Gå till innehåll

solglimt

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

8 Neutral

Om solglimt

  • Rank
    Nyanländ
  1. Tack för svaret och peppet MariaF. Jag har haft svårt för att äta substitut, så jag har försökt hålla mig till att äta sådant jag tycker om, men det är lite tufft när jag har svårt för att äta rent smör t ex, jag får kväljningar då. Jag åt äggsmör några kvällar, men sedan hux flux kunde jag bara inte med smaken på det och det blir svårt att komma upp i tillräckligt mycket fett för att nå energibehovet kanske? Jag dricker inte kaffe, annars hade bulletproof kaffe varit en bra grej att ta när man känner ett sug. Generellt sett tycker jag att färskost, brieost är gott att äta, men
  2. Jag har dragit på mig en ganska stor övervikt under några års tid. Är 160 cm lång och väger i nuläget 87 kg (för några veckor sedan stod vågen på 94 kg). Min idealvikt är omkring 60 kg, men om jag kunde gå ner till 70 kg till att börja med så skulle jag vara nöjd. Jag är väldigt målmedveten och inriktad på att faktiskt gå ner i vikt och hålla mig viktstabil efter det. Om jag vill gå ner snabbast i vikt; Hur bör jag bära mig åt? Jag har förr om åren tyckt att jogging är en trevlig motionsform, den går att utöva överallt, men nu är jag så pass tung att jag känner att benhinnorna inte mår så
  3. Ingredienser 4 kycklingfiléer 1 kruka Färsk basilika 1 dl Soltorkade tomater i olja 2 dl Svarta oliver (kärnfria) 1 burk tärnad fetaost Salt Svartpeppar Curry Citronpeppar 4 dl grädde 2 st vitlöksklyftor Gör så här Smöra en ungsfast form. Täck botten med basilika. Lägg sedan i soltorkade tomater. Krydda kycklingen med salt, svartpeppar, curry och citronpeppar. Lägg i kycklingen i formen. Strö över oliver och fetaost. Pressa vitlök över allt. Häll över grädden. Gratinera i 220°, 30-40 min
×
×
  • Skapa nytt...