Jump to content

Jannahoj

Medlem
 • Posts

  136
 • Joined

 • Last visited

Jannahoj's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

132

Reputation

 1. Men nu kommer en riktigt konstig fråga då.. Sprayen verkar funka väldigt lokalt. På benen kliar det så jag blir galen men på ryggen bara lite. Kan det ändå hänga ihop med brist tror ni? Är helt galet att jag inte har ont i ryggen idag. Har ätit magnesium länge utan att det hjälpt mig med ryggen men oljan funkar direkt. Får nog fortsätta med tillskott ändå pga myrkryp i benen dock
 2. Men genom huden borde vara bra för att slippa diarré? Jag är iaf betydligt mindre stel i ryggen idag av sprayen tycker jag. Funkar dock inte mot restless legs för på benen kliade det för mycket ?
 3. Menar invärtes tillskott.. Inte att jag ska dricka oljan ?
 4. Hej! Tänkte kolla om någon vet hur pass bra magnesiumolja är i jämförelse med invärtes? Hittar ingen bra fakta på nätet
 5. Kan du inte säga att du inte äter gluten iaf så slipper du det värsta
 6. Sen jag började med LCHF har jag inte varit skakis en enda gång eftersom blodsockret är stabilt hela tiden men nu senaste två dagarna är jag skakis när jag är hungrig. Vad sjutton kan detta bero på? Tycker inte jag ätit mer kh än vanligt men drack ett par glas vin i fredags (under tre procent socker!).. Kan det vara därför? Jäkligt obehagligt är det! Tänk att jag hade det så jämt förr..
 7. Jag trodde det var magnesiumcitrat som var bäst? Kloriden stod att den används i flamskyddsmedel, lät ju sådär ?
 8. Hur tar du bikarabonatet? Vill helst slippa losec om det inte blir värre förstås
 9. Har inte haft besvär av magsårsmagen sedan jag började med LCHF men idag var den tillbaka. Sveda och värk.. Förmodligen av stress. I mitt gamla liv hade jag lindrat svedan med mjölk och ätit kokt ris men vad sjutton äter man inom lchf som är snällt? Förstår att jag ska undvika kaffe men mer tips?
 10. Kanske får koka lite sånt till helgen Syster!
 11. Jag får kanske leta efter en bra läkare och ge honom/henne en chans? haft dåliga erfarenheter bara.. bra fråga om omega 3 och d-vit. Mycket möjligt att jag är för dålig på omega 3. kanske det påverkar. Ska testa köra lite matdagbok ett tag. Brukar inte vara så noga med kosten annat än att äta lite kh och mycket fett. Kanske får hålla lite bättre koll. Hade en förhoppning att det fanns ett enkelt svar typ "stelhet är oftast brist på xx" ?
 12. Är det ett test man gör Erik? Har aldrig kollat. Hatar sjukvården.. Jag tycker att jag äter mångsidig lchf med mycket grönt. Däremot mycket sällan fröer. Jag äter inga tillskott utom magnesium som jag inte klarar mig utan oavsett vadr jag äter. Zink har jag inte tänkt på. Alla testa! Trodde väl bara att LCHF skulle smörja leder och muskler mer så det försvann. Är som sagt inte mycket nog att jag söker svensk sjukvård ? äter aldrig värktabletter men intar galna mängder koffein. Kam det påverka så alltså? Ska testa dra ner kraftigt. Fler idéer?
 13. Tjo! Jag fortsätter fråga på.. Ett av mina problem när jag började med LCHF för ett år sedan var nämligen stelhet och muskelsmärta (mycket lindrig!!) Och jag är inte bättre efter ett år med bra mat som jag hade förväntat mig. Vad kam det vara för brist? Enda tillskott jag tar är 3 tabletter magnesium/dag för att inte benen ska krypa iväg av sig själva.. Tips? Ideer? Vill inte känna mig som 88 när jag är 35..
×
×
 • Create New...