Jump to content

Rbl

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Rbl's Achievements

(2/7)

15

Reputation

 1. Tack för tipset! Jag började äta lite mer strikt LCHF idag och jag planerar att äta mer fett än protein. Tidigare har jag gjort misstaget att äta mer protein än fett när jag kört LCHF. Tack så mycket för klargörandet gällande ketobreath/dragonbreath. Den här situationen handlar om att jag har några arbetsintervjuer inbokade och jag vill gärna inte lukta allt för illa. Det verkar emellertid ganska lugnt om det nu inte är så äcklig lukt.
 2. Hej! Jag tänkte köra igång med riktigt strikt LCHF i början på den här veckan. Det enda som får mig att bli lite orolig är den så kallade ketoandedräkten. Jag har emellertid hört att det ska gå att lindra denna genom att äta mindre mejerier. Vet även att jag kan öka kolhydratintaget för att slippa andedräkten men det är inget jag är så sugen på att göra. Vad har ni för tankar och erfarenheter kring detta? Några ord som kanske kan lugna mig? Mvh Rbl
 3. Rbl

  Tips på hobby?

  Det där verkar ju onekligen jävligt häftigt, men tyvärr har jag svindel. Hur som helst har jag bestämt mig för att börja läsa mer böcker och promenera mer, det får bli själva starten. Sen får vi se vad jag väljer för annan hobby om man har tråkigt. Tack så mycket för alla svar i tråden!
 4. Rbl

  Tips på hobby?

  Detta var ett intressant tips följer din sida och har sett att du skrivit lite om din hobby där. Nu bor jag tyvärr i Helsingborg men annars hade det varit kul att komma på någon spelträff eller liknande. Har du tips på något enklare spel som man kan lira ensam eller med en god vän? allt är av intresse egentligen.
 5. Rbl

  Tips på hobby?

  Jag började med LCHF för att gå ner i vikt och lyckades gå ner en hel del, jag ville också leva lite sundare vilket lchf-kosten också hjälpt mig med då jag inte äter stärkelser eller socker längre . Jag hade förhoppningar om att jag skulle bli av med min psykiska ohälsa i samband med att jag åt sundare och gick ner i vikt, jag har nu förstått att den beror mycket på att jag har ett datorberoende. Känner mig alltid tom och konstig när jag går från datorn. Jag behöver något att göra utanför datorn men jag kommer inte på något jag kan syssla med som inte involverar att sitta framför skärmar. Har ni tips på en hobby åt en 25-årig kille? alla förslag är välkomna.
 6. har ätit lchf under en ganska lång period, har fuskat lite från och till. Tyvärr har jag alltid druckit pepsi max till detta alltså light-läsk. Detta har gjort att jag inte gått ner så mycket i vikt som jag skulle önskat. Perioder då jag gått ner mycket i vikt har varit i dom då jag kanske försökt slutat med pepsin och inte haft så god aptit eller liknande. Iallafall, nu väger jag 81-82kg på mina 184cm. Jag har fortfarande lite bukfett. Problemet är att jag fortfarande verkar gå ner i vikt på LCHF nu när jag slutat med aspartam under en tid, min vän tycker inte jag borde gå ned mer men vad ska man göra om ketosen kickar igång på riktigt nu när man slutat med lightläsk. Hur funkar det egentligen, jobbar ketosen tills man fått bort allt bukfett?! Redigering: Sorry om jag skriver lite otydligt och flummigt då jag är lite stressad men frågan jag skulle vilja ha svar på: Är det möjligt att gå ner för mycket i vikt i ketos? och när slutar man gå ner i vikt?
 7. Denna verkar intressant, tack för tipset.
 8. Dom första två veckorna av LCHF drack jag enbart cola light, lagom idiotiskt jag vet...det kanske jag borde ha nämnt i trådstarten också hehe, men nu har jag slutat med det skräpet helt och kör enbart på vatten sedan några dagar tillbaka, får hoppas magen mår lite bättre av det:).
 9. Hej! För 2-3 veckor sedan körde jag igång med ganska strikt LCHF där jag enbart äter ungefär 15-20 kolhydrater per dag. Nu har jag märkt att jag inte direkt känner mig bajsnödig under dessa veckor.. ändå har jag lyckats gå på toa ett par gånger och fått ut en del, nästan bara diarre och inte så mycket avföring som jag är van vid, men jag har hört att man inte har samma stora avföring som när man åt massa kolhydrater, stämmer det? Jag har för övrigt gått ner ett par kilo i vikt så det funkar riktigt bra det här med LCHF det enda problemet är ju just det här med magen, misstänker att jag är förstoppad då jag inte alls känner mig bajsnödig. Men det kanske är magen som ställer om eller vad tror ni? /Mvh Rbl Edit: ska även säga att jag inte har ont i magen:) utan känner mig mest bara orolig pga mindre avföring och utebliven "nöd" att gå på toa.
×
×
 • Create New...