Jump to content

Night Train

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Night Train

 1. Tack för all råd! Magnesium äter jag redan, kommer att öka mitt matintag till 2000 kcal per dygn samt att jag i en början kommer att sluta med mina spinning pass, verkar som det är spinningen som suger musten ur mig. Saltet som jag äter till träning skall jag utöka lite till att även ha lite i vattnet som jag dricker under dagen, kommer dock att ha koll på blodtrycket. Så jag kommer att börja med mina två PT-pass i veckan och vänta på att kroppen vänjer sig och sedan kanske öka lite. Återkommer om ett par månader med en rapport
 2. Undrar om det finns några bra tipps för att inte bli så trött efter träning. Har problem med att jag är trött i flera dagar efter ett träningspass, känner mig helt urlakad som om det är något som fattas. Är i ketos efter att jag denna gång ätit LCHF i några månader, då jag har en övervikt på ca 18 kg så försöker jag att inte äta så mycket varje dag blir kanske ca 1500 kcal per dag. Har nu skaffat en PT som jag skall träna styrketräning med två gånger i veckan fram till sommaren så behöver hitta på något så jag orkar fram till sommaren. Kommer även att lägga till lite spinning- och coreträning. Tack på förhand för råd! 63 åringen.
 3. Hejsan! Vet att detta ämne var uppe 2015, men frågeställaren fick då inget riktigt svar, så vi provar igen då jag har samma problem att mandelmjöl smakar så illa jag jag inte kan äta brödet eller maträtten. Förhoppningsvis hoppas jag att någon har hittat någon ersättning till till mandelmjölet.
 4. Glöm nu inte att aldrig köpa friterade fläsksvålar från en omskärare
 5. Om ni vill träna med LCHF och gå upp i muskler, så prova att läsa Frank Nilssons bok "Istället för doping"
 6. Hejsan! Jag hade diagnostiserat förmaksflimmer under 1 år då jag även åt LCHF, detta hade dock ingen påverkan på mitt förmaksflimmer, men jag hade tur som fick en ablation så nu har jag varit symtomfri i 18 månader.
×
×
 • Create New...