Bosse50

Medlem
 • Innehållsantal

  45
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

74 Utmärkt

Om Bosse50

 • Rank

 1. Man kan välja original längst upp till höger på sidan så blir det Norska igen.
 2. Från Norska till Svenska borde inte vara så konstigt, skulle inte förvåna mig om dom tagit omvägen över Engelska. Tack för länken.
 3. Att det skulle gå att äta sig frisk från typ 1D har inte jag läst någon stans, men det kan bero på att jag läst för lite, finns det några berättelser från någon som gjort detta så vore det intressant med en länk till det samma.
 4. Bosse50

  That Vitamin Movie

  Då tänkte vi lika. Kan vara lite svårt att veta vad som är hönan eller ägget när det gäller kroniska influensaliknande symtom, en bra LCHF kost kanske ger samma effekt men det kan ju också vara avsaknaden bearbetningen av vitaminer eller att dom inte är bundna till något så upptaget uteblir och bara dom negativa effekterna blir kvar.
 5. Bosse50

  That Vitamin Movie

  Vilka effekter fick detta på dig och din hälsa? Förmodar att du avser att få alla vitaminer mineraler från LCHF kosten utan att komplettera med tillskott.
 6. Håll muspekaren på "Nyheter" så nästa meny öppnar sig, för muspekaren till "Bloggnytt" klicka på den så öppnar sig Svenska bloggar där Annikas med flera bra bloggar fins..
 7. Den här foldern som Diet Doktor tillhandahåller kan kanske vara en bra början att ge ge bort. https://www.dietdoctor.com/se/gratis-folder-om-lchf
 8. Prova lite nytt eco kaffe och olika styrkor så kanske du hittar fram till något som är godare i dess rena form.
 9. Stämmer nog i alla fall, du är ju bara en av alla tusen som äter LCHF.
 10. Jag tror ni har blivit lite smartare också genom LCHF och lite mer skärpta kanske, även en viss ödmjukhet över att det går att påverka hälsan. Kan det vara så att dom som ätit LCHF i ett på år också har blivit lite bättre människa på alla sätt, jag kan tycka att det är så.
 11. Här kommer länken jag nämnde om i förra inlägget. http://www.naturalnews.com/035554_laetrile_cancer_cure_cyanide.html#ixzz3KHcc1N1i
 12. Om du nu skall köra ketogent så finns det en mätare, ketonix som mäter på utandningsluften, man bör ju veta när man är i ketos eller inte. Har inte läst alla trådar men aprikoskärnepullver skall vara bra mot cancer, läste en artikel om hur det funkade rent kemiskt på cellnivå hoppas hitta den och återkomma.
 13. Har du och din man ätit LCHF lika länge, konstigt att det skiljer så mycket på er båda, kan jag tycka.
 14. Har samlat på mig lite länkar om olika metoder för att läka cancer, doktor Enby finns nog inte med här vilket han i högsta grad borde, han har mottagning i Göteborg tror jag. Sök även på Are Thoresen han har en klinik i Norska Sandefjord. Det finns en lång artikel i sista numret i 2000-Talets Vetenskap om honom. http://newsvoice.se/2013/04/18/bota-cancer-med-ananas-och-vitamin-b17-som-finns-i-mungbonor/ http://www.svaradoktorn.se/426070622 https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://www.cancertutor.com/budwig/&prev=search http://www.cancertutor.com/budwig/ http://www.aprikoskarnor.se/tag/laetrile/ http://veritalife.com/cancer-treatments/gcmaf-goleic-therapy/ http://www.naturalhealthcareforyou.com/revolutionary-discovery-this-herb-kills-98-of-cancer-in-just-16-hours-video/ http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/97nr3/97-3art5.htm http://annikadahlqvist.com/2016/07/07/medicinska-forskningen-tank-om-och-gor-ratt/ http://www.healthiestadvice.com/scientist-discovers-cure-cancer-60-years-ago-theyve-keeping-secret-time/
 15. Kokta skalade ägg med lite folie runt är också lätt att ta med.