Jump to content

Bosse50

Medlem
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

Bosse50's Achievements

(2/7)

81

Reputation

 1. https://martinajohansson.se/?p=35211 Det kanske var denna länk du menade.
 2. Länken funkar tyvärr inte.
 3. Min slutsats av vad jag läst på olika forum är att när man går ned i vikt så är det mesta vatten i början av viktnedgången, min egna slutsats är att detta vatten är som ett lager av mineraler och salter, när det minskar blir vi lite känsligare av låga intag av dessa. Har själv haft lite problem med kramper i benen särskilt på nätterna, Sannas supersalt blandning har hjälpa mig. Lätt huvudvärk har jag botat flera gånger med super salt. Tar ett kryddmått av varje i lite vatten, sköljer ned med mera vatten, inte gott precis men gör gott. Saltar numer lite extra på maten med en blandning av havssalt och bergsalt (Himalaya) har detta i en saltkvarn, vanligt havssalt med jod är maten redan saltad med vid tillagning. Helt klart är att jag behöver mera salt med LCHF kost än förut, frugan har samma upplevelse även hon på LCHF så klart. Recept på supersalt. http://sannaliljefors.se/tag/anna-hallen/ Bosse
 4. Anna Sparre har tre avsnitt i sin blogg som är lite mer fördjupande om cancer. Skrivet av Thomas Seyfried Dom är cirka 5-6 år gamla men mycket läsvärda. Sista avsnittet ligger först. http://4health.se/?s=Thomas+Seyfried
 5. Man kan välja original längst upp till höger på sidan så blir det Norska igen.
 6. Från Norska till Svenska borde inte vara så konstigt, skulle inte förvåna mig om dom tagit omvägen över Engelska. Tack för länken.
 7. Att det skulle gå att äta sig frisk från typ 1D har inte jag läst någon stans, men det kan bero på att jag läst för lite, finns det några berättelser från någon som gjort detta så vore det intressant med en länk till det samma.
 8. Då tänkte vi lika. Kan vara lite svårt att veta vad som är hönan eller ägget när det gäller kroniska influensaliknande symtom, en bra LCHF kost kanske ger samma effekt men det kan ju också vara avsaknaden bearbetningen av vitaminer eller att dom inte är bundna till något så upptaget uteblir och bara dom negativa effekterna blir kvar.
 9. Vilka effekter fick detta på dig och din hälsa? Förmodar att du avser att få alla vitaminer mineraler från LCHF kosten utan att komplettera med tillskott.
 10. Håll muspekaren på "Nyheter" så nästa meny öppnar sig, för muspekaren till "Bloggnytt" klicka på den så öppnar sig Svenska bloggar där Annikas med flera bra bloggar fins..
 11. Den här foldern som Diet Doktor tillhandahåller kan kanske vara en bra början att ge ge bort. https://www.dietdoctor.com/se/gratis-folder-om-lchf
 12. Prova lite nytt eco kaffe och olika styrkor så kanske du hittar fram till något som är godare i dess rena form.
 13. Stämmer nog i alla fall, du är ju bara en av alla tusen som äter LCHF.
 14. Jag tror ni har blivit lite smartare också genom LCHF och lite mer skärpta kanske, även en viss ödmjukhet över att det går att påverka hälsan. Kan det vara så att dom som ätit LCHF i ett på år också har blivit lite bättre människa på alla sätt, jag kan tycka att det är så.
 15. Här kommer länken jag nämnde om i förra inlägget. http://www.naturalnews.com/035554_laetrile_cancer_cure_cyanide.html#ixzz3KHcc1N1i
×
×
 • Create New...