Gå till innehåll

MattiasL

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om MattiasL

  • Rank
    Nyanländ
  1. Finns det dåligt fett (om man bortser från transfetter)?
  2. Tobias: Naturliga produkter innehåller oftast inte en blandning av kolhydrater och fett i någon större utsträckning, långt ifrån en 50/50 blandning iaf utan det är i halvfabrikat detta återfinns eller då man börjar blanda olika födoämnen. Frågan är hur mycket vi blandade olika födoämnen för 10000år sedan.
  3. Huruvida det går att kombinera LCHF med min familj var inte min fråga så låt oss fokusera på sakfrågan. Djurförsök på råttor har ju gjorts där en grupp fick fri tillgång till socker och en annan till fett. Ingen större skillnad såvitt jag kommer ihåg i viktuppgång. Däremot fick de sedan fri tillgång till cheesecake, typ 50/50 fett och socker och blev smäll feta. Så tror som TiTi att kombinationen är livsfarlig för iaf vikten. Här antyder kjell att det kanske bara spelar roll ifall det är inom samma intagstillfälle.... Finns någon forskning på det? Att mer socker/kolhydrater sedan skapa
  4. Tror mig förstå teorin bakom LCHF och kolhydraternas baksida på kolesterolet. Själv upplever jag familjelivet lite svårt om bara jag skall köra LCHF medan resten kör husmanskost + att det kräver lite mer tid i anspråk. Har pga detta på senare tid svängt mer åt 5:2 som också har lite intressanta teorier i ryggen. Hur som helst tar jag gärna en näve nötter och lite annat till frukost istället för den klassiska smörgåsen. Enligt endel är ju kombinationen fett och kolhydrater kanske bland det farligaste, så av den anledningen undrar jag ifall någon insatt kan kommentera detta, låt säga att man
×
×
  • Skapa nytt...