Little Redhead

Medlem
 • Innehållsantal

  107
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Little Redhead vann senast 27 Juni 2016

Little Redhead hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

433 Enastående

Om Little Redhead

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Södra Norrland

Senaste besökare till profilen

451 profilvisningar
 1. De vet att det fungerar, i alla fall ett tag, sen går kunden upp igen och måste komma tillbaka till Viktklubb. Det är samma som med Viktväktarna. De flesta som är med i VV är med fler än en gång.
 2. Välkommen till forumet! Kul att läsa din historia. Det där med kalorier in och kalorier ut är en seglivad myt. Skönt att du genomskådat den.
 3. Förstår att det blir förvirrande för många. Såklart inte för oss som verkligen vet. 🤩
 4. Little Redhead

  Fläsklägg

  Vår lilla Ica har faktiskt fläsklägg, och det kommer från närmaste grisbonde. Så himla bra! Vi kokar ofta fläsklägg och dricker buljongen sen på morgnarna. Både min sambo och jag har slutat med kaffe, så det är gott med något varmt på morgonen. Te blir så enformigt, låter kanske konstigt, men så är det.
 5. Jag har provat deras kikärtspasta. Den smakar kartong och blir som en enda stor klump i magen, inget jag kommer att äta igen. Det blev inget bättre av att jag hade god sås till... Jag tänker också att såna här ersättningsprodukter kan funka nångång ibland men inget du ska basera din kost på. Personligen äter jag aldrig sojabönor då de är värstingen bland baljväxter med tanke på deras innehåll av antinutrienter och fytoöstrogener. Men det är ju jag det... 😀
 6. Vi bakar ibland bröd med mandelmjöl, men råkar då och då ut för att brödet smakar bittermandel. Inte det minsta gott alls. Vi brukar köpa Nyforms mandelmjöl, det står Bioterra på påsen. Nån som har nåt tips på något att tillsätta i smeten för att få bort det bittra? Eller tips på nåt annat mandelmjöl som inte smakar bittermandel.
 7. Kan vi vara riktigt säkra på att det inte är medlemmar som kikar in ändå? Jag själv läser ibland forumet från ställen där jag inte vill logga in, lånedator, telefonen och så vidare. Jag kan vara en pinne i den där statistiken.
 8. Din viktuppgång vid dessa "syndiga" tillfällen gissar jag är mest vätska som du samlar på dig när du äter kolisar, och som du tappar igen när du går tillbaka till LCHF. Så är det för mig också, samlar snabbt vätska. Sen håller jag med SGK, det är trist att du inte kan få äta som du själv vill även på kalas, samtidigt förstår jag dig och hur du känner. Försök tala om i förväg till de som bjuder till kalas att du inte kommer att fika utan bara ta kaffe, te eller så. Säg också att för dig så räcker det med en skål med bär och lite fullfet grädde, om du brukar äta det. Lycka till! 🌺
 9. Exakt mina tankar. Hur kan vi bli äldre och fortsätta vara arbetsföra när det metabola syndromet bara breder ut sig mer och mer? Och hur kan det vara så att politiker inte ser det?
 10. "men mamma - du har ju smör till allting!" var dotterns kommentar. Mer smör åt folket!
 11. Lyssnade på Rix FM som pratade med Anna Haag och Emil Jönsson inför Nattvasan. Anna berättade att hon kolhydratladdat ordentligt. Det var matintag varje timme, hon hade alltså tvångsätit pasta och bröd och andra snabba kolisar en gång i timmen för att ladda inför skidloppet. Helt sanslöst. Och jag tänker att om Svensson lyssnar på sånt så tror man ju att det är så man måste göra.
 12. Förstår dig. Det som är så himla trist med läkare och statiner är att de inte ser till hela patienten, min svärmor fick statiner insatt fast hon haft bröstcancer och har både fibromyalgi och annan påverkan på muskulaturen. Att då sätta in statiner med såna biverkningar som cancer och muskelvärk är för mig en gåta. Hon var vid den här tiden i början av demens, som vi inte visste, men med statinerna så tog demensen fart. Det är rent ut sagt omänskligt att göra på det viset. I hennes släkt fanns det heller inte hjärt-/kärlsjukdom, däremot både demens och reumatisk värk. Tipsar om Uffe Ravnskovs böcker om kolesterol, om du inte redan har koll på dem. Enligt hans genomgång av all forskning så finns det inga belägg för att högt kolesterol skulle vara av ondo vare sig för kvinnor eller äldre personer.
 13. Har alltid haft lågt tryck, min syster likaså. Så vi är inte oroliga.
 14. Ja, vad är normalt blodtryck? Det måste väl bero på personen. Jag skulle göra en skrapning efter ett missfall och sköterskan kollade blodtrycket innan jag skulle få dropp, det låg på 95/60. Hon kollade tre gånger, hon trodde att jag lurades. Hur nu det skulle ha gått till...
 15. Tänkte just tipsa om Martina Johansson. 🤩 Här kommer länk till hennes blogg: https://martinajohansson.se/