/kärlsjukdom, däremot både demens och reumatisk värk. Tipsar om Uffe Ravnskovs böcker om kolesterol, om du inte redan har koll på dem. Enligt hans genomgång av all forskning så finns det inga belägg för att högt kolesterol skulle vara av ondo vare sig för kvinnor eller äldre personer.
 5. Har alltid haft lågt tryck, min syster likaså. Så vi är inte oroliga.
 6. Ja, vad är normalt blodtryck? Det måste väl bero på personen. Jag skulle göra en skrapning efter ett missfall och sköterskan kollade blodtrycket innan jag skulle få dropp, det låg på 95/60. Hon kollade tre gånger, hon trodde att jag lurades. Hur nu det skulle ha gått till...
 7. Tänkte just tipsa om Martina Johansson. 🤩 Här kommer länk till hennes blogg: https://martinajohansson.se/
 8. OT, men ändå: såg ett program på tv där Heinz visade hur de gör vita bönor i tomatsås. De bönorna kom torkade till fabriken och låg sen i blöt i ca 20 minuter. Alldeles för kort blötläggning för att bli av med antinutrienter. Sen kokades bönorna EFTER att de tappats på konservburk och locket stängts. Man blev alltså inte av med några antinutrienter öht.
 9. Jag bara undrar när dårskapen ska ta slut. Ingen ifrågasätter den här vetenskapen. Hur gör vi?
 10. Jag har frågat många veganer vad de gör i lchf-trådar. De hoppar in och tror att alla direkt ska börja äta vegankost. En sa att hen måste ju försöka få oss att fatta att det är jättefarligt med fett och kött. Jag kontrade med att vi är många som ätit oss friska just med fett och kött. Men det var helt fel enligt den här veganen, vetenskapen visade ju att fett och kött är farligt. Och så drog hen upp Läkare för Framtiden och Dr Colin Campbell. Så tröttsamt...
 11. Tänk om vi slutade producera så mycket skräpmat. Och tänk om vi slutade odla druvor, korn, malt och potatis som blir alkoholprodukter. Och tänk om vi slutade att odla grödor som används till narkotika. I mina ögon så måste ju matproduktion vara viktigare än att producera allt annat skräp. Men pengar styr... Sen håller jag med dig om att sluta odla vete och annat spannmål så vi inte längre äter oss sjuka. Låt betesdjur få gå på fälten istället. 😊
 12. Frukt och grönsaker innehåller diverse ämnen som faktiskt inte är så himla nyttiga för kroppen. Det är ingen hemlighet att det finns lektiner, goitrogener, fytinsyra, saponiner och andra ämnen i grönsaker och växter som fungerar som försvar. Sen är det ju bara läsa på vad de gör i kroppen. Som exempel: kålväxter är fulla av goitrogener som den som har sköldkörtelproblem ska undvika. Sen kan man ju fundera över vad som förorsakat sköldkörtelproblem i första hand... Därmed inte sagt att vi helt ska sluta äta grönsaker, vi behöver dock inte dem i den utsträckningen som all propaganda säger. Tänker jag iaf.
 13. Jag har också varit en riktig kaffetunna, och säkert druckit i 30 år... och ständigt en kopp kaffe i handen, du vet - en på morgonen, en direkt när jag kom till jobbet, två vid 9-fikat, en efter lunch, två till 15-fikat, en direkt när jag kom hem, en efter middagen och en i bilen på väg till kidsens träningar... Ja du fattar... hela hela tiden. I februari däckade jag i influensan och åt inte mat på över en vecka. Passade då på att sluta med kaffe, ont i huvudet hade jag ju redan av flunsan så det gjorde liksom inget att få kaffeabstinensen också. Jag hade börjat få klimakteriekänningar och efter att jag slutade med kaffe så är de borta. Vilket jag inte ens i min vildaste fantasi hade kunnat gissa. Kaffe påverkade min kropp utan att jag fattade det, eller ville tro det. Och hur hemskt det än låter så går det att leva utan kaffe. 😊 Jag tror tyvärr inte du kommer till rätta med sömnproblemen utan att ta bort kaffet. Förstår att det inte är det du vill höra... Önskar dig såklart lycka till med allt annat först! 🤩
 14. Dricker du kaffe? Jag trodde att jag inte blev påverkad av kaffe men när jag slutade att dricka kaffe så blev min sömn så otroligt mycket bättre. Jag somnar fortare och sover djupare.