Gå till innehåll

bjornangen

Medlem
 • Innehållsantal

  13
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om bjornangen

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  västerbotten
 1. 1ägg,1/2dl grädde, 1/2dl Yoghurt, allt av fetaste sort o ekologiskt. Tillsätt valfritt smaksättning, tex raw cacao, lakritspulver, nässelpulver, eller vad du vill. Ger 750kcal.
 2. Bra där, ju fler vi blir som är besvärliga i butikerna desto fortare går det med förändringen, så jag fortsätter med att "tjata" i min butik och är säkert orsak til många suckar hos personal o chef, men det kan jag leva med.
 3. Synd att vi inte har City Gross här i Umeå, annars har jag blivit stamkund
 4. BRAVO, fortsätt så. Anledningen till att du inte går ner kan vara att du bygger muskler nu när du går så mycket, eller så äter du för mycket . Har du verkligen tagit bort allt mjöl, potatis o socker? Kanske du är känslig för grädde om du använder det mycket. Det kan också vara så att din kropp inte är riktigt trygg och då tar det längre tid för den att anpassa sig till det nya. Du känner dig själv bäst men detta kan va lite att fundera kring. Lycka till och ge inte upp!!!!
 5. bjornangen

  AloeVera

  Jag drack också Aloe Vera i något år och kan inte säga att jag märkte någon skillnad annat än att jag blev rejält dålig i magen vid några tillfällen när jag tog lite för mycket. Att den läker sår så bra beror på att den innehåller MSM. Googla på det för mer info, kan jag verkligen rekommendera.
 6. har tagit det i några veckor nu och är uppe i 1 tsk och märker ingenting på magen.kan rek. en faceboksida, kolloidalt silver, i den gruppen finns mycket kunskap om msm, som finns naturligt i aloe vera (den äkta) barbadensis tror jag den heter.
 7. Låter inte så bra, varför inga grönsaker? Har du gjort omställnnigen för fort kanske,det har tagit dig hela livet att komma dit du är idag så det måste få ta tid att göra förändringar så kroppen hinner med att anpassa sig.
 8. Jag har följt Annika Dahlkvist och hennes strid på sin dåvarande arbetsplats(som hon sen fick sluta på).Läste hennes bok och beslutade mig för att börja för att se om min mage(som alltid har "krånglat" blev bättre. Det blev den och jag mår så bra så denna kosthållning tänker jag fortsätta med. Kan fuska ibland med en frukt men tar jag en hårdmacka så är det färdigt.
 9. Bra gjort!!! Håll dig till din övertygelse. Vi möts nog alla av dessa attityder mer eller mindre, en kommentar jag ofta hör är: lchf?? ja ja det finns så många dieter idag, fnys. Eller, nånting ska vi dö av, fnys. Jag har slutat argumentera.Jag äter det jag mår bra av sen får andra göra som som vill, det är deras ansvar o hälsa.
 10. Kål av alla de sorter o rotfrukter , väljer grönsaker efter årstid o helst ekologiskt odlat men alltid svenskt. (kan dock va problem med brocolli o blomkål så där får jag jag frångå mina principer )
 11. Både jag o min man tar det sedan 1 mån tillbaka . Min man pga cancer , jag mer i förebyggande. Gubben min får 10ml morgon o kväll, jag tar 5 ml. Outspätt naturligtvis. Vi ha hållit oss friska från influensor o dyl men det brukar vi göra annars också, gubben min vaccinerade sig men jag aldrig tagit något vaccin. Tar också D-vitamin, 2000ie, och lchf, tyvärr är inte gubben min motiverad att sluta med mackor o kaffebröd.
 12. Nej varför det? Öka på med rotsaker (kål i alla former) så är problemet löst skulle jag tro. Lycka till.
×
×
 • Skapa nytt...